- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
beast27 #18549 üzenetére
Nem a gyátás miatt.
Én inkább arra gondoltam, hogy egy magyar céget kevésbé lehet komolyabban venni mint egy olyan kínait aki már letett valamit az asztalra.
Főleg a magyarországi létbizonytalan helyzet miatt. Itt bármikor bármi csődbe mehet...
Aztán ugrott a support.De persze mindenre lehet példát hozni, meg ellenpéldát is.
-
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #18505 üzenetére
szerintem nincs jelentős eltérés, mindegyik olyan gyártó, aki nem noname kártyákat csinál.
amelyikhez adnak egy olyan kis kártyaolvasó adaptert, amivel egy pendrive-ot varázsolsz a kártyádból, én azt választanám ( nem a klasszikus "nagy" SD kártya adapterre gondolok, hanem arra a kisújnyi , usb-be dugható pendrive szerű vacakra, amibe bedugod a kártyát...pl. erre , szóval bátran
vagy erre : -
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #18503 üzenetére
bőven elég a class4 is, a sebessége folytán, mivel zeneszámokat hallgatsz, nem képeket, videokat akarsz ráírni, aminél fontos a minél nagyobb írási sebesség, hogy a következő képedet , felvételedet mihamarabb tudd rögzíteni, itt viszont a lejátszód olvassa a felírt zeneszámokat, amihez bőven megfelel a class4-es kártya olvasási sebessége.
A class10 esetén annyi előnyöd lesz, hogy hamarabb felírod azt a 32 gigányi zenédet a kártyára. -
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #17794 üzenetére
"Nagyon maximum 50e-ig mennék el"
ez arra a dilemmára emlékeztet, amit a 16 éves lányok vívnak magukban (kefélni is szeretnék meg szűznek is maradni)
Ha egy jóminőségű fülese van, akkor azt is valami anyagi kompromisszum árán vette, szerintem , ha még 10 százalékkal megemeli a keretet , akkor nem a lejátszó lesz a leggyengébb láncszeme.
De egyébiránt meg nemértem, mert a Clip+ amennyire jelentéktelen kinézetű, szürke kis zsebegér, annyira jó a hangja, tehát 15 ezerből megoldhatná a problémáját.
(nekem van egy S9-em a cowon mellett, símán összemérhetőek a zenei kvalitásaik, 5-öd áron is.Szerintem akkor spórol 40 ezret és lesz egy jó kütyüje, ha a Sandisknél marad.
-
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #17792 üzenetére
Igazadvan, DE,
szvsz. ha két kütyü kb. azonos mérési kvalitásokat mutat fel, de az egyik ára kb. negyede a másiknak, a mérete is, a sulya is, (a felsorolás a teljesség igénye nélküli), akkor elmondható, hogy jobb is.:-)
az én ismerősömnek van egy hasonlo Ipodja, a kép alapján ugyanilyen, én is kíváncsi voltam a különbségre, csak egy sima kocsmai teszt alapján., megtartottam a fülesemet és cseréltünk lejátszót egy kis időre.Hááát, mitmondjak.
teljesen szubjektív vélemény, de a clip plusznak sokkal dinamikusabb , teltebb , melegebb, tisztább volt a hangja (tudom ezek nehezen körülirhato és mindenki másképp értelmezi), mint az almának.
engem meggyőzött:-)De,
vehet az illető ha neki impresszívebb kinézetű kütyü kell, valamelyik Cowonból egyet, azok megjelenésben is *felveszik a versenyt* egy Ipoddal, minőségben szintén elmondható róluk, hogy leverik :-) :-)itt utána lehet kukkolni, www.cowonglobal.com
-
krx21
nagyúr
válasz
beast27 #17787 üzenetére
Azt már ajánlották, de nem tudtam megnézni ma a Media Mark-ba, mert nem volt...
Tényleg jól szól? Vagy mért ajánlott ennyire? Elég egyszerűnek néz ki...
Nagyon maximum 50e-ig mennék el, de abból már egész jó telefont lehet venni, mondjuk a telefonokból nem tudnom melyik szól igazán jól? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
beast27 #17772 üzenetére
ebben a kategóriában eléggé uralkodik a clip, kivéve ha extrább igények is vannak, mint nagy/nagyobb kijelző, vagy ha esetleg snassz lenne a Sandisk (sony-samsung alternatíva itt). efölött már a prémium PMP-k vannak, pl Cowon.
illetve ebben az árkategóriában van még az iPod Video (Classic 5/5.5g) rockboxolva, de ez csak akkor játszik ha a haverod nem retten vissza a használttól meg a moddolástól (hardver-szoftver).
-
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #17676 üzenetére
Tanulmányozzad !
Azért a rockbox a hangzás terén csodákat tesz vele, ezt kárlenne tagadni !
(az eredeti firmverrel történő használat esetén a régiot át kell állítani Amerikára Eu-ról, mert le van korlátozva a hangerő ! )a keresővel találtam:
"Persze létezik valami adat szerű, ami kb 60 Ohm lehet az átlag cucc maximuma (kivételt képez pár erre a célra épített cucc) utána ajánlott lehet valami hordozható erősítő de még inkább az a fejhallgató/fülhallgató kevésbé való utcára." -
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #17674 üzenetére
kárt nem okoz a használata, azt nemmondanám
vannak nagy impotenciájú fülesek, amik nehezen hajtódnak meg némely telefonnal vagy lejátszóval.
ha visszakeresel a topicban , keresővel, volt már róla szó,
meg a fülhallgatós trotyikban is.Szerény nyomott véleményemszerint a clip+nak nincs szüksége ilyen segéderőre, se hangminőségileg sempedig hangerősségileg ...
-
Luissimo
veterán
válasz
beast27 #17668 üzenetére
nemkell mellé semmi szerintem.(csak egy jó nagy kártya bele, min 32-es)
meghajtja a fülesedet, mindent...rockbox-al tudod állítani az erősítését is külön, szerintem 10 rugót rászánva lesz egy szuper lejátszód.
pl. a Cowon az jobb, színes csoda Amoled kijelzője van, és príma hangja, és elszól 40 órát egy töltéssel,amíg a Clip+ jó ha 10 -et, de 4x, 5x drágább is .
és két dobozkával zenéthallgató fülbevalóláncot hordozni és kezelni, nem juzerfrendli,macerás, lássukbe -
Zoli133
addikt
válasz
beast27 #17654 üzenetére
ellenállást? Fej/fülhallgatónál impedancia van és nem csak az számít ott van fontos adatnak a fejhallgató érzékenysége is.
Ez elég összetett kérdés kör, kibírni kibír mindent max nem a megfelelő módon szólaltatja meg a hangkeltőt (halkan, vagy csökkentett dinamikatartománya vagy vág valahol ilyenek)Persze létezik valami adat szerű, ami kb 60 Ohm lehet az átlag cucc maximuma (kivételt képez pár erre a célra épített cucc) utána ajánlott lehet valami hordozható erősítő de még inkább az a fejhallgató/fülhallgató kevésbé való utcára.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest