- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
-
Tamy
őstag
Félmegoldást meg nem akarok. Ha lemondok a veszteségmentesről, vagy legalábbis ha a zenéim egy részét konvertálom (ape), akkor már a másik részét is konvertálhatom (flac), akkor azért van választék. Mellesleg most egy Alcor Vox lejátszóm van, tudom nem egy nagy márka, de ahhoz képest elég jókat írnak róla. Elméletileg ez is játszik mindent, de csak elméletileg. Bizonyos fájlokat lejátszik (most csak a veszteségmentesekre gondolok), másokat meg nem. Talán a magasabb bitrátával van baja, nem tudom. Mondjuk a hangzása se nagy eresztés, gondolkodok is, hogy visszavigyem gariba, amíg még van rá. Előtte egy Meizu E3-am volt (van), arról is csupa jót írnak, az Infópatikával együtt, ahol vettem. Nos én mindkettőbe csalódtam. Persze a Meizu nem játsza a veszteségmentest, de ha arról lemondok, akkor kis ráfordítással egy valamire való szerviz javíthatná az apróbb hibáit, hisz lényegében működik. Viszont nem akarok lemondani a veszteségmentes zenéimről.
-
Veron
addikt
hangzásban ezek szerint a sansa veri az ipodot. ennek ellenére az apple-nak annak is vannak előnyei azért, pl. nagyon kicsi, ez pedig sokszor fontos lehet. én azt olvastam, hogy a clip fülese is gagyi. persze vehetek hozzá jobbat, de ha valaki csak megveszi és használja a pakkot, akkor az a csomagban szintén sz*r fülest kapott.
-
wolfman
veterán
Hát hogy a reset működik-e vagy sem, ne mtudom, mert megnyomtam 20mp-re de semmi. ELLENBEN MAGÁHOZTÉRT a Sansa. Fene se tudja mi van vele. Olyan is van hogy feltöltöm és bírja egy full akksival 1 napot majd reggel nem tudom vinni mert lemerült. Aztán feltöltöm és 3-4 nap múlva még mindig van benne energy, pedig nem szanáltam kevesebbet, fura.
Ez az OMX fejhallgatóm lehet hogy egy gagyi, nem tom, de azért 7000Ft-ért elvártam volna hogy ne legyen már egy f()skanna. Olyan van vele hogy mikor egy nap először akarom hallgatni akkor recseg miközben mozog a jack dugós része, mikor picit megmozgatom akkor utána abbahagyja. Előző Mp3-ammal is csinálta.
A lejátszást látom hogy könyvtár szerint megy, csak nem éppen olyan pikk pakk elérhető mint a Canyon-ban ahol ugye egy gombnyomásra egy Total Commander szerű menü jött be. Hozzászoktam na.
-
tvelvet
csendes tag
Kell hozzá, sőt, egy rakat frissítést is fel kell pakolni, hogy működjön a zune software.
szal egy friss winfosra fel sem megy... Hiába microsoft termék.Sajnos nem tudom hasonlítani, mert a fülesem is új lett, a régi CX300 fülesem tönkrement 4 év alatt, most egy CX300II-m van, annyit tudok mondani, hogy régi fülessel, egy Yp-u3 [link] -nél jóval szebb a hangja. De mondom EQ nélkül van, és ez elég idegesítő.
-
ponti_ak
addikt
-
riam
tag
"agyaltam azon, hogy egy E3-at el kellene hozni a patika túrkálójából, de aztán letettem róla, asszem nem is volt nekik fekete..."
hát nekem nem sikerült ellenállnom, a "gyüjteményem" gyarapodott egy ilyen gyönyörű, fekete Meizu E3-as lejátszóval...[link]
Igaz, nem a patikából, hanem innen az apróból, de újnak látszik, és tökéletesen működik.
Ezt már biztos nem fogom elajándékozni mint az elsőt.. -
chubii
senior tag
Felinstalláltam az RB-t rá, raktam rá témát is, de semmi nem történt,amikor elindítottam a lejátszót
Az original menü jelent meg.
Mit csináltam rosszul?? A RockBoxUtily-vel csináltam. Ott elvileg mindent megcsinál magától. Mi lehet a gond ?
Bocsi,hogy ilyen szerencsétlen vagyok, de nem értek a RockBox-hoz..... -
csul1
tag
-
Simi-San
tag
Ejjjj...srácok tényleg ekkora jó ez az X??? ÉS csak nekem nem tetszett
Kövezzetek megNa de mivel ponti-úr mégsem leplezett le árulásom mivoltával én megteszem, mexikói rokonoknak köszönhetően a következő kombó állt össze:
Iaudio X5 + FiiO E5 + Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro => Álá überálesz ???!!!
hagy ne mondjam hogy szól...
Üdv.
R. -
ponti_ak
addikt
Hajrá, nyomjad keményen a Rapp-Boxot..!
iPod Mini Hmm.. csak nem ez a Micro-drive-os csoda? 1. vagy 2. generációs? CF kártya nem kell bele? Az M5-ömbe nem lett jó..
-
renato
aktív tag
jézusom. te aztán okosnak képzeled magad...
engem meg hülyének nézel.
naná, hogy vágom ezt a playert, de ez még meg sem jelent ám... ennyi erőből felhozhatnék akármit a jövőből ami tervben és vázlatban megvan már telefon fronton. vicces... (Igazából már itt abba kéne hagynom, mert tényleg szánalmas volt ez a reakció tőled..)meg ez a elgörbítem a tényeket duma. lol...
nem DiCapro vagyok az Inception-ből...
Mellesleg ha a samsung piacra dob egy totál ugyanolyan kütyüt ami a telefont leszámítva ugyanaz, akkor mi van? Ez még nem zár ki semmit.. Sőt akkor egy dedikált player pláne nem lesz több mint egy telefon, szóval huzat felesleges volt felhozni. Jah, hogy most akkor az eddig jó PMP-ket gyártó samsung visszavesz a hangminőségből és nem gyárt több szépen szóló samsung p sorozatot, hanem PMP-ként eladja a szarul szóló majdnemtelót.nyilván a DNSe (Digital Natural Sound Engine) sem fejlődik majd tovább mert minek. XD
A Samsung valszeg legyártja ugyanazt majdnem, ugyanaz a DNSe lesz benne, csak olcsóbb lesz valamennyivel, mert nem lehet vele mondjuk telefonálni.
DE: Mellesleg utána lehet olvasgatni a fórumokon, simán lehet, sőt több mint valószínű, hogy a samsung a legjobban szóló okos telefon. és pont. itt most nem az én, hanem a többség véleményéről van szó. Szóval hogy tudjál róla, szólok, nagy valószínűség szerint ez a legjobb teló. Más kérdés, hogy nem állítottam, hogy jobban szól egy csúcs x1050-nél vagy egy cowonnál vagy a clipnél, de a lemaradása kurvára nem akkora mint itt egyesek gondolják.
és igazából nem is ezért hoztam fel a témát. hanem azért, mert BE vannak előzve a PMP piac csúcskészülékei videólejátszás terén, ami elvileg egy dedikált PMP erőssége kéne hogy legyen nem? Most az, hogy majd jönnek ki ott is ilyen olyan készülékek. Jah. Biztos. Majd. De most most van.
ui: most kerestem kicsit milyen DNSe verzió van a samsung wave-ben, de nem találtam még meg. Valamelyik manual-ban majdcsak benne lesz.
-
Tomi_Sci
őstag
Azért mert ha fateromnak meglesz a kitűzött cél, már nem igazán fogja tudni mire használni a kütyüt. De én mindig szívesen veszem az ilyeneket
Clip-nek rövid az üzemideje, és csak munka közben tudná hallgatni, ami elég speciális, szóval nincs töltési lehetőség.rakal : Köszönöm a segítséged, nyelvtanuláshoz valóban nagyon jó lenne, de ahhoz hogy relative rövid ideig használatban legyen, kicsit drága. Viszont most néztem amazonon ZEN MX 16 GB 20-ból itthon lenne, az meg azért univerzálisabb. (értsd nem egy fél monitor
)
-
Tomi_Sci
őstag
Ebből legalább annyit megtudtam, hogy szerinted mind elfogadható
Szerintem ha nem javítotok ki, és nem cáfoltok meg, akkor ez már nem is a Prohardver!
Mondjuk aláírom, nem túl színes az eddig ajánlott lejátszók sora, úgyhogy nem tudom mennyire könnyű rábökni egy másikra, hogy "na ezt vedd", de azért nem hátráltattatok volna
/Azthiszem Zen MX lesz./ -
renato
aktív tag
de amúgy most komolyan. ne mond nekem, hogy a cowon j3 jobb ár/érték mutatókkal bir mint a samsung wave. a cowon le van maradva. nincs mese. és azzal hogy ezt a szimpla pmp vonalat eröltetik egyre több vevőt veszitenek el. az pedig sosem jó dolog.
értem én hogy kinn eladnak igyis mennyi kütyüt, de nem és nem értem. ennél még többet eladhattak, eladhatnának, ha nyitnának végre a kommunikációs csatornák felé is. -
Peat;)
veterán
Legalább továbbb pörög a topik ezen iránya is, nem csak a clip meg clip+
renato: ha van egy clip+-od akkor erősen esélyes hogy nem értékarányos lesz az élvezeti többlet egy s9/j3-al. Vegyél inkább egy jó fülest annyi pénzből és sokkal előbbre vagy zene ügy terén! Ha meg a nyomkodás/egérmozi vonz nézz körül tablet fronton a clip mellé. Na jó abbahagyom, vedd azt mire ránézel és érzed hogy kell
akár a j3 az akár egy szokol rádió!
-
adnoctum18
senior tag
Ilyen villogtatós feature volt a Nokia valamelyik régi telóján, ahol a ledek villogtak a zene ritmusára.
-
vili13
őstag
A reset gomb jobb oldalt, egy kb. 1mm-es lyukban található. Fw. 1.10, nem volt feature-szerű jelenség, inkább kontakthibához hasonlított. Bár inkább a tapizós réteg valamiféle kalibrációja szűnhetett meg, és érzékelt az mindent, csak az ujjamat nem - vagy talán még azt is, csak multitouch hiányában nem tudta értelmezni.
-
adnoctum18
senior tag
Jaja a Samsung, ebayen elő szokott fordulni, például itt is egy kihagyhatatlan ajánlat.
Az UI elég fapadnak látszik, de biztos jól szól, és az utcán nem jön szembe.
Már ha ki mered vinni. -
btb300
csendes tag
Érdekes... Mondjuk ki kell pipálni egy kis négyzetet a Content Transfer beállításainál a Videó fülnél a Turn on automatic video conversion felirat mellett. De működni működik. Ha meg a program nélkül pakolok rá nem támogatott fájlt, akkor kiírja, hogy nem tudja lejátszani, és csak adattárolás céljából másolja fel.
-
-
ponti_ak
addikt
Igaz, a piros szín ténlyeg inkább feature! Mit küzdöttem, mire megjött...
És még most is oda vagyok érte!Meg a tesóm barántője is.. kb 2 hete kölcsönadtam neki, azóta se kép, se hang... szerintem lelépett vele..
(nemám)
De komolyan, ha valakit érdekel, szóljon, mert nem használom (nem is fogom).
Az X bejött, de nagyonám...
Hála bwoay mesternek, a NC-es gyári fülessel is kipróbáltam (porszívó-teszttel). Nem rossz, sőt, az NC kimondottan tetszik, de sajnos a hangja tényleg nem a legjobb.Valami fehér/rózsaszín (stb, szóval: színes)-zajjal meg kellene küldeni, hátha attól javulna... de olyan nagyon nem érdekel ez most, van jó fülesem (bár azoknak se árthat egy kis (további) speckó bejáratás.
-
nofi
addikt
Bocsánat ha bizonytalan vagyok, csak sajnos több fórumon is félreinformálás folyik, hivatalosokon is. Pontosabban nem félreinformálás, hanem nem teljeskörű tájékoztatás és így történt meg, hogy több helyen is belefutottam ellentmondó hsz-ekbe. Mivel Te és Ponti kolléga is többszor segítettetek nekem az elmúlt évek során így abszolút nincs okom bizalmatlanságra. Legyen az, hogy akkor most egy életre megjegyzem a következőt:
a Clip+ és a Fuze TUDJA a folder browsingot, a Clip NEM
a Clip+ és a Fuze TUDJA a folder browsingot, a Clip NEM
a Clip+ és a Fuze TUDJA a folder browsingot, a Clip NEM -
nofi
addikt
Most körülnéztem a firmware update-eknél és perpill úgy néz ki sem a Fuze, sem a View nem képes file browsingra... Egyedül a Clip+ tudja már alapból, de ezzel nem sokra megyek, mivel azért minimum egy 2 collos kijelző kéne.
Lassan kezdem azt hinni, hogy nincs egy normális, viszonylag nagy, látható kijelzőjű, de még nem touchos mp3 lejátszó a piacon ami mindenféle mod nélkül képes lenne egy pofonegyszerű file browsingra... -
nofi
addikt
Igaz, végülis annyira nem OFF, csak nem akartam magam égetni
Tehát arról van szó, hogy a Sandisk Sansák esetében lehet e a felmásolt könyvterszárkezet szerint tallózni az mp3-mak között - mint egy sima pen drive-on -, vagy csak tagek szerint hajlandó csoportosítani a zenét (lsd. ipod, zune és társai).
Jó adag youtube-os videót megnéztem de nem derült ki számomra; mindehol csak ezt az artist, album, genre, stb lépkedésekeket mutatják... -
renato
aktív tag
jó lenne, de ahogy látom, oldalt csak hangerőt lehet állítani köszi nemkérekbelőle.
pláne hogy nagy, elővenni még kényelmetlenebb is mint egy kisebbet.a cowon j3 átmeneti megoldás netfüggőknek. de nekem elég lesz egy ideig.
addig mindenképp amíg kijönnek 3g-s meg wifis PMP-k. azok közül sem az elsőre kell lecsapni, hanem majd a legjobbra. szóval még szerintem 1 év és talán kapunk egy klassz kis kütyüt.egy cowon j3 szerű cucc, androiddal, csodás UI-val és nettel, dedikált gombokkal, atom akkuval, nah az kell majd.
-
Peat;)
veterán
-
vili13
őstag
Ha magam számára nem tartok már vállalható minőségűnek egy fülest, másnak sem tudnám teljesen tiszta lelkiismerettel ajánlani, főleg ha időközben annyi általam már nem eléggé ismert alternatívája jelenik meg, mint a cx300-nak.
Viszont sehogyan sem értem, egy Atrio, Panasonic, cx300, vagy akár az X gyári fülese közül mi hasznát lehet venni bármelyiknek, az X-hez legalábbis. A tájékozatlanabb Clip(+) tulajdonosokat is szokás felvilágosítani arról, hogy komoly tartalékok rejtőznek a gyári fülesen túli világban, és ez nagyon hasonló helyzet.
Referencia ideiglenes pótlására javaslom, hallgasd meg mennyire disznó módon keni szét az Atrio a teret meg a magas tartományt akár egy HD595-höz képest, és próbálj meg elképzelni egy az utóbbihoz közelebb álló fülhallgatót.
-
vili13
őstag
Azt akartam mondani, hogy most akármennyire elégedett is vagy az Atrio-val, attól még nem olyan igazán nagyon jó füles, vagy talán csak a gyárihoz meg a cx300-hoz képest az. Te meg mintha kezdenéd referenciának használni, pedig egyébként adok a véleményedre.
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy az ie8 a lehető legjobb, de összehasonlítási alapnak azért megteszi, és erre alapozva olyan jövőt láttam magam előtt, amelyben az Atrio-ról nyilatkozol majd hasonlóképp, mint ma a cx300-ról. -
vili13
őstag
"a cx300-ra is igaz, hogy "határozottan nem rossz", de ott rohad a fiókban, mert hál' Istennek már előrébb tartunk"
"...az sem szól úgy, hogy az Atrio helyett megérje használni (utóbbi hangzása is csak azóta zárt, amióta vili azt mondta)"
Az Atrio-ra is igaz, hogy "határozottan nem rossz"... remélhetőleg jól elfér majd a cx300 mellett!
-
ponti_ak
addikt
Na nem, a szilikontól picit tartok, mióta bent maradt a bal fülemben..
De ez ám nem igaz, csak azzal nem szól jól.
NC: Oké, akkor majd reggel megyek, hogy tudjam tesztelni..
Dottore: Szép tett!
Ilyen egy igazi, modern, önzetlen "DAP-lovag"...!
riam: ..és ilyen egy igazi modern DAP-lovag-nő..!
ui: Kiváncsi vagyok! Mi volt az az "eszköz", ami meghalódott..? Vagy az titok..?
-
ponti_ak
addikt
A gyárinál biztosan jóval gyengébb, és az NC is jó volna (ha végre lejutok győrbe, ideadod, és kipróbálom jól. Ugye. ? Vagy Dottore -ét..), de nem bánom, legalább nem valami széthajtott kuka-töltelék. Ajándéknak jó lesz.
Az Atrio hangja meg valóban "sötét" (dark) egy picit /mert áltagon felül jól zár a Shure Olive-val, szvsz./ Ha az iaudiophile-es pali meg vili nem írta/mondta volna, akkor is észrevenném. Nem zavaró, csak picit más. -
vili13
őstag
"Most a sima Clip végre átminősülhet annak, aminek eredetileg szántam: játszós, hajigálós, nem féltős lejátszónak."
Ezen magam is töprengtem egy darabig, és a RB különösen vonzóvá teszi a Clip+-t olyan helyekre, ahova az X-et félteném. Az a baj, hogy akkor már kellene hozzá egy hasonló kategóriás füles is, de olyat jelenleg nem tudok, még pl. a közkedvelt atrio is lehangolóan szétkeni a magasakat, és ennyit képtelen volnék beáldozni a hangminőségből.
-
ponti_ak
addikt
Persze, X5L, de vissza is megy bele a 2. akksi.. Szóval belefér.
Ezzel a kártyával nem megy. Folyton (elérési) hibákat dob. Fel se megy a RB teljesen.
Volt, akinek rögzítési problémákból adódtak mindenféle (csatlakozási) gondjai, de szerintem ez nem amiatt lesz, inkább csak simán nem szereti a kártyát. Rendes Kinsgston kell ide.
-
ponti_ak
addikt
Az 5mm-t nem haladja meg* a CF adapter+kártya vastagsága, ergo a simás X5-be is tolhatod, jól. A hossza meg bőven alatta van a hdd-ének, ugye. Háromszoros életfogytiglant /Taiwan-on meg halálbüntetést/ kaphatnék csempészésért, annyi illegális anyagot tudnék berakni /uránizotópot, kokót, vagy akármit, pl egy fél Sansa Clip -et / a maradék helyre..
Tiszta szerencse, hogy ilyet soha nem tennék, meg nincs (és nem is lesz) itthon egyikből sem. Nameg persze nem is megyek mostanában sehovasenem.
* ez nem teljesen igaz, mert a jumper-nél csöppet meghaladja, de az MX5V-ben pl. van annyi hely, hogy simán elférjen + 1-2mm. De ha mégse lenne, csípőfogó, kisebb jumper, és kész.
Az SSD-t nem tudom, de az 5mm-es vastagság (ill: vékonyság) +/-5-10%-kal nem ritka, szóval az is jó lesz belé.
-
ponti_ak
addikt
M3-ra mér nem tolsz RB-t? A távirányítóra túl kicsi a menüje, igaz?
SSD: Hát ja. Ha meglesz a tábla, és nekiállok SSD-t szerezni bele, akkor az M5 is kaphat egyet... Ténlyeg jó volna valami nagyméretű tárhely bele. De még addig a CF-est kellene kompletizálni, jó lesz addig, amíg 'elég' olcsóvá válnak a szolid-sztét-diszkek.gelbelex: jaja, jogos.
peat ; ): nem olyan bonyolult az, szerintem.
-
riam
tag
Ennyire értek hozzá sajnos, 2 gigát akartam írni.
Én is gondoltam rá hogy szivesen eladnám, még jóval a bolti ára alatt is, vagy elcserélném valamire. Nem sok kedvem van az iTunes-al sem vacakolni..Kicsit off
(Ha valakit érdekelne egy Ipod Shuffle 3G 2gigás, kék színben, küldjön privit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest