- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
mclaren777 #12817 üzenetére
nem tudom még, most vizsgálják, hogy mi van vele. azt mondták vagy csere vagy javítják... de csak nem állnak neki barkácsolni.
-
Veron
addikt
válasz
mclaren777 #12811 üzenetére
én egyébként visszavittem a Clip+ -omat az akkuidő miatt. keveselltem azt a 8 órát, amit tudott, ezt leszámítva teljesen jó cucc!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
mclaren777 #12785 üzenetére
Egy jó lejátszó szar fülessel olyan, mint egy Ferrari kétütemű Wartburg-motorral.
Persze azzal egyetértek, hogy párezres Sennheiser-fülhallgatóval is nagyon jól el lehet lenni (és a minőségi hangzás is megvan), nem kell kiadni 10 rongyot.
Otthon a minőségi hangzást nagy hangszórón a legjobb hallgatni, nem fülessel.----
Más:
sokan fikázzák itt a Philips mp3-lejátszókat, mondjuk szerintem legtöbben inkább "divatból", de közel sem olyan rossz a hangzása, mint ahogyan sokan állítják...---
(#12784) themebuilder: OK, pedig elsőre olybá tűnt.
-
Shufny
őstag
válasz
mclaren777 #12785 üzenetére
Széthullik előbb-utóbb? Mert egy fejhallgató otthonra nem hullik szét előbb-utóbb? Vagy úgy egyáltalán TE nem hullasz szét előbb-utóbb? Milyen érv ez?! Nagyon elrugaszkodunk amúgy a konkrétumoktól. Az egy dolog hogy 5k alatt, de az mit akar jelenteni, hogy normálisabb?
Na meg hogy a forgalmat figyeled.. akkor miért hallgatsz zenét? Ha fölösleges jó fülhallgató utcára akkor minek a Clip+ ?! Egyetlen igazi előnye a hangzása... -
válasz
mclaren777 #12780 üzenetére
Ha megfelelően behangolod a gyári füles is egész jól szól
Hát ez most nagyon erős volt
-
Veron
addikt
válasz
mclaren777 #12758 üzenetére
valaki mclaren kolléga felvetésére tud vmi okosat mondani? engem is érdekelne! kösz!
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #12755 üzenetére
Estére úgy hagytam magának, mondom letesztelem mit tud az aksi teljes töltöttséggel:
Olyan 11 órahosszát bírt Custom EQ-val, 50% fényerőn, minimális nyomkodással mielőtt lekapcsolt.
Ha nyomkodod is (gyakorlatban úgy is nyomkodod elég sűrűn, nem tetszik egy szám, előzőhöz képest túl hangos/halk stb.) kb. 7-8 óra!Nem azért de ez a gyárilag megadott 15-höz képest picit messzi van. Normális ez így?
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #12742 üzenetére
Most komolyan ennyire pontatlan a Clip Plus Akku-állapot jelzője?
Próbaképpen föltöltöttem 100%-ra és magára hagytam 30 percre úgy normál hangerőn.
Infó szerint még mindig 100% -
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #12742 üzenetére
Ahogy visszaolvastam úgy látom, sajnos nem egyedülálló a probléma
-
Dottore
addikt
válasz
mclaren777 #12738 üzenetére
Szerintem ezt nem állítanám. Enyémet a barátnőm használja, finoman szólva sem kíméli (lányok...).
Egyszer láttam is, hogy a füles zsinórjával van körbetekerve a lejátszó. Alkalomadtán erről még beszélni fogok vele.
-
Dottore
addikt
válasz
mclaren777 #12555 üzenetére
Mi több, egyenesen tilos lemeríteni (népiesen nevén formázni), kisütni, vagy huzamosabb időn át 40% töltési szint alatt tárolni.
-
Dottore
addikt
válasz
mclaren777 #12550 üzenetére
Igen. Mást nem nagyon használnak már.
-
Dottore
addikt
válasz
mclaren777 #12542 üzenetére
Van, de sajnos méltó a füles magas és közép tartományához.
-
Dottore
addikt
válasz
mclaren777 #12540 üzenetére
Legalább van egy kis lejátszód ami szebben szól mint a Vodától egy SE W100.
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #12537 üzenetére
Sőt, Vodánál 18.000 Ft én meg a 2GB-os Clip+ -t 13.000 Ft ért vettem.
-
themebuilder
senior tag
válasz
mclaren777 #12522 üzenetére
Igen mindenképp megéri venni, mert minőségi javulás tapasztalható ahhoz képest.
-
bwoay
nagyúr
válasz
mclaren777 #12353 üzenetére
nem, de ha leszeded róla, akkor visszajön
-
bwoay
nagyúr
válasz
mclaren777 #12331 üzenetére
szerintem azzal kíméli, hogy jobban van megírva
de asszem olyan 4 óráról volt szó, annyit dob rajta, ezt igazolni nem tudom, cáfolni nem akarom, jobbnak érzem, ennyi biztos.
-
bwoay
nagyúr
válasz
mclaren777 #12328 üzenetére
a gyárilag megadott üzemidő nem reális használatot tükröz, hanem azt, hogy elindítod, és X óra elteltével merül le - mármint valami kevésbé erőforrásigényes formátum lejátszás közben.
a Fuze kijelzője valóban többet fogyaszt, de azt hiszem, ez audiolejátszásnál elhanyagolható, video tekintetében meg nem lehet összehasonlítani a Clip-pelÉn RB-vel használom, szerintem 15 óránál határozottan jobban teljesít, de tény, hogy sosem mértem le.
az ár amúgy nem rossz, de nem írtad, hogy milyen állapotú lejátszóra vonatkozik. -
Dave™
nagyúr
válasz
mclaren777 #12279 üzenetére
Sony Ericsson W880 és W890, előbbi használtan elég olcsó is.
A hangja pedig: az iphone-nál mindenképpen szebben szól
-
Dottore
addikt
válasz
mclaren777 #12279 üzenetére
Az E71, E72. Nem mondom, hogy kibírja, de messze a legjobb üzemideje van a mai telefonok között. Nekem átlagos használat mellett az E71 egy évesen is kibír egy hetet.
-
Dave™
nagyúr
válasz
mclaren777 #12084 üzenetére
Hát annál tuti bonyolultabb, mint minden gyári kábel.
-
bwoay
nagyúr
válasz
mclaren777 #11985 üzenetére
sehogy, szabvány 3.5, mint az összes többi.
a fw verzióból derül ki, amelyik 2-vel kezdődik, az V2-es.
jelentősége pedig nincs, amióta ehhez is van használható RB build. -
ponti_ak
addikt
válasz
mclaren777 #11975 üzenetére
Szia,
A nagyobb kijelző, de főleg a praktikusabb TrackWheel miatt számomra a gyakorlatban használhatóbbnak bizonyult a Fuze, sok zenéből válogatva jobb az. Más kérdés, hogy újabban Shuffle All módban 'vagyok', így ennek pl. épp nincs igazán jelentősége. A hangerőt is jobb a tekerentyűvel állítgatni. Kézben tartva. Zsebben viszont pont hogy nem.Szóval kb egál, de én inkább a Fuze-t venném, a Clip+ fizikai mérete számomra már túl kicsi is volt, ezért is váltam meg tőle...Azután meg a Fuze-tól is, kihasználatlanság miatt...).
Ezek (mármint a fenti a szempontok és a player-ek is..
) 'apróságok', és nem jársz rosszul egyikkel sem.
üdv: ponti
@wolfman: 2 év lesz a gari ekkor szerintem is.
Füles: p(m)x100, csak ne menj zajos helyekre. Kimondottan FÜLhallgatót nem tudok ennyiért, az mx-ekről évek óta átálltam az IEM-ekre (volt sok-sok cx, majd FS Atrio - drágább, és itthon nem kapható) -
Peat;)
veterán
válasz
mclaren777 #11975 üzenetére
A memóriakártya valamennyit elvesz az üzemidőből szerintem. Illetve hiába mondod hogy nem kell a kijelző, a beállítások, navigáció a zenék között (főleg hogy bővíted) sokkal barátságosabb egy nagyobb megjelenítőn. Magyarul én biztos fuze-t venném ezek alapján. De hangminőségről és egyéb dolgokról nem tudok, de szerintem ha olvasgatsz ebben a topikban akkor választ kapsz a kérdéseidre.
-
bwoay
nagyúr
válasz
mclaren777 #10166 üzenetére
nemigen van itt fülöpszről tapasztalat. abi-n vagy dapreview-n láttam tegnap valami apró típust, annak a hangjával elégedettek voltak, de a fw-t szapulták erősen. viszont ha bevállalod, akkor ígérem, hogy szívesen meghallgatjuk, mennyire jó, vagy mennyire szar
-
Porcupain
aktív tag
válasz
mclaren777 #10164 üzenetére
Előtte szerintem olvass vissza ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest