- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17921 üzenetére
Köszönöm a linket.
A 10. verzió (WinPE 11) kiírtam Rufus-sal egy 64 GB-os pendrive-ra.Bebootoltam vele, (a BIOS-ban átállítottam a Boot sorrendet, hogy pendrive-ról bootoljon) de a megnyílás közben kiírta, hogy nincs neki Raid Controller INF-je. Bejött a program, de
Így továbbra sem látja az egyetlen 512 GB-os SSD meghajtómat.
Korábbi verzióval így csináltam és működött, de most még nem sikerül.Ebben kérnék egy kis segítséget tőled.
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17919 üzenetére
Köszönöm szépen, próbálgatom a lehetőségeket.
Estleg abban tudnál még segíteni, hogy melyik backup-restore programot használjam a teljes rendszer lementésére és visszaállítására?
Korábban a Macrium Reflect-et használtam, de ez a program ezen a gépen már nem látja a partíciókat és így használhatatlan.
-
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17915 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Igen sikerült a most leszedett driverrel a wifit láthatóvá tenni. Van net, igaz csak wifis és nem etherneten keresztül. Eddig működik, még a hang nem oké. A friss drivert próbáltam feltenni. Talán az is jó már, most valami MSI Center meg Norton 360-at telepít.
-
szaki1
tag
válasz
teptep #17910 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Leszedtem az MSI Supportról a drivereket, mindet. Beadtam neki az F6-os drivert. Két opciót hozott fel, Én az elsőt választottam és tovább ment. De egy új ablakban 3 patrició jött be, de egyikre sem tudom telepíteni a windowst.!
Most formázzam le az egész 512 GB SSD meghajtót és úgy már jó lesz? -
szaki1
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Vettem egy MSI Modern 15 B13M-848 Black gépet, de nem tudom feltelepíteni rá a Win 11-et, mert még az elején egy ablakban ahol látnia kellene és mutatnia is a telepítés helyét, szóval ott üres az ablak. Nem látja a gépben levő SSD meghajtót! Valami eszközillesztőt keres, de nekem az nincs.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a válaszokat.
További szép napot kívánok. -
szaki1
tag
Szerintetek az a jelenség mitől van, hogy az AIDA nevű programban az érzékelő című pontnál, ahol kiírja a hőfokokat, szóval ott a GPU hőfoknál hol előugrik a GPU hőfok sor, hol eltűnik? Ez kb. 1 mp idő intervallum alatt!
A gépben 2 db videokártya van, a 1. Intel, a 2. Nvidia.
-
szaki1
tag
Szaiasztok MSI laptoposok.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy egy új MSI laptopot milyen programokkal lehetne tesztelni, amig van rá garancia?
Köszönöm
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Van 1 msi gx600px-214hu laptopom, amelynek a DC-tápcsatlakozója nem müködik rendesen, mert a kábel csak egy bizonyos szögben állva ad áramot a laptopnak. Így elég macerás a müködés.
Kérdésem, hol lehet kapni bele DC-Tápaljzatot?
Van-e video arról, hogyy hogyan szedjem szét, hogy hozzáférjek?A hátlapon levő tizenegynéhány csavar kiszedése után, gondolom az előlapon levő rejtett csavarokat is ki kell csavarni, de nem tudom hogy azok hol vannak?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
szaki1
tag
Tud valaki erre megoldást, hogy a win 7 alatt az eszközkezelőben a Monitornál Általános PnP képernyő van települve.
A laptopom MSI gx600px-214HU és azt szeretném tudni, hogy milyen monitor drivert kellene felraknom, hogy normális legyen? -
szaki1
tag
-
szaki1
tag
Tudnátok segíteni, hogy MSI gx600px-214-hez hol találok VGA drivert, amivel jól is működik a lap.
Leszedtem egy ajánlott oldalról két különbözőt is Nvidia Geforce 8600M GT Win 7 drivert és azt írta ki, hogy nem találja a megfelelő hardvert hozzá. Ez nem hiszem el, ilyen nincs és mégis van?
ill. ezt
Köszönöm.
-
szaki1
tag
válasz
Balázs1986 #16954 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod, megnézem máris és beszámolok róla.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Olyan kisebb problémám van a Win 7 Ultimate-val, hogy az energia gazdálkodási sémái nem működnek.
Pl. beállítom, hogy fényerő csökkentés 3 perc
képernyő kikapcsolása 5 perc
de nem történik semmi, ill. egy pillanatra a megadott időben elsötétül a képernyő, de abban a pillanatban már vissza is kapcsol teljes üzemmódra.
Képernyő elhalványulás pedig egyáltalán nincs.
Van valami jó ötletetek erre? -
szaki1
tag
Köszi a válaszod.
Az akku már 5 percet sem bír, mindig hálozatról megy a gép.
A hibernációt a win 7 alatt kikapcsoltam a command parancssorban: powercfg /hibernate off.
A Win 7 hibaesemény leíró adatbázisát hol találom? Esetleg ott lehet találok valamit.
XP alatt jól müködött a gép, csak win 7-tel csinálja ezeket a dolgokat.
-
szaki1
tag
A hétvégén teszteltem a feltelepített win7-t és nagyon nem tetszik a viselkedáse.
Van úgy, hogy váratlanul elsötétül a kép és csak az újraindítás segít.
VAn úgy hogy bekapcsolom a laptopot és újraindul.Szerintetek mi lehet ez, estleg hol tudom nyomonkövetni a hiba okát?
KÖszönöm.
A gép gx600px-214hu + win 7.
-
szaki1
tag
válasz
Balázs1986 #16873 üzenetére
Köszönöm a kimerítő válaszod. Nem is tudtam, hogy van infra portom, ez ténylegesen hol van a laptopon és hogyan kell müködésbe hozni? egyáltalán mire jó?
-
szaki1
tag
válasz
Balázs1986 #16867 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat Balázs1986 és Pizzu.
A kép amit kértél:
Mi lenne a megoldás?
De jó lenne ha müdödne ez a WIN 7 és nem szívatna!
Az MSI gyári honlapjáról szedtem le elvileg a legfrissebb drivereket.
XP alatt soha nem volt ilyen gondom.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert a win 7 telepítése nagyon gyorsan megvolt, de a driverekkel már órák óta sz....-om.
Feltettem nagynehezen mindent, mindenféle kerülő utakon is, de ezzel az eggyel nem boldogulok.
A gép MSI gx600px-214-HU.
Az alábbi képen van a problémám forrássa.
Intel(R) ICH8M LPC Interface Controller - 2815
Kérlek segítsetek, mert így nem tudok tovább lépni.
Köszönettel.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Sajnos bekrepált az MSI laptopom. A szerelőm azt mondta, hogy az alaplapi chipet kell rajta cserélni, ami kb. 35 ezerbe fog kerülni. Már 1 hónapja nála van a gép javításra, de semmi nem történt eddig.
Tudnátok mondani valami hasznosat ez ügyben? Köszi
-
szaki1
tag
-
szaki1
tag
Nhorbee!
Egy kérdésem lenne hozzád és akinek van tapasztalat ebben ahhoz is.
Mennyi ideig tart a hatása ventilátor zsirzásnak?
-
szaki1
tag
válasz
Nhorbee #16368 üzenetére
Én egy fogpiszkálóval kentem egy picit a tengelyre, talán egy gombostű fejnyit.
Igen a boltosnak pont nem az én érdekem az érdeke, hanem csakis a sajátja.
Na ehhez pedig én nem szeretek asszisztálni.
Még jó hogy van ez a fórum és ilyen sok segítőkész ember van itt.
Külön köszönet mindenkinek Nhorbee, Nono89 , Pizzu , Balázs1986 , a sok hasznos tanácsért, ötletért.
Nagyon jó a hűtés, alig langyos a gép, a hőfokok:
Hőmérsékletek
CPU 45 °C (113 °F)
1. CPU / 1. mag 38 °C (100 °F)
1. CPU / 2. mag 38 °C (100 °F)
GPU dióda 54 °C (129 °F)
TOSHIBA MK2546GSX 33 °C (91 °F)Feszültség értékek
CPU mag 0.95 V -
szaki1
tag
Bezsíroztam a tengelyt és most nagyon csodálatos ez a hangtalanság!
Hallelujah!!! Hallelujah!!! Hallelujah!!!
Voltam egy számítógépes boltban és ott megkérdeztem a szakembert, hogy mi lenne, ha bezsíróznám a ventilátor tengelyét? Erre azt mondta, hogy ilyet ne tegyek, mert úgyis szétcsapja a ventilátor a zsír és csupa trutyi lesz a laptopom. Mondtam jó, persze, hogyne.
Itthon szétkaptam és lám működik!
Ennyit az egyes számítógépes boltokról!
-
szaki1
tag
válasz
Nhorbee #16330 üzenetére
Köszönöm a segítségedet Nhorbee!
A zsírózáshoz, milyen zsírt ajánlasz, mert nem volt itthon semmilyen, egy zárszerkezetből szedtem ki egy kicsi olajat, de az nem lett jó. továbbra is nyekereg.
Igen a nagyon elszálltak a ventilátor árak, ha látsz valahol egy jobb árút, akkor kérlek üzenj.
Pizzu kolléga írta, hogy EZÜST TARTALMÚ PASZTÁT NEEEE!!!!!
Akkor milyen pasztát?
Üdv.
-
szaki1
tag
válasz
Balázs1986 #16316 üzenetére
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek velük.
A szilikonpaszta az hova kell?Nono89:
Egyébként a hűtőt 8 csavar fogja és nem négy, ha jól számolok, csak a pontosság kedvéért.Tehát akkor nem kell szétcsavarozni az egész gépet, csak 4 kis csavarral ezt a nagy ablakot.
és ott van az egész hűtő ventilátorral együtt. 8 csavar ki és kész. -
szaki1
tag
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem oldódott meg a ventilátor gondom.
Van egy GX600PX-214HU laptopom, aminek nagyon kerreg a ventilátora.
Kérdezem Tőletek, hogy Budapesten hol és mennyiért kapnék hozzá valót?
Köszi a válaszotokat.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Van egy GX600PX-214HU laptopom, aminek nagyon kerreg a ventilátora.
Kérdezem Tőletek, hogy Budapesten hol és mennyiért kapnék hozzá valót?
Köszi a válaszotokat.
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem. Van egy msi vr630x-042hu notim, amire Xp-t szeretnék telepíteni. De nem találok hozzá sehol sem drivereket és utilyt. Tudnátok segíteni?
Köszönöm előre is.
Üdv. -
szaki1
tag
Helloztok!
Kérnék 1 kis helpet, hogy a System Control Manager-ben hogyan kell beállítani a mail propertiest a gmail-nál, mert nem akar működni? Beírtam, hogy pop.gmail.com + user + pass, de állandóan csak fail-t kapok!?
-
szaki1
tag
válasz
kadettmester #9362 üzenetére
Ha így állnak hozzá a boltok a vevő jogos garis dolgaihoz, CSAK ADDIG FONTOS AMÍG FIZET, UTÁNA MEG LE VAN SZA............ akkor azok a boltok nézhetik a vevőket a lyukon keresztül, mert azok onnan többet semmit nem fognak venni!!! és még a rossz hírüket is terjesztik!
EZ HIÁNYZIK NEKIK????????????
Akkor megkapják!Meg persze az msi is nézhet a lyukat.át...!
-
szaki1
tag
válasz
kadettmester #9357 üzenetére
Van rá esély, hogy a Bp-i bolt küld egy garanciafutárt 100 km-re és elviszi a rossz gépet és visszahozza kijavítva INGYEN???
Vagy ezt is nekem kell lenyelni?
Az a cég, aki valamit is ad magára és vevőt szeretne az megoldja a garanciális javításhoz kapcsolódó szállítást, úgy hogy az a vevőnek NE KERÜLJÖN SEMMIBE!Van erre esélyem?
-
szaki1
tag
Akinek volt már szervizben msi-je és cseréltek benne pl. alaplapot akkor újrakezdődött a 2 év garancia a kicserélt fő darabra?
Gondolom az alaplap az fő darab? -
szaki1
tag
válasz
enerdzsájzer #9315 üzenetére
2 hó
-
szaki1
tag
válasz
Tikakukac #9308 üzenetére
Köszi a válaszod, tehát mégiscsak a vevő az aki szophat!?
Ez a GaranciaFutár csak az Ipon-nál van csak, vagy máshol is? A csoda szervizeknek ugye ez nem kifizetődő???
Csak, ha a vétlen vevő állja a cehet, az a jó nekik!!!
Ekkora átverést, amit ez az MSI művel, nálam betette a kaput!!!Csak azt nem értem, hogy minden 2-3. emberkének, aki MSI fost vesz ( Én soha az életben még egyszer ilyet nem teszek) , annak miért kell még halmozni a költségeit, miért nem a szerviz fizeti a szállítást, mint Szerbiában, AHOL FELHÍVSZ EGY TELEFONT és 72 óra alatt viszik-hozzák a megjavított MSI fosodat, ja és INGYÉRT ???
-
szaki1
tag
válasz
enerdzsájzer #9302 üzenetére
Szeresse Aki akarja és tetszik neki, Én nem fogom soha!?
-
szaki1
tag
válasz
enerdzsájzer #9300 üzenetére
A szervizbe hogyan kellene küldenem, feltelepített winfossal vagy "üresen" semmi ne legyen rajta?
A szerviz meddig ülhet rajta, vagyis mikor állhatok el ettől a "csoda" géptől?
A szervizt nem sok minden köti és kötelezi, azt csinálnak amit akarnak, mert nincs normális jogszabály semmire, fölég olyan ami a fogyasztót védené!!!
Mivel a lakhelyemen nincs szerviz így a szervizbe juttatás oda-vissza költsége is engem terhel (mivel garis, nem tudom ez miért engem terhel???)
Tehát a szerviz annyiszor tól ki velem ahányszor csak akar, ügy is ÉN fizetem a fuvar nem ők!!!???
Ennyi pénzért az ember minimum azt elvárná, hogy egy normálisan működő eszközt kapjon és ne mindjárt szervizzel kelljen kezdeni??? főleg ismerve az egész mo-i szerviz hátteret!!!
-
szaki1
tag
válasz
Balázs1986 #9294 üzenetére
Mivel Nálam nem megy egyáltalán, ezért azt szerettem volna kérni, hogy másnak elindul és fut-e rendesen ez a progi?
de ez túl nagy kérés ezen a fórumon, hogy akinek ilyen vasa van berakná ezt a csoda memtesztet és leírná mit látott?!Egyébként, akkor mivel kellene tesztelnem a memóriákat?
Én 14 órán át nyomattam neki az orthost blend-srtess CPU and RAM, amire 0 errors és 0 warnings jött ki!
Most újraraktam winfost 1 hétig nem fagyott, de most kezdi újra, tegnap 5x fagyott le!!!
ill. most bekapcsoláskor nem indult el csak a lámpái égtek és se kép se hang? azaz most is.
-
szaki1
tag
Nektek hogyan van felosztva a 250-300 GB-os vinyótok, gondolok itt hány részre?
És milyen progival lehet ez megtenni?Pl
XP-vel meglehet ezt tenni?
-
szaki1
tag
válasz
szokelaszlo #8852 üzenetére
Ezt a számot hogyan lehet felhívni, mert nekem nem akar összejönni?
Ha szükség nyílik szervizelésre, a vásárló jelentkezik az MSI szerviz központjának a 011/276-41-26 -es telefonon. Ezek után a POST Express gyorsposta lakcímről elszállitja a készüléket és 72h belül szállitja vissza a müködőképes készüléket.
-
szaki1
tag
Megkérnék Valakit, akinek MSI gx600px-214hu laptopja van, tegyen már be egy memtest 86-3.4a.ISO CD-t és tesztelje már le a gépét vele.
Arra volnék kíváncsi, hogy Nála elindul-e rendben a progi nem fagy-e le, megy-e a tesztcsík a tesztelés alatt (felül, kicsit jobbra)!
STB...
THX
-
szaki1
tag
Köszi kiiktatom!
Korábban szinte mindennapos volt a fagyás, ma raktam teljesen újra és ez volt az első v. a második...!
Nem tudom mi idéz elő olyan fagyást, hogy csak a restart segit?
Szerinted?Az eseménynapló bejegyzései Neked mondanak valamit?
Kicsit unom már ezt a fagyogatást!
-
szaki1
tag
válasz
timcsek #9084 üzenetére
Köszi chaval, Tikakukac, timcsek azért gondoltam rá mert állandóan fagy a gépem, de nem tudom miért?
Minden űjraraktam ahogy Kali mondta és mégis fagy?!!!!Legutobb az eseménynapló szerint:
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: Application Error
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1000
Dátum: 2008.10.19.
Idő: 14:59:22
Felhasználó: -
Számítógép: FLY-20CDEE25509
Leírás:
Hibás alkalmazás: bioshock.exe, verzió: 1.0.0.0, hibás modul: unknown, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x9b265f4f.További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Adat:
0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat
0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail
0010: 75 72 65 20 20 62 69 6f ure bio
0018: 73 68 6f 63 6b 2e 65 78 shock.ex
0020: 65 20 31 2e 30 2e 30 2e e 1.0.0.
0028: 30 20 69 6e 20 75 6e 6b 0 in unk
0030: 6e 6f 77 6e 20 30 2e 30 nown 0.0
0038: 2e 30 2e 30 20 61 74 20 .0.0 at
0040: 6f 66 66 73 65 74 20 39 offset 9
0048: 62 32 36 35 66 34 66 0d b265f4f.
0050: 0a .majd 10sec mulva a DrWatson elindult és kész!!!
Esemény típusa: Információ
Esemény forrása: DrWatson
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 4097
Dátum: 2008.10.19.
Idő: 14:59:31
Felhasználó: -
Számítógép: FLY-20CDEE25509
Leírás:
Az alkalmazás (E:\Program Files\2K Games\BioShock\Builds\Release\Bioshock.exe) alkalmazáshibát generált. Hiba történt a következőn: 10/19/2008 @ 14:59:31.406 Kivétel generálódott: c0000005; címe: 9B265F4F (<nosymbols>)További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Adat:
0000: 0d 00 0a 00 0d 00 0a 00 ........
0008: 41 00 6c 00 6b 00 61 00 A.l.k.a.
0010: 6c 00 6d 00 61 00 7a 00 l.m.a.z.
0018: e1 00 73 00 6b 00 69 00 á.s.k.i.
0020: 76 00 e9 00 74 00 65 00 v.é.t.e.
0028: 6c 00 20 00 74 00 f6 00 l. .t.ö.
0030: 72 00 74 00 e9 00 6e 00 r.t.é.n.
0038: 74 00 3a 00 0d 00 0a 00 t.:.....
0040: 20 00 20 00 20 00 20 00 . . . .
0048: 20 00 20 00 20 00 20 00 . . . .Hol lehet letiltani ezt a DrWatsont???
-
szaki1
tag
válasz
philoxenia #9000 üzenetére
oké, de mégis milyen gond ez?
-
szaki1
tag
válasz
philoxenia #8998 üzenetére
Nem reagál ez a sor az eltávolításra ,ilessztő program frissítésre ,hardver változások keresésére!!!!
-
szaki1
tag
válasz
philoxenia #8996 üzenetére
Egyátalán nem akar föltelepülni a driver ,de nem tudom miért eddig sikerült, újra kellett telepítenem winfost ,mert állandoan fagyott a gép és most nem megy a driver!!!!!!!!! Most mi megoldás?????? Most akkor mért nem fogadja el a hangkártya drivert amit eddig elfogadott?
Az eszközkezelőbe van egy sárga felkiáltójelem: hangeszköz a HD audio buszon soron!!! -
szaki1
tag
válasz
philoxenia #8994 üzenetére
Olyanom nincs, de hol is található és mire kell?
-
szaki1
tag
válasz
philoxenia #8992 üzenetére
xp
-
szaki1
tag
Köszi a választ, egyébként most nem akar előjönni a kékhalálom, amikor legutobb előjött, akkor abban az időpontban más bejegyzés nem volt a hibatátolóban, csak amit írtam.
Nem lehet, hogy a routeren levő másik géppel akadt össze:Details
Product: Windows Operating System
ID: 8003
Source: mrxsmb
Version: 5.0
Symbolic Name: EVENT_BOWSER_OTHER_MASTER_ON_NET
Message: The master browser has received a server announcement from the computer %2Explanation
This computer is a master browser, and another computer has announced that it is the master browser. There can be only one master browser on a subnet at any given time. This message is logged for informational purposes only.
The existence of two browser masters occurs when a second computer cannot contact the master browser for some reason: for example, when there are name resolution problems or the master browser is too busy to respond. When the original master browser receives a master announcement from the second computer, the master browser tries to resolve the conflict by ending its status as a master server, forcing an election, or both.
The choice of these actions depends on the status of the two computers: for example, whether one or both are domain controllers, primary domain controllers or Windows for Workgroups computers, and whether this computer lost an election earlier. For more information about browsing, see Appendix I: Windows 2000 Server Browser Service on the Microsoft Technet Web site.
User Action
No user action is required.
-
szaki1
tag
gx600px és XP, ez a driver van a mellékelt CD-n is a vista mappában, tehát sajna nem jó!?
Ezt a driver kérdést itt a fórumon többek a moddolt INF-el driverrel tanácsolták megoldani, ezért is mentem ebbe bele a játékba!
....de most már kellene valami "jó" megoldás moddolás nélkül!?
-
szaki1
tag
Szerintetek miért jön elő ez a kékhalála notin?
Pontosan akkor jön elő, amikor a GTA San Andreas-sal nyomok vagy kilépek belőle!
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest