Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ClioRS #10704 üzenetére
az EX630X-018HU notihoz nincs hivatalos gyártói támogatás xp alá! ha össze is szedegeted az xp alá való illesztőket innen - onnan maszek módon, a vista alá készült bios akkor is gondot okozhat, az xp nem feltétlenül fog rajta hibátlanul futni!
én simán az ASUS M51KR-AP054 noti mellett döntenék!
igaz, ne a szervizes szempont legyen az első - ne feltételezzük, hogy biztosan elromlik a noti -, de; garanciális szempontból jobb az asus! igaz komolyabb javításhoz viszik ki a csehekhez a notit, de még így is jóval gyorsabb dolog, mint az msi notik esetében a székesfehérvári szervizben, ahol egy apróbb javítás is 3 de inkább 4 hét - cseréhez nincs raktáron semmi alkatrész, és arra várni kell ám... -
válasz
ClioRS #10142 üzenetére
az x2 procit a 32 bites xp és a 32 bites vista is kezeli!
2 gb memória mellett 64 bites vista használata nem feltétlenül indokolt, de a 32 bites vista érdemes egy próbára!
arra figyelj, hogy a notid esetében eltérő bios verzió van xp és vista alá!!!!!
mindig a telepíteni kívánt oprendszernek megfelelő bios verzió legyen a notira "frissítve", az adott oprendszer feltelepítése előtt! -
Stereopheis
tag
válasz
ClioRS #10142 üzenetére
szerintem az XP is kihasználja a 2 magot, ha van mellette támogató, értem ide a memóriát, és a vga-t
az xp felismer 3-3,5 giga ramot, az alatt sztem nem érdemes vistázni.
az egyetlen érv, ami miatt gondolkodom a vistán, az a directX 10.1...de a jó öreg XP még maradni fog egy ideig, míg ki nem forrja magát a vista, mind stabilitásban, mind driverekben, illetve programkompatibiltásban.
Szerintem -
válasz
ClioRS #10119 üzenetére
nem kötelesek, de adhatnak! mint láthatod, sok más gyártónál nincs ez az opció, tehát nem feltétlenül kötelező érvényű dolog.
amúgy az msi 30 munkanapot szokott számolni, utána már lehet alkudozni velük, a cserét illetően - mondjuk lehetőség szerint szoktak arra vigyázni, hogy valóban csak menthetetlen helyzetben lépjék túl a 30 munkanapot!Hadi; a 32 bites vista nem/sem kezeli a notiban lévő 4 gb rendszermemóriát - attól függetlenül sem, hogy sp1 esetén már kiírja mind a 4 gb-ot! ha 4 gb ram van a notiban és azt mindet használtatni akarod a rendszerrel, akkor 64 bites asztali windows verzió kell! (például; vista 64 bit, xp 64 bit)
-
Imibácsi
aktív tag
Általában 1 év gari van az akksira. Persze ez úgy értendő, hogy mondjuk nem veszi a töltést, vagy ilyesmi. természetes elhasználódásra tuti nem cserének. Habár a tiéd elég hamar elkopott. Hívd fel a szervízt és érdeklődd meg hogy cserélik-e. Mellesleg az én noteszem akkuja 1 év alatt 7%-ot amortizálódott.
-
rhonin
senior tag
Én is erre tudok gondolni vagy pedig, hogy újra kéne pasztáznom a procit.
Csak egy problémám van, hogy nem tudom levenni a gép alját anélkül, hogy a warranty void matricát le ne vegyem.Garancia ugrik ha megsérül a matrica? mert ha leveszem 100%, hogy meg fog.
Everestben nézd meg az aksi elhasználódottságát. A 7200mah-ás aksi annyiért szintem jó ár. Nekem 4%-on van és aksiról fényerő minimumra levételével éppenhogy végig tudok nézni egy 1óra 45-50 perces filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- LEGO klub
- Konteó topic
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest