- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shaumake
tag
válasz
Stereopheis #15758 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen gépezetem van és az lenne a kérdésem hogy a turbót hogy lehet életre kelteni? Biosba nem láttam semmiféle turbó bizgentyűt amit be lehetne kapcsolni. Töltőn van, hiába nyomogatom a Turbó gombot nem akarja az igazatKöszönöm
-
Pizzu
aktív tag
válasz
Stereopheis #15758 üzenetére
a logo azért más mert ez az újítás náluk
kitudom cserélni ha kell van azt hiszem itthon kerek logo...
ha érdekel akkor privátba keress meg -
Csabee.
nagyúr
válasz
Stereopheis #13294 üzenetére
Hol csináltatod? Van ahol ki is vágják neked, mert nekik megvannak a típusokhoz a pontos paraméterek! Legalábbis ahol én csináltattam!
-
válasz
Stereopheis #13294 üzenetére
hát, az msi logó helyét illetően bízz inkább magadban (és a vonalzódban)...
-
válasz
Stereopheis #13290 üzenetére
matrica vagy ilyesmi miatt kérdezed?
-
iammclovin
csendes tag
válasz
Stereopheis #13290 üzenetére
Fedlapot cseréltek a szervizben? vagy miért pont a logó pontos helyére vagy kiváncsi ?
-
Coolmat
őstag
válasz
Stereopheis #13127 üzenetére
Szia!
Ha még nem takarítottad ki a belsejét, és nem akarod szétszedni, akkor porszívozd ki alulról, különösképpen a ventillátor szellőzőjénél, pár fokot nyerhetsz ezzel.
A billentyűzetfagyásra már régóta létezik megoldás: [link], ha nem tudod hogyan frissíts BIOS-t: [link].
Új drivernek 190.57-t (ez OpenGL 3.2 béta driver, de meglepően stabil nálam), vagy 190.62-t (ez pedig hivatalosan a legfrissebb WHQL) ajánlom, beszerezheted őket innen. NHC-ból a bugfix verziónak mennie kell. -
kola1234
tag
válasz
Stereopheis #10143 üzenetére
Itt van DX 10 xp alá.
-
shagy
tag
válasz
Stereopheis #10138 üzenetére
Amúgy volt a gépedben mikor megvetted egy "sponge - szivacs" amit azért tettek bele, mert tudtak arról,hogy a bill karcolja a kijelzőt. Ezt rá is írták arra a rongydarabra több nyelven és hogy ezért nem vállalnak felelősséget.
-
ToxLee
őstag
válasz
Stereopheis #10137 üzenetére
Köszi este már rájöttem én is!Én voltam a balfék! Felraktam rá a R6 Vegas2-t és az egérrel nem tudom mozgatni a kamerát csak lőni tudok vele egyenlőre avval kinlódok!
-
Hadi
tag
válasz
Stereopheis #10136 üzenetére
xp-n is automatikus a dolog?
-
Stereopheis
tag
válasz
Stereopheis #10137 üzenetére
Jah, és minden friss géptulajnak azt ajánlom, hogy vigyázzon arra, hogy a fedél ne koptassa szép a bill alatti részt, nekem sajna így járt a gépem, már az első hónapban látszódtak rajta körbe a fedél okozta kopások
jelenleg a kamera mellé 2 oldalra fel van ragasztva egy kis "matrica-szerű izé", ami nem engedi, hogy a fedél és az alja összeérjen.Jah, és BÚJJÉK mindenkinek, ezt azt hiszem itt még nem mondtam idén
-
Bruticus
csendes tag
válasz
Stereopheis #8928 üzenetére
ha pl hordozható/laptop üzemmdba van akkor ha core 2 dugós a proc akkor bizti nem engedi feljebb 950 mhz nél én láttam találkoztam egy iennel személyesen...bár nemtom tiednél hoy van,vagy hogy lenne d az egy 1,6 os core2 dugo volt..a leszabályozási mhz pedig ugygondolom nem processzorfüggö tehát egy 2,4 ghz-s corét is 950-1200.-ra szabályoz le de az biztos hogy orajel 1200 alatt marad...
mondjuk nekem van olyan filmem ami olyan béna kodeket használ hogya cput 50-60% ba kihasználja
nevetséges ....kodek csere illetve player csere volt és filmnél 53 foknál nem engedi feljebb......
-
Bruticus
csendes tag
válasz
Stereopheis #8926 üzenetére
probáld meg ugy elinditani hogy az energiabeállitási sémáknál hordozható/laptop opciora tenni a windowsban és aztán elinditani az nhc.-t
-
Bruticus
csendes tag
válasz
Stereopheis #8923 üzenetére
cső inen probáld meg letölteni
http://www.pbus-167.com/nhc/nhc.htm#anchor_download -
wandor0930
aktív tag
válasz
Stereopheis #8919 üzenetére
akkor ez így jó?
amugy néztem és télleg van nálunk szombatheélyen ilyen notebook csak nálunk 200 000 felett van a neten meg 180 000 és azért nem mindegy
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Stereopheis #8916 üzenetére
nah várj én ilyen téren analfabéta vagyok...
mond magyarul azt, hogy botoljonén ha telepítem az xp-t akk bekapcsolás után, kiírja hogy nyomjon meg egy gombot a cd-röl való indításhoz...
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Stereopheis #8914 üzenetére
honnan tudom hogy van-e benne SATA vezérlő?
pont ezért kérdeztem a garis dolgot.mert ha neten rendelem akkor hova futkozzak vissza vele?
azt tom ha megveszem boltba akk visszaviszem aztán intézik de mivan ha neten rendelem? -
Bruticus
csendes tag
válasz
Stereopheis #8898 üzenetére
Hali...
Probáld meg a NOTEBOOK HARDWARE CONTROLL.-t ebben a progiban belehet állitani "lefolytani" a rendszer sebességét ..én is ezt használom nekem MSI GX610-059.-em
AMD Turion X2 TL-60 2.0 ghz az agy és ha filmet nézek vagy netelek beálitom hogy vegye lejjeb sebességet, ugy mond battery üzemodot állit be de te saját magad is tod a progiban szabályozni orajelet és fezültséget ami egy kicsit nagyonveszélyes ám....én azt mondom bizd gépre a szabályozást állitsd be mondjuk a battery optimized üzemmodot és leveszi amennyira csak tudja a proci sebességét nekem az AMD-t ennél az opcionál magonként 800MHZ.-ra veszi le ami bőven elég netre meg filmre....ha játszani akarok akkor felnyomom dynamk switchingre a progit azaz azt fogja csinálni hogy kihasználtságtól függöen változtatja órajelet ...ha nem köll akkor 800mhz ha mondjuk tömöritesz vagy gémelsz akkor alágyujt és felhuzza akár maxra is az órajelet nekm 800,1600,2000 mhz között ingadozik....
a másik megoldás windows energiaellátásnál beállitod a horfozható/laptop opciot és akkor is visszaveszi orajelet ha nem használod kb dynamic switching.-ként müködikbá szetem az NHC tutibb ...
-
GeryG86
csendes tag
válasz
Stereopheis #8789 üzenetére
én a monitorját szimpla ablak tisztíttóval szoktam, de a műanyag borítása elég kényes...ez nem tetszik a notimban...
megpróbálom mosógépbe tenni a kendőt, hátha nem lesz baja. -
válasz
Stereopheis #8789 üzenetére
parfümmel inkább ne! néhány szinezék és illatanyag összetevője is tudja ám károsítani...
-
GeryG86
csendes tag
válasz
Stereopheis #8786 üzenetére
Idézem a dark fightról! :"Az alábbi linket elküldöd minél több ismerősödnek,myvipre kiteheted,fórumokra stb,és ha kattintanak rá bizonyos összeget kapsz érte!
Ezzel a megoldással kattintásonként 1-15 aranyt szerezhetsz!"Viszont választ nem kaptam...
-
!wannabe
tag
válasz
Stereopheis #8757 üzenetére
Egyetértek Poonkie-val. Nem tuningolnám a notebookom sose mert félnék, hogy egyszer csak kifolyik oldalt a processzor. Ez viszont csak az én gyávaságom a Te tapasztalataidat viszont szívesen olvasgatom szóval csak hajrá
-
chaval
tag
válasz
Stereopheis #8508 üzenetére
inkább ne...gyári driver....
én is próbálkoztam ilyennel....az eredménye kékhalál lett hébe hóba -
vranyek
aktív tag
válasz
Stereopheis #8503 üzenetére
Te hogy tudtad feltenni a 177.79-est??? honnan szedted???
-
Digitalis
senior tag
válasz
Stereopheis #8449 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy GX700PX-200 és egy GX700X-248. Előbbi mitől drágább egy húszassal mint az utóbbi? Ráadásul a GX700PX-ben T7250/2 MB proc van a sima P nélküli GX700X-ben meg T8100/3MB...
Talán van turbó mód PX-ben? (MSI-TDE)
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Stereopheis #8444 üzenetére
Nálam a 177.79-es vált be.4930 pont 3dmark06-ba.Kis tuning 600/1200/900-al 5500 pont.Meg inkább XP, az plusz 200 pont.Vista-val gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest