- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max0607
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #14600 üzenetére
Ami neked kell az a coolbits
Nekem is se7en van fent és műxik szuperül
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #14602 üzenetére
Megvan végre.A coolbits nevű okosság volt csak az nem működik win 7-el.Mér is működne?
-
lettyke
tag
válasz
enerdzsájzer #14600 üzenetére
-
FeeLing_
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #14422 üzenetére
Igaz, hogy drága dolog ha bele kell nyúlni.
Az asztali pc-ben is tönkremehet mondjuk a proci hűtő ventije, vga venti, és az se olyan olcsó, az msi-knek meg ez a gyenge pontjuk, ahogy olvastam a topicot, tapaszatlatom nincs msi téren!
Hogy egy ventillátor ennyibe kerül azt én sem gondoltam volna, szerintem csak a káva miatt ennyi az ára, nekem csak a venti kéne, káva nem, de gondolom úgy meg nem lehet kapni!
kali: kössz a linket
-
válasz
enerdzsájzer #14422 üzenetére
olyan notit kell venni, ami nem pusztul meg könnyen!
-
válasz
enerdzsájzer #14420 üzenetére
itthon is annyi az hozzávetőlegesen - már amennyiben kapható -, ha a posta nem lenne, akkor kint olcsóbb...
igaz, ha kintről rendeled, akkor valamennyi speciális kinti levegőt is kapsz hozzá! -
FeeLing_
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #14417 üzenetére
Kössz!
Irtam nekik, meg még jópár szerviznek!
Goggle-be "msi szervizre" kiadott találatoknak mind irtam, csak hátha van itt vki aki tud máshonann stb..
Amúgy Albacomp válaszolt:
"Szervizünk javítással foglalkozik, alkatrészeket nem áll módunkban forgalmazni. A ventilátor cseréjére az alábbi előzetes ajánlatot tudjuk adni:"
Alkatrész: 7.700 Ft+áfa
Munkadíj: 3.250 Ft+áfa10 perces munkáért elkérnek 3250 Ft-ot+áfa, ezt akarom valahogy megkerülni, mert én is kitudom cserélni!
-
válasz
enerdzsájzer #14412 üzenetére
hívd fel őket a +3622515494 telefonszámon, lehet, hogy látatlanban is tudnak mondani egy hozzávetőleges összeget!
-
válasz
enerdzsájzer #14410 üzenetére
csak valószínűsítem, hogy a csatlakozókat külön nem cserélik gariban, a fizikai sérülés miatt! amúgy ne csak a csatlakozók árát nézd, hanem azt is, hogy nem olyan egyszerű külön beszerezni, valamint a cseréje sem annyira egyszerű, hogy egy sima forrasztópákával nekiállsz, és kész... szerintem maszek szervizben sem biztos, hogy bevállalják a csatik cseréjét, ha olyan jellengű a sérülés az alaplapon - de ez majd kiderül -, és ha igen, akkor sem lesz olyan olcsó, mint a csatik árára tippeltél...
-
válasz
enerdzsájzer #14404 üzenetére
szerintem az egész alaplapot cserélik, és nem lesz valami olcsó...
gomes12; igen, természetsen megírja!
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13338 üzenetére
Namán össze is raktam egy tuti asztalit.350megaherc P2 192mb ram,4mb ati rage pro vga,30giga vinyó.A gép 11 éves.Kb. 4 évig volt a padláson, ázott, egerek beleköltöztek szétrágtak néhány kábelt, nagyon csunyán le volt (van) lakva.Kitakarítottam, kapott egy ikszpét és most arról netezek.Kár hogy nem megy rajta a stalker, mert akkor maradna ez.Ja igen DELL márkájú.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13283 üzenetére
Most már egyáltalán nem működik.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13277 üzenetére
Na.Úgy tűnik lesz dolgom a szervizzel nekem is.Ha a kijelző ki van nyitva, hiába nyomom a kamera gombját semmi.Ha a kamera be van kapcsolva és csukom le a kijelzőt akkor csipog hogy eszköz kapcsolódva, meg hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes.Ha nyitom a fedelet akkor eszköz eltávolítva és eltűnik a kamera az eszközök közül.Arra tippelek hogy megtört a madzag ami a kamerához megy.
-
ProdyG
őstag
válasz
enerdzsájzer #13225 üzenetére
rági 3dmark06-al próbálkoztam. fel kellett raknom egy peccset.
az én notimba mobility radeon HD3400-as kártya van, és 3dmark06-ban 2000 pont körül kapok mindig default beállítással. ez normális? nagyon keveslem....
-
iammclovin
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #13194 üzenetére
ugyanolyan jó magyar tradició az is hogy mindenki csak fikázni képes. De nem akarok semmiről sem vitát. az előző kérdésedre pedig magad is tudod a választ amúgy is.
A beleszarunk, elsunnyogunk stb munkatársak mind távoztak a szervizből, természetesen nem önszántukból. -
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #13190 üzenetére
Az ügyfél ürülne a legjobban annak ha nem lenne dolga a szervizzel, de ha mán így alakult miért ne könnyítenénk meg egymás dolgát?!És nem követnénk a jó magyar tradíciót hogy belesz@runk, elsunyogjuk,meg csakazért se vagy éppen csakazért is.
-
válasz
enerdzsájzer #12830 üzenetére
Kapton szalaggal szokták általában a kábeleket rögzíteni. Az hőálló, ragad mint az állat, de elég drága is. (az a sárga cellux)
-
ludsimon
veterán
válasz
enerdzsájzer #12828 üzenetére
Ez tetszett.
Bár így is lenne.
Különben a videó egy kurva nagy kamu. Egy HDD már rég behalt volna a dobálásoktól és a rázástól. SSD-re meg nem hiszem, hogy futja a rizszabálóknak.
-
válasz
enerdzsájzer #12820 üzenetére
Jesszus! Mi az a rettenetes mennyiségű ragtapasz a gépben?
-
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer #12820 üzenetére
Jó képek, köszi a linkért
A heat-pipeos megoldást nem akarom leszedni, inkább majd egyeztetek a szervízzel, hogy mikorra tudnak ventit hozni, elmegyek Székesfehérvárra, ott beleteszik, és hozom is vissza a gépet (mondjuk amiket olvastam a szervízről ez csak álom marad, és hadakozhatok az Albacomppal).
-
Stylie
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #12811 üzenetére
Köszönöm Neked is
Én is így voltam vele, de talán jobb lesz egyelőre a higgadtság, majd ha azzal nem nyerek teret, akkor jöhetnek a más módszerek...
Nem tudom még, hogy abból baj lesz-e, hogy a számla nem az én nevemen van, hanem másén, na mindegy ezt majd megkérdezem a fogyasztóvédelem fórumán.
Továbbá ha az a kft, ahonnan vettem, már nem létezik, akkor most azt sem tudom, hogy akkor most kapok egy másik MSI-t az MSI cégtől, mivelhogy a bolt már nem létezik, így a másik gép, illetve pénzvisszafizetés kilőve.
Kínlódás ez az egész
-
G@ß!
őstag
válasz
enerdzsájzer #12795 üzenetére
Összemegy, vagy ki tudja, h mi lenne vele...
Ja tudom már... jobban melegszik! -
válasz
enerdzsájzer #12787 üzenetére
Hidd el, ha erre is feltelepíted a Vinfost ez is tönkre fog menni
-
válasz
enerdzsájzer #12766 üzenetére
Az odáig oké, de általában nem a szervizes a cégtulajdonos, vagy ügyvezető igazgató...
Meg a szervizesek, a felelősséget tovább hárítják a forgalmazóra, azok meg a gyártóra.
Ne félj! Vigyáznak a törvényhozóink, hogy mindig legyen kiút a felelősségre vonás alól. Különben a multik nem fogják pénzelni őket (illetve a pártjaikat)
De nem politizáljunk. -
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer #12333 üzenetére
Nekem sem volt hajlandó működni, csak ha külső monitorra csatlakoztattam. De nem is nagyon éri meg vele szenvedni, diavetítés tempóban fog végigfutni. Az eredmény: Vista és Win7 build 7000 alatt (elég rég csináltam már).
-
ludsimon
veterán
válasz
enerdzsájzer #12171 üzenetére
Tőled se vennék használt laptopot.
(#12179) EQ:
Akkor te egy bátor ember vagy.
Én tuti dobnék alá egy hűtőpadot, vagy kérnék bontási engedélyt és lekapnám az alját, mert az brutálisan sok.
Addig nem nyugodnék amíg 70 alá le nem megy.
-
drUmmZ
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #12175 üzenetére
Kipróbálom ezt a sprés dolgot majd. Remélem nem drága.
Nagyon szép és jó a 7-es, de nekem a Vista is bejött. Ultimatet használtam eddig és semmi gondom nem volt vele, nálam stabil volt és tetszett az aero a dreamscrene meg a hasonló frikcsik. A 7es gyönyörű de még kompatibilitási szempontból természetesen nem az igazi. Inkább úgy mondom, hogy minden "megoldható" vele már most is, de azért néha kényelmetlen.
Egyébként ez már a 7100 Release Candidate 64 bites verzió.
-
drUmmZ
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #12171 üzenetére
Nekem most 185.85 van fenn, igaz windows 7-el, de értékelhető infót csak akkor tudok mondani ha megoldódik a melegedési problémám.
-
zazi77
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #9613 üzenetére
ez az, biztassatok csak....
azt hiszem belevágok...
hétfőn hozzák a gyári CoD 5öt
ha megvan lapi jelentkezem!
hajrá msi!!
jó játékot! -
Studi22
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #9612 üzenetére
Élsimítás meg AntiAnalising vagy mi a f@xom az off de a többi az maxon vagyis extrán.
Nem Futuremark-lok nem ér semmit.
Játék megmutatja amire szükségem van.
Nekem COD miatt kellett,mert toshibám már csak 800x600-ban vitte mediumon(drága jó radeon 9700)
Ha igényled futatthatok egyet 3dmarkot.. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enerdzsájzer #9334 üzenetére
Szóval,a félreértések elkerülése végett
:az xp sp3 telepítőbe integráltamaz msi oldalán található drivereket(úgy néz ki a modemet kihagytam és ez volt a hiányzó hardverelem,bár volt még egy,arról most derült ki,hogy a ricoh sd/mmc host controller),xp telepítés után minden klappolt,sdhc be a kártyaolvasóba,olvasta.
Felraktam az általad javasolt programot a driverek frissítésére és azóta megszünt a két azonosítatlan eszközöm,de ha berakom az sdhc kártyámat nem történik semmi,és az eszközkezelő azt írja a ricoh sd/mmc host controller nem működik rendesen.
Próbáltam visszarakni rá az msi félét(elötte eltávolítottam a másikat),de semmi.Az usb portajimmal meg a következő a gond: bal első max 900al másol,a többi meg rendben van.
Igen,gx600.Szaki1: igen,azok jó eredmények,20áshoz méltóak
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enerdzsájzer #9331 üzenetére
Azok voltak fent eredetileg,azokat cserélte le a program..
Szaki1: egyszerűcsatlakoztass olyan eszközt ami biztosan 2.0ás és másolj át és vissza mondjuk 300megát,total commanderben kiírja a sebességet.Ha 1000 alatt van,akkor van a gond.
Nekem a bal első jobb esetben 900 körül van,többi meg pspnél 4500(fake kártya van benne). -
Zirowe
nagyúr
válasz
enerdzsájzer #9321 üzenetére
Hát,letöltöttem,frissített,és elvileg az az eszköz,amit nem ismert fel,az a mem kártya olvasó és a modem voltTelepítettem,most azt értem el,hogy nem ismeri fel az sdhc kártyámat,amit elötte igen(értsd:berakom és nem történik semmi).
Az usb meg úgy alakult,hogy a délelötti tesztemhez a pspmet használtam,amit azóta kölcsönadtam,helyette a fényképezőmet próbáltam(2008as modell),ami mind a 4 usb-n 1.0ás sebességet produkált.Holnap este tudom csak megnézni pspvel,de azért remélem nem romlott az usbk teljesítménye a driverek telepítésével,mert az gáz lenne:S -
válasz
enerdzsájzer #9326 üzenetére
az 1.70 régi verzió, nincs benne az adatbázisában több olyen dolog sem (chipset...stb), ami alapján rendesen azonosítani tudná a notidat! érdmes megnézni az újabb verziók esetében, hogy mit ír a change log és máris látni fogod, hogy miről beszélek! memtest
-
syl5
őstag
válasz
enerdzsájzer #9306 üzenetére
Kössz a választ!
Úgy néz ki meg fogja oldani a problémámat ez a drága levegő
Még nem is hogy csak por jött ki belőle, hanem nagy porcicák(először azt hittem valami szivacs, úgy össze volt csomósodva)
Most már csak 36 fokkal indult a proci, és most fél óra után 50 fok., és úgy néz ki stagnál(eddig indult 45-tel, és fél óra net után rögtön 60 fok). -
szaki1
tag
válasz
enerdzsájzer #9315 üzenetére
2 hó
-
fravik
tag
válasz
enerdzsájzer #9307 üzenetére
köszönöm szépen a válaszod! sajnos akkor nem marad más, mint visszaküldeni...
sajnos felénk nincs olyan hely, ahová be tudnék menni memóriákat próbálgatni, nekem csak az internetes rendelés maradt, ami ezek szerint rizikós - lehet, hogy maradnom kéne az 1GB memóriánál... -
szaki1
tag
válasz
enerdzsájzer #9302 üzenetére
Szeresse Aki akarja és tetszik neki, Én nem fogom soha!?
-
szaki1
tag
válasz
enerdzsájzer #9300 üzenetére
A szervizbe hogyan kellene küldenem, feltelepített winfossal vagy "üresen" semmi ne legyen rajta?
A szerviz meddig ülhet rajta, vagyis mikor állhatok el ettől a "csoda" géptől?
A szervizt nem sok minden köti és kötelezi, azt csinálnak amit akarnak, mert nincs normális jogszabály semmire, fölég olyan ami a fogyasztót védené!!!
Mivel a lakhelyemen nincs szerviz így a szervizbe juttatás oda-vissza költsége is engem terhel (mivel garis, nem tudom ez miért engem terhel???)
Tehát a szerviz annyiszor tól ki velem ahányszor csak akar, ügy is ÉN fizetem a fuvar nem ők!!!???
Ennyi pénzért az ember minimum azt elvárná, hogy egy normálisan működő eszközt kapjon és ne mindjárt szervizzel kelljen kezdeni??? főleg ismerve az egész mo-i szerviz hátteret!!!
-
Bruticus
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8729 üzenetére
remek mostmár ezt is tudjuk...
-
Bruticus
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8727 üzenetére
igen...ha csak ha winre bizom a dolgot akkor vissza veszi ugyan az orejelet de ha kell meg is növeli...maximum a wines energia beállitásból annyi kell hogy mojudk 20perc mulva kikapcsolja a képernyőt a cpu speedet pedi beálltom nhc val...ekkor tehát "valszeg" modosul a wines dolog annyival hogy a cpu sebesség vezérlés nem a windows energiabeálliás szerint jár el anem az amit az nhc.-ben külön a speedre vonatkozolag megadtam esetemben a battery optimizared..és a winnes cuccnak akkor csak a vinyo meg a képernyő energiaellátás szabályozásában van hatalma.....
-
Bruticus
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8725 üzenetére
értem.......és ha nhcba!! mint mondtam mind 2 be van állitva,mert lehetőség van rá, akkor melyiket veszi figyelembe megint mondom csak is nhcba.mert ott lehetősgé van rá hogy egyszerre mind2 őt beállitsd egyszrre!!!
köszi a válaszokat tanácsokat!
-
Bruticus
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8722 üzenetére
ok..de a wines energia beállitási sémák elérhetők nhc.-be... nhc.- be nemtom bekapcsoljam e be ha rányomom a pipát akkor is müxik a battery optimized amit meg az nhc álitott be saját magának....szal azaz érdekes hogy engedi mind2 szal egyszerre betom állitani battery optimizedet és akkor tartja a 800mhz-t meg vele egyidőben ugyan csak nhc.-ben betom állitani hogy séma:hordozható/laptop ami elvileg meg váltogatja orajelet ha kell feltolja..
erre mondtam hogy ha bejelölöm nem e ütik ki e egymást...csak nem tom ha egyszerre van bent a 2ő az segit e vagy ront a dolgon...vagy a 2. megoldás nem teszem be a pipát és csak elvileg nhc.-be a batrery optmizd fok müködni...de akkor mi történik a wines sémával? a hordozható/laptop beálitásal nhc.-be tegyük fel nem rakom be a pipát de viszont a windows ba,már a windowsba vagyunk ot meg bevan állitva..a képernyőkimélő/energiabeállitásoknál
irjatok!
-
JoeYi
őstag
válasz
enerdzsájzer #8718 üzenetére
köszi, közbn én is találtam egyet
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8712 üzenetére
de honnan töltötted le magát a file-t,amit fel kell telepíteni???
update: jah megvan, nah megpróbálom én is!
már csak azt az idióta bios frissítést kéne megoldani,mert egyszerűen madár vagyok hozzá...
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8708 üzenetére
és ezt hogy lehet utólag telepíteni??
-
válasz
enerdzsájzer #8693 üzenetére
csak az illesztő utólagos pótlását is említsük meg, mert ellenkező esetben az ahci mód bekapcsolása után kékkel indul a rendszer!
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8687 üzenetére
pfff....nekem is k-lite van fönt mindig,mint most is, ráadásul újabb is,mint ami a linken van, origo-ról szedtem 5 napos verzió, de még azzal sem jó.....azért nem értem,mert amikor megvettem másfél hete a gépet,és feltelpítettem minden, még jó volt....lehet a vga driverrel lesz gond,mert 3 napig a gyári driver volt fent....és azóta szar,amióta a 177.98-as van fent.....de akkor meg milyet tegyek fel??? jöhetne egy új driver,talán az jobb lenne
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
enerdzsájzer #8680 üzenetére
Nálam elállítottam a vezérlőpultban a video színbeállításokat, visszaállítva rendbe jött a kamera képe is...
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8680 üzenetére
régi ugyan a codec,de az a webkameráért is felelős lehet??? színeketpróbáltammár állítani,de semmilyen beállításnál sem lesz sokkal jobb
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8676 üzenetére
ohh...értem már! köszi!
amúgy nem tudod véletlenül,hogy az miért lehet,hogy ha filmet akarok nézni,vagy a webkamot kapcsolom be,akkor nagyon sötét,és mély kontrasztú képet ad, filmek így nézhetetlenek -
válasz
enerdzsájzer #8672 üzenetére
köszi, de inkább maradok a gyártótól történő specifikus letöltéseknél...
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8671 üzenetére
huhh...és ezeket te mivel állítod be ?? mert nekem a riva tuner ezt engedélyezi maximum:
core: 750Mhz ; shader: 1500 Mhz ; memory: 600 Mhz.... neked hogy lehet 600/1200/900?????
mivel húzod a karit?? vagy én nem értek eléggé a riva tunerhez,és vhol be kell állítani vmit,hogy lehessen így húzni???
amúgy 177.98-as tuningolt drivert használok (vagyis laptovideo2go-ról leszedett 177.98-ast moddolt inf-el), és XP sp3-at
nekem most 550/1150/450-en üzemel a kari,akkor még bátran húzhatom??? -
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8666 üzenetére
te fel merted annyira húzni a videokártyát?? nem melegszik nagyon ilyen órajelek mellett a 8600gt???
ceri01: amúgy 1280 * 800-on és optimal mellett lett 4983
-
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8656 üzenetére
Tényleg, neked milyen notid van?
-
válasz
enerdzsájzer #8650 üzenetére
a vista jóval érzékenyebb a piszkált illesztőkre! két ismerősömnek is újra kellett telepítenem a notiját emiatt - mondjuk csak az egyik volt msi...
-
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8647 üzenetére
Játékot az XP alatt tettem fel, de no comment..
hányadék volt!! Szaggatott a PES 6!!!
2006-os, nem túl nagy gépigényű focis gamma.
Vistára fel sem merem tenni, ha eleve ilyen gondok vannak..
Mozillát használok, de IE alatt is bajok vannak a megjelenítéssel...
Szívem szerint kettétörném.. -
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8638 üzenetére
Natív
-
ezekiel
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8629 üzenetére
de épp ezt nem értem ha proci a ludas akkor nem az kéne produkállnia hogy elsem indítja a gépet? mert teljesen olyan tünetet produkált mintha túl melegedne mert eccerűen kikapcsolt
-
ezekiel
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8621 üzenetére
Ezt olvasd! beletettem a régi procit ami alapból benne volt és mi változott?, minden! teljesen frankón hibamentesen működik a gép! akárhogy terhelem 3 órája semmi jele annak hogy meglenne a probléma!
egy hónapig ment benne a "rossz" proci hibamentesen azt elkezdte a lekapcsolásos dolgot.
bios friss rajta és támogatta a "rossz" procit is!
szval elég g e b a sz a dolog de ugynéz ki hogy a proci a ludas! kopp kopp kopp
-
ezekiel
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8621 üzenetére
a chipset hűtése elég furának tűnik nekem.. egy szivacsos anyag van ragasztra egy fém lemezre és ez oldja meg a hűtést hőcsövön keresztül..... amikor utoljára levettem a hűtést elég kenhetőnek tűnt nekem na mindegy visszateszem ma azt a procit amit adtak a notihoz alapból ha azzalsem akkor megnyugodok hogy nem a proci a gáz hanem valami más és irány a szervíz
-
tudesky86
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8579 üzenetére
Thanks
-
vranyek
aktív tag
válasz
enerdzsájzer #8445 üzenetére
nekem nem engedi telepíteni a 177.9-es drivert, miért lehet ez???
-
Stereopheis
tag
válasz
enerdzsájzer #8445 üzenetére
Köszi szépen!
laptopvideo2go.com-ról szedjem majd?
Amúgy XP lesz rajta, ezért kellene az nLite...nLite-os linkeket valaki, plíz!
kösz, meg lett az nLite, a barátom segített!(Gugli)
-
Windows NT
tag
válasz
enerdzsájzer #8440 üzenetére
Köszi.
Nagyon jó kis film, jót szórakoztam rajta tetszett, de aki kicsit is konyít a gyártástechnológia folyamatához az tudja, hogy csak az első kísérleti darabokat tesztelik alaposan aztán már csak szúrópróbaszerűen.
Igaz valamennyi teszt minden darabnál van,, úgymond "fel kell éleszteni" őket, igaz ez nem mozdonygyártás ott a végátvétel előtt alapos teszt van.
Ja ha már mozdony múltkor levittem haverhoz egy V46-s tolatómozdonyra és filmet néztünk rajta a tolatási szünetekben igaz kicsit féltem, de a rázópróbát kiállta. (régi vasúti filmeket az 50-60-s évekből, igazi kuriózumok)
-
Digitalis
senior tag
válasz
enerdzsájzer #8439 üzenetére
A T5750 / 9600M GT 512MB / 250GB HDD / 3G memó párosítása a GX701X-nek milyen játékok szempontjából? Szódával elmegy, vagy annál azért jobb? Bioshock, Cod, Moha, ilyesmi vonal szépen megy rajta?
Szép kis nyúzópróba van a videón, csak nem lehet annyira gáz az MSI. Vagy még is?
Teccik a GX701X lehet, még körbejárom és ha minden ok, akkor a héten rájamozdulok. -
Windows NT
tag
válasz
enerdzsájzer #8427 üzenetére
Na erre én is.
Vagy legjobb lenne, ha visszahívnák mindet mint az autóknál és díjmentesen cserélnék, esetleg ár érték arányban azaz kb. most mennyit ér alapon, mert én inkább a stabilitást választanám, mint a játékélményt.
Azért őszintén azt hittem, hogy egy ilyen értékű mai géppel nem lesz probléma, mert ha 100 alatt veszek egyet akkor jó, de közel kétszázért már vár valamit az ember.
-
Windows NT
tag
válasz
enerdzsájzer #8425 üzenetére
Hát igen, ez jó ötlet, de sajna nem tudok angolul, egyébként lehet lefordítanák, mert magyart a világ minden táján lehet találni.
-
Windows NT
tag
válasz
enerdzsájzer #8419 üzenetére
Nekem is már két DVD író krepált be, az egyik egy Pioneer 109-es volt. Sajna hibás sorozatok előfordulhatnak.
-
Windows NT
tag
válasz
enerdzsájzer #8412 üzenetére
Sajna csinálja, ha hálóról megy és újraindítás kell akkor szinte mindig várható ez a jelenség, de akkuról bármikor első indításnál is, ezért én is kiszedem az akksit, így hálózatról működve kímélem is. Egyébként hálózatról első indításnál még nem tapasztaltam, nem tudom egy bios frissítés megoldaná ezt a problémát? Egyszer megint felhívom a szervizt, hogy erre mit mond, úgyis szeretnék póttakksit.
Sajnos akksit nem érdemes bennhagyni már csak ezért sem, ha frissen csak használat előtt teszem be akkor nem jelentkezik a probléma, de előfordulhat és feleslegesen merül is inkább tedd a hűtőbe, ha nem használod. NE a mélyhűtőbe!!! Szerintem, ha hálózatról használod akkor Te is vedd ki, igaz áramszünet esetén kikapcsol, munkahelyen volt, hogy véletlenül kihúzták, de semmi nem történt.
Ha kikapcsolom és lehúzom a töltőről még nem próbáltam általában csak akkor teszem be az akksit, ha fel kell töltenem, mert viszem valahova, de ez ritka.
Kíváncsi lennék rá, hogy ez milyen konstrukciós hiba, elégzavaró tud lenni pláne egy ilyen relatíve négyértékű laptoptól már azt várnám el, hogy tökéletesen működjön, ilyen szempontból most már egy kicsit bánom, hogy nem más típust vettem, ráadásul akksiidőben sem az amit vártam, egyébként ha ezt az apró hibát nem nézem akkor a bennlévő nagy teljesítményért megérte nincs is ilyen téren gond vele.
Szóval, ha a merevlemez kisebb fordulatszámát nem nézzük és ugyanígy a proci 800 FSB-t akkor az itthoni E6550 procis 2 giga (dualban) gépet szinte üti teljesítményben nem sokkal marad el tőle (persze mihez nézzük a dolgokat) GX600 214HU-ról van szó. Ha jól megvakarom a dolgokat akkor el is adhatnám az itthoni gépet, de nem adom.
Szóval jó kis gép csak "rigolyái" vannak.
-
válasz
enerdzsájzer #8419 üzenetére
a mai termelői és fogyasztói társadalomban téged, mint vevőt kivéve, senkinek sem érdeke, hogy sokáig használj egy - főként műszaki - cuccot...
-
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer #8417 üzenetére
Mivel nem vagyok nvidia mérnök, ezért nem tudok többet, mint amennyit a hír állít
Persze nagyot fogok káromkodni, ha garancia lejárta után 1 nappal megadja magát, de ezt ne adja az ég. -
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer #8412 üzenetére
Nálam általában akkor fordul elő, amikor lehúzom töltőröl, és beteszem az akksit, vagy fordítva. Tudniillik én ki szoktam szedni az akksit, ha töltőről használom, és az esetek nagyrészében akkor jelentkezik a hiba. Nem számoltam hányszor találkoztam már vele 1,5 hónapos pályafutása alatt, de a heti átlaga kevesebb mint 1 hiba.
-
Windows NT
tag
válasz
enerdzsájzer #8391 üzenetére
Ezt sajnos hálózatról táplálva is csinálja, az akksi nálam sosincs benne.
Itt is áramtalanítani kell és utána megy rendesen, de rendszerint újraindításnál jelentkezik. -
sublot
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8404 üzenetére
De most nem fújkálhatom a ventijét. Vagy te merted volna? Nem is tudom szétszedni a garijegy miatt.
Amúgy olyan hangja volt mint a kávédarálónak, szerintem valami beleért, hozzáért.
-
sublot
csendes tag
válasz
enerdzsájzer #8402 üzenetére
Lehet igazad van, de most nem akartam szőrözni, mert az biztos tőbb idő, utazgatás , mászkálás. Bizonyítani kelle , hogy szándékosan nem akarják megcsinálni, az pedig eléggé nehézkes.
A javítás előtt az ügyintéző azt mondta maximum 1,5 hét
a javítási idő. De lehet neki ezt kell mondani.
Csak azt nem értem, hogy itt a fórumban is sok embernek van, volt ilyen gondja, és amikor bevittem, akkor is 3-4 ember is hasonló problémával küzdött. Miért nem lehet ilyen egyszerűbb dolgokbol minimális raktárkészletet fenntartani? Hiszen gondolom már Ők is rájöttek, hogy ez típushiba.
Úgyis mindig a kisember szív
-
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer #8391 üzenetére
Belefutottál te is a típushibába, aminek a megoldását már meg is találtad. Ennek másik változata, ha a BIOS-on túljut, de a windows betöltésekor már nem tudod használni a billt. Sajnos nincs mit tenni vele, talán vmi újabb BIOS segítene, de nincs kedvem kísérletezgetni vele.
-
07_fecc_87
tag
válasz
enerdzsájzer #8127 üzenetére
Hali, köszi!
Lehet, hogy én is ilyet veszek, bár a Toshiba Sat. A200-1S9-essel is szemezek... -
válasz
enerdzsájzer #8123 üzenetére
a bios megfelelő beállításában engedélyezt a funkciót, valamint a vista energiagazdálkodási sémái közül ne azt válaszd, ami a teljesítményre van orientálva, mert annál a proci sebessége minimum terhelésnél is 100%-on pörög!
-
válasz
enerdzsájzer #8106 üzenetére
user error!
-
Coolmat
őstag
válasz
enerdzsájzer #8104 üzenetére
Sajnos nálam nem új keletű a probléma, hogy mindig 3d órajelekkel megy, pár napja már a windows asztalon is 500/400-on fut, töltőről és akksiról is. Powermizer ki/bekapcsolása sem változtat a dolgon. Majd esetleg lepusztítom teljesen a drivert és újra fel az egészet.
-
enerdzsájzer
tag
válasz
enerdzsájzer #8090 üzenetére
177.83-al sikerűlt 4700 pontot elérni.Hol lehet állítani hogy mennyit használjon a rendszermemóriából?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest