Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizzu
aktív tag
egyetértek...
ami buherálva van az annak a felhasználónak jó aki magának csinálta
végén nem lehet tudni mitől van a problémasp3 kell
itt külön kihangsúlyoznám az Explorer frissességét mert sokan nem használják, de azt sokan nem tudják, hogy ennek a frissítésének a hiánya sok-sok probléma forrása -
gyemipapa
senior tag
Köszönöm a válaszokat, csak hát így hogyan tud dönteni az ember, melyik a gyorsabb proci? Nem találok olyan honlapot, ahol pl. win7 élményindexeket hasonlítanak össze proci, RAM és VGA alapján tipusonként. Most tervezem lecserélni a CX700-amat egy picit gyorsabbra, főként játék miatt, 17" alá már nem mennék méretben, de nem tudom, ilyet érdemes akár használtan is, 120 alatt.
-
nagypasztor
tag
Nem feltétlenül csak azok!
Beszéltem egy szervizes sráccal, aki azt mondta, hogy elképzelhető, hogy az tette be a kaput. Mivel ha rossza driver, akkor esetleg az is előfordulhat, hogy több áramot kap a kártya, vagy valami ilyesmi, akkor pedig túlmelegszik, és képes tönkre menni! -
Pizzu
aktív tag
pedig de
unokatesómnak nem a forgalmazó oldaláról lett letöltve hanem aki a chipet gyártja és elment
nekem is úgy szóltak
a sony-nál nem véletlen nem lehet felrakni a chip gyártója által biztosított szoftver/drivert
nekem is hihetetlennek tűnt, de a tények sajna alátámasztják
-
Pizzu
aktív tag
én nem erőlködök
én megcsinálom:
[link]itt egy kép a sok közül
szerencsére tesztelgetik de még nem törta javítás költsége azért nem annyi de nem is 40ezer mint a gyártónál
több mint 3 év alatt több mint 500 törést javítottam
még egyet sem kellet újra javítanom
ESÉS UTÁN SEM!
a képen szereplő oldal névjegyen található egy mail cím és oda tessék küldeni képeket a többit ott folytatjuk -
kentharo
csendes tag
-
törölt tag
nem segít rajta,most pusztán véletlen 2 dolgot csináltam amit külön külön megakartam csinálni,meg tettem,mert raktam a procira hűtőzsírt. az egyik amit meg akartam csinálni,hogy akksi kivesz belőle,tápról lehúz tehát áramtalanítani teljesen. a másik amit meg akartam vele csinálni,hogy úgy betöltettni vele a rendszert,hogy a wifi ki van kapcsolva,mert lehet két kábelt felcseréltem a wifin,amikor a vga-t kicseréltem. de a a baj,hogy a hütőzsir rárakás miatt egyszerre csináltam meg mind a 2-t és,most müködik rendesen a gép,nincs tv rádugva,és nvidia driver is fent van. Arra tudok gondolni,hogy nem igazán kedvelte azt,hogy bekapcsolt állapotban le lett a múltkor húzva róla a tv. és túl feszt kaphatot valami rajta,és most bírt helyre állni a rendes fesz rajta.
-
Olyasmi
aktív tag
Már sajna lecseréltem a wifimet,mert azt hittem,hogy az a gyenge.Egy wifi n-es modul milyen árban van-esetleg link?És ha már itt tartunk ehhez mit szólsz:http://www.users.hu/?p=termek&termek=33905&msi-cx640-601xhu-notebook-156-core-i3-2330m-4gb-ddr3-500gb-gt520m-msi-notebook
-
Clayton123
csendes tag
Látom te vagy itt a fórum nagyúr, a tiéd kell lennie az utolsó szónak. Ezért ezen utolsó levelemre adott reakciódat már nem fogom lereagálni. Most csak azért írok, mert nincsen túl jó kedvem, hiszen a mára tett igéretét az Albacomp megszegte, vagyis nem küldte vissza a kiszerelt alkatrészeimet és én legközelebb egy hét múlva tudok foglalkozni az üggyel. Addig semmit nem csinálhatok a gépemmel, hiába van itt. Mert bármit teszek, az elveszik, hiszen nem tudom átmenteni majd a másik, visszaküldött vincseszterre.
Mivel ilyen kioktató voltál, én is veszem a bátorságot, engedelmeddel. Nem kell teljesen hülyének nézni a másikat. Lényegében olyan tényszerű dolgokat közöltél, amiket mind-mind tudok, mert utána néztem. Tudom ez furcsa számodra. Számomra meg az a furcsa, hogy olyan lelkesen magyarázod a dolgokat, mintha a kilincs használatát akarnád nekem megmagyarázni, pedig 37 éve használok kilincset.
Így van, úton vagyok és nem tudom másként intézni. Nyilván azért választottam ezt a megoldást, mert NINCS más választásom. Ha lenne, nakkor a jobbat választanám. Jelen pillanatban ott tartok, hogy kivágom az ablakon ezt a fostalicskát és veszek inkább hitelre egy ASUST.
Tisztában vagyok azzal is, hogy nem minősül lopásnak ez a cselekmény, csak gondoltam szerzek azoknak a seggfejeknek egy-két kellemes órát azzal, hogy beidézik. Ugyanis kedves barátom -és most én oktatlak ki- a rendörségnek minden bejelentést kutya kötelessége kivizsgálni. Ezért vannak. Állampolgári jogom feljelentést tenni. Aztán majd elejtik a vádat, de addig beidézik vagy háromszor azt a tróger bandát.
Nem tudom még hányszor magyarázzam el neked: Tisztában vagyok azzal, hogy egy új, de 2009-ben gyártott terméket is beépíthetnek, de itt koránt sem erről van szó. Azon kívül tudhatnád, hogy 3 év alatt is változik a technika és akár egy 1333-mas memória 3 év múlva nem így fog kinézni és nem is ugyanazt fogja tudni, maximum a neve, ha egyáltalán fognak még gyártani akkor olyat. Vagy hogy másik példát említsek, egy Playstation II se úgy néz ki ma mint amit 3 éve gyártottak. Hanem fele akkora. Egy memóriát ennek ellenére elfogadnék használt alkatrészben. De egy dvd meghajtó az egy kicsit más. és a vincseszter is más. Főleg úgy, hogy az 500 gigából 465 gigát lát a gép, hiába formázom le hatvanszor és takarítom le az összes partíciót meg minden szart róla. De ha neked kell, akkor vidd innen a fenébe. Én azt az 500 gigás vincsesztert akarom, amiért fizettem. Nem más használt szarát.
Persze, mindenhol vannak problémás esetk, csak nem mindegy, hogy mennyi és milyen jellegű. Azzal kezdtem a hozzászólásomat, hogy: senkit nem akarok befolyásolni, csak információt adok vásárlás előtt állóknak. Remélem más értette. Nem kötelező figyelembe venni. És nem is akarok világot megváltani. Viszont az okos ember más kárából tanul, a hülye meg a sajátjából. És igenis van különbség gyártó és gyártó garanciális vállalásai között.
És tévedsz, én LG-ből pl még rosszat nem vettem, Samsung termékből is van vagy négy a családban és gond nélkül megy minden rajta. de nem állítom, hogy azok tökéletes, csak más a szerviz hozzáállása. Ilyet az életbe sehol nem hallottam, hogy "ná ákkó elűszedünk válámi szárt a spájzbú, ásztá ráheggesztyük, joó ván áz úgy a birkáknák". Jó, hogy nem már egy asztali gép lemezmeghajtóját sziszalagozták a laptopomra, hogy az is működik. Még csak a típus sem egyezett, mert GT30N amit beletettek és GT40N volt benne gyárilag.
Nem kérem, hogy ne vegyél ilyet, sőt, örülnék, hga vennél és te is megszívnád. Ugyanis én is magyar vagyok és dögöljön meg a te tehened is. Viszont aki tud olvasni és következtetni, az lehet, hogy okosabb ember nálad. -
a1356
csendes tag
Mondtak nekem ilyesmit az egyik számtech boltban hogy vannak live oprendszerek, amiken alapból vannak instalálva a driverek, szóval tök mind1 nekem mim van, ők azt fogják használni, és elméletileg akkor kéne működni a hangszórónak is. Ha nem szólal meg akkor elszállt. Elvittem egy szakihoz neki is ez volt a véleménye, mmint h ez tönkrement. De még egy utolsó próbálkozást szeretnék, mielőtt feladom: ezek a live oprendszerek hogy működnek, vagy hol érhetők el.
+ láttam usb-s 5.1 hang kimeneteket. Ezek akkor is szuperálnak ha elszállt a hangkártya? Ha igen, akkor van rá esély h el tudom adni így a gépemet, h külső hangkártyás? -
luciferk
senior tag
Szia!
Igen, a legfrisebb bios van rajta, de az emlitett ssd-t ahci módban nem ismeri fel a laptoop. Ide módban felismeri a bios, de igy olvasásban lassabb meg az ahci hiánya miatt a trim sem működik az ssd-n. A hdd-t rendesen felismeri a bios ahci módban, gondolom az ssd-nek és a hdd-nek is azonos sata2 csatija van így nem tudom mi lehet a gond. A neten is kutakodtam de nem találtam hasonló problémát.
igen a legfrisebb
-
-
-
-
Sofya
csendes tag
Eredetileg 2 év, de mivel hitelre lett véve, + 1 évet adtak. Amit mondasz, elég valószínűnek tűnik, mert mintha a zsanér nyomná szét az egészet.
Ha esetleg sima szerviz kellene, mennyi általában egy ilyen javítás anyagi vonzata? És ami a legfontosabb, mennyi ideig tart? Elvileg ez lenne a munkaeszközöm, szóval csak rövid időre tudnám nélkülözni, most semennyire, csak 20-a után tudom bevinni. köszi előre is a válaszokat. -
csenger41
tag
-
peti1616
csendes tag
Ezen a linken lévő változatról lenne szó:
[link]
Intel® Core2™ Solo SU3500 (1.4GHz / 800MHz / 3MB L2)
4GB / 800MHz (MAX:4GB)
ATI Mobility™ Radeon® HD4330 512MB DDR2 VRAM
2.5" 500GB SATA 5400RPM
Leginkább internezésre, szövegszerkesztés, filmek valamint néha egy kis játék. És windows7-et szeretnék rátenni csak attól félek, hogy a processzor kevés neki és belassul a rendszer. -
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Anno talán ezen a fórumon olvastam msi ex600 zsanérproblémáról. Sajnos engem is utolért az "msi átok", a panel bal alsó sarka, a zsanér mellett, megrepedt. Már a csavar se sokat segít rajta. Mit tudok tenni ebben az esetben? Van valakinek valami ötlete, tapasztalata? Garancia már nincs rá. Be lehet valahol szerezni másik panel-burkolatot? Előre is köszi a választ! -
xardas
tag
Köszi a válasz. Megpróbálom most a gyári visszaállítást, ha nem megy akkor a BIOS újra rakást(remélem nem kell idáig eljutni, Win7 x64 alá idáig nem találtam működő BIOS flashert....) , memóriákkal kapcsolatba lehet visszarakom az eredeti 2GB-t.(most 2x2GB Kingmax van benne)
-
Mr.QwErT
csendes tag
MSI CX623-076XHU
most, hogy mondtad a bolt honlapján megnéztem nem írják.[link]
de az eSATA/USB 2.0 csatit sem irják és ez van rajta csak, hogy 3xUSB2.0
Részletes tulajdonságok:Kijelző: 15.6" WXGA HD (1366 x 768)
Processzor: Intel Core i3-370M (2.4GHz, 4.8GT/s FSB, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
Memória: 4GB DDR3 1066MHz
Merevlemez: 500GB, 5400rpm, SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi
Videókártya: Nvidia Geforce G 310M, 1024MB GDDR3
WiFi: 802.11b/g/n
Kártyaolvasó: 4-in-1 (SD/MMC/MS/xD)
Interfész: 3xUSB2.0, 1xHDMI, 1xExpressCard, 1xVGA, 1xfejhallgató kimenet, 1xmikrofon bemenet
Webkamera: 1,3 Mpixel
Akkumulátor: 6 cellás, 4400mAh
Tömeg: 2,48 kg -
Colonel993
senior tag
Sziasztok...
lenne egy Buta kérdésem... De hátha
Van egy MSI M662-m.... adott rajta egy S-videó vagy miaszösz kimenet... tehát TV-re lehet kötni... etcetera...
Ha én mondjuk akarnék egy olyat hogy Adott egy PS2 Slim... és ráakarnám kötni a gépre... Al-a TV-ként használni a Laptopot... Megoldható volna vagy inkább bele se kezdjek mert leégetem az alaplapot?Előre is köszönöm a vállalkozó szelleműeknek...
Tisztelettel: -Gábor-
-
tomee77
csendes tag
Köszi a választ.
Azaz igazság, hogy egy ideje használom ezt a rendszert és csak most jött elő ez a lefagyásos dolog.
Akkor felteszek egy 32bites win7-et.
A melegedésre visszatérve, szted vigyem be szervizbe, hogy kiporolják? Augusztusig garis még, és nem akarom addig szétszedni. Egyáltalán megcsinálják gariba a tisztítást? -
Colonel993
senior tag
Nemakar működni... hibaüzenet;
Detecting Model Type Fail!You may not run this program correctly.
Windows 7 Ultimate van a gépen... Rendszergazdai joggad futtatom a programot... próbáltam már Vista kompaktibilitással meg Windows XP kompaktibilitással is... nemakarja az igazat
-
dcness
csendes tag
-
dcness
csendes tag
optiarc dvd rw ad-7560s
És ráadásul ha már cserélnem kell akkor viszont nem sima dvd-t raknék bele hanem egy blu-ray írót. Az előlapot le lehet pattintani azt megnéztem.
Arra egyelőre csak egy ajánlatom 50ezerért a laptopalkatrészek oldaltól, de szeretnék körbenézni csak elég nehézkes a keresés a neten pláne hogy nem tudom milyen jó bele.
-
Forest_roby
őstag
Az uj aida64 -et feltelepitettem es futtatam rajta a system stability test -et 10-15percig gond nelkul. + letoltottem par vga benchmark -ot, directx-eset ill. opengl -esett --> nem allt le. Ezen en is csodalkoztam.
Homerseglettel nem hiszem, hogy problemak lennenek. Sztem a 70C -t nem erte el a proci soha.Kiprobalom ezt az orthos -t, kivancsi vagyok ra.
mikor allt le:
eveonline futtatasakor. 1 kliensnel kicsit tovabb birja, 2 kliensnel nagyon hamar leall
1szer 1 HD filmnel
legutoljara: deadspace2 - meg a menuben. -
xmad
őstag
hmm.. akkor egyikse túl biztató
én az Asus-t venném meg kicsit félve.. nemvagyok oda a márkáért.. de Acer-től nem hallottam sok rosszat
iponon még ezt irják a garancia résznél:
1 év.
A termékhez Acer "Pick-up and Return" szolgáltatás jár, így meghibásodáskor a központi Acer szerviz hívása után (06-1-555-5200), az Acer vállalja a termék otthoni felvételét és a javítás utáni visszaszállítását, természetesen teljesen ingyenesen.ez nem hangzik rosszul
-
zollye
csendes tag
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest