- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bucsher #24336 üzenetére
Miről beszélsz, volt már olyan termék, aminél beismertük, hogy nem üti meg a Sansa szintet sem, pedig drágább
Amúgy az AK240 tényleg nagyon jó, önmagában csak úgy szimplán nagyon jó. Az már más kérdés, hogy nicns az az isten, hogy kiadjak ennyi pénzt egy lejátszóra. De technikailag nagyon is jó lejátszó.
-
raven12
senior tag
válasz
bucsher #24331 üzenetére
szomorú vagyok, hogy nem realizálod az ak240 toronymagas fölényét, ez biztos pszichológiai dolog, hogy gátolja a 600ezres lejátszóért való vágyódást
Köszi az infókat mindenkinek, ha nem vagytok, erről az FW-ről simán lemaradok, váratlanul jött ez, ki gondolta volna!
Teszem is fel!
-
bucsher
őstag
válasz
bucsher #24326 üzenetére
"Also the sound is, to me, much improved, though I liked it before, there is a clarity and transparency and greater dynamics on this release. Closer to the DX90, IMO. Great reverb where it is recorded, picking up the details of the music. Sounds good to me. Gapless working well also."
mint a mesében
Na most már kipróbálom én is.
-
.DLL
veterán
-
raven12
senior tag
válasz
bucsher #23967 üzenetére
Nem, az UTP-be is belement a csatlakozó, igaz egy kicsit lötyög!
Sikerült! Nem tudom, hogyan, 600x letöröltem, felraktam, 601-edikre jó lett
Nem bíztam a véletlenre, manuálisan is installáltam, majd a setup.bat-ot is installáltam, most jó.
Na már csak a nagy géppel kell eljátszani ezt még egyszerKipróbáltam Mario-val, tényleg elég jó késése van
Érdekes, anno 32bites rendszeren béta driver-rel ez nem volt szembetűnő, vagy nem tudom... Zenelejátszásnál megvolt a fél mp-es védelem, amíg nem szólt, aztán jó. Pedig szerintem játszottam is, videókat is nézegettem, ki kellett volna jönnie, mert nagyon zavaró.
-
Ati1979
veterán
válasz
bucsher #23949 üzenetére
Igazán nincs mit!
Ezzel még tartoztam, mert a füles talin megígértem. Gondoltam több értelme van egy ilyen összehasonlító tesztnek mint csak úgy írni valamit a 240-ról.
Drágának drága, de azért nem annyira mint a 240. Meg a használt ára olyan 180k körül mozog szerintem. Kb. annyi mint az ak100 új ára itthon.
Annyiért meg lehet, hogy inkább megtartom.(#23950) Zoli133
Még nem hallottad azért nem.
Otthon is kényelmesebb sokszor egy hordozható lejátszó.
Erre úgy kell tekinteni, mint egy luxuscikkre. Az ára is olyan.Az ak120 amúgy egy best buy lejátszó, most, hogy lement az ára...
-
raven12
senior tag
válasz
bucsher #23922 üzenetére
köszi!
7.Some hint to avoid Blue Screen Of Death
- don't put your ibasso DAC as default sound system (use a media player, like the excellent MusicBee, where you can choose your audio output)
- don't use the ibasso's dedicated sound volume control
- if you shutdown your windows OS, close the media player software and unplug usb ibasso
- if your system crashes, don't forget to unplug the dx50 and plug it when your PC is on windows Desktopna jól van ám, hát ez így nem éri meg nekem....
-
gubabela
senior tag
válasz
bucsher #23889 üzenetére
Azért elég viharvert szegény belülről. Nem tudom mi történt vele, de lehet, hogy Afganisztánt is megjárta. Külseje még elmegy, csak a szélein látszik, hogy ütve volt, viszont a kijelző karcmentes. Akksi fedlapja furcsán áll és a csatlakozót tartó műanyag is letört....Már csak meg kellene hallgatni valahogy, de nincs itthon koaxos erőlködőm. Amúgy az összes funkciója hibátlanul működik, ezért is gondolom, hogy javítható. Szerencsére nincs belül törve a nyák sehol.
-
.DLL
veterán
válasz
bucsher #23833 üzenetére
W40-nel a markodban azért nehéz lesz, de az átváltozást neked is akarnod kell, pl. egy fejes találkozó esetében. Szóval a fertőzés garantált csak hagyni kell.
Emlékszem az elsőre több mint egy éve... AGE-T mondta, hogy eddig neki a W4R tökéletes, nem kéne fejes, dee azért meghallgatott ezt-azt, ott voltak az LCD-k, stb. és hát tudjuk mi lett a vége.(a vége szót kiszürkítem, mert olyan nincs
)
-
Ati1979
veterán
válasz
bucsher #23827 üzenetére
Mondod addig még nem hallottad a w60-at.
Nem kell 480. Hordozhatóban elég a 240.
(#23828) raven12
Hoz a szállító, de az negyed milla lenne ígyis úgyis.
Majd talán egyszer.
Mondjuk sokan jobbnak tartják nála 846-ot. Én kíváncsi vagyok melyik lenne a jobb. (nekem)(#23829) bucsher
Szerinem a w60-tól általában mindenki kész lenne. Ok neketek nem tetszik a 846 a hangképe miatt. (Pedig egy kategória.) Viszont a w60 a w40 eléggé tuningolt változata.
El tudom képzelni mi lenne.
Menne fel a w40 az apróra.
Ja igen a w50-et eléggé fikázzák. Nem valami világmegváltó füles állítólag. Ahogy sheratan is írta.Zárt fejesből szerintem is csak kategória legteteje ami igazán jó. Nekem ami eddig igazán tetszett az csak t5p és w5000 volt. A többi is jó csak nem eléggé.
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
bucsher #23718 üzenetére
Végül is érthető valamennyire, legalábbis számomra. Az az USB-s DAC egy normál méretű DAC és kész. Ugyanennyiért a DX50 még fejhallgató erősítő, érintőképernyős lejátszó, ráadásul akkumulátorral, hordozható kivitelben és méretben. Szóval szerintem ez a természet rendje sajnos.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
bucsher #23714 üzenetére
Pedig valamikor a klozetre is kell járni!
Azonos kábelekkel, hangerőn próbáltad? Egyébként nálam egy Xonar DSX OPA2604-el + Jungson JA-66C + 1 pár Videoton Preludium B31 muzsikál. Mikor meglett a DX50, akkor kipróbáltam azzal is a hangkártya helyett. Szóval azóta is csak a hangkártyáról hallgatok zenét otthon.
-
-
Ati1979
veterán
válasz
bucsher #23569 üzenetére
+ (#23571) raven12
Akár a telefonoknál. Ez a trend!
Viszont van értelme: befér a zsebbe. Még egy 6"-es telefon is befér egyébként. Viszont a dx100 az nem.
Tényleg figyelemkeltő, de mióta ráhúztam a tokot nem annyira. Amúgy a bőrtok iszonyatosan sérülékeny. Már vannak rajta karcolás nyomok. Pedig vigyáztam rá.
(#23583) kemcso
Ezeket inkább kihagynám!
Fogok írni néhány dolgot az ak240 ről. Bár most nincs nálam 120, de elég jól emlékszem még a hangjára, így jó lesz összehasonlítási alapnak.
-
Ati1979
veterán
válasz
bucsher #23459 üzenetére
Most komolyan. Milyen a hangja? Csak arra vagyok kíváncsi, hogy x3 kirivó hibáját (a magasak kellemetlen reprodukciója) sikerült-e javítani. Az x5 nél már szó sincs ilyesmiről.
Ok tudom, hogy az egy drágább darab.(#23460) Nigér
LOL!
Nem fogom!
Túlzottan magas elvárásaim nincsenek. Tekintettel a nagyon alacsony árra. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bucsher #23441 üzenetére
Nézegettem néhány videót róla, a külseje szerintem szép lett, a firmware pedig tipikus nullszéria szagú darab, majd csiszolnak még rajta és akkor remélhetőleg összeáll.
Más dolog, jól sejtem, hogy ha már ez a véglegesnek tekinthető forma a jelenlegi ezüst szín mellett feketében is kapható lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest