Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok! Szerintetek működik egyáltalán a support oldal.
Egy hete tettem fel a kérdést, de sehol semmi válasz.
Összefoglalva, hiába jelölöm meg nem levélszemétként minden alkalommal, hiába nulláztam le a levélszemét tanulás algoritmust, és hiába vettem fel címjegyzékbe a feladót, az aliexpress-től érkező a vásárlásaimról szállításról szóló tájékoztató emaileket folyamatosan szemét mappába teszi a program.
Ez bug, vagy mi lehet szerintetek?
A másik szintén ide kapcsolódó, hogy a program által levélszemétnek minősített (egyébként valóban az) emaileket szórványosan, de beteszi az archívum mappába így nem győzöm külön takarítani azt a mappát is.
Pedig nincs is bekapcsolva semmilyen archiválás funkció! (Minden fiókban ugyanez a beállítás)Erre tudtok valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest