- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Másnál is szarakodik a thunderbird?Tegnap este óta vagy nem akarja letölteni a leveleket vagy jelszót kér beírom utána jó de következő belépésnél megint jelszót kér.
-
Oranos
tag
Megtaláltam! Örök hála nektek
-
Oranos
tag
Sziasztok! Abban kérnék segítséget, hogy meg lehet-e úgy oldani a Thuderbird-ben egy-egy levéváltást, hogy ha simán oda vissza válaszok érkeznek, akkor egymás alá bekötegelje a válaszokat, amik azonos tárgyal mennek? Témacsoport néven nagyon ritkán látok ilyet, de én úgy szeretném hogy ez mindíg menjen. Gmail az imap. Lehet hogy ott kell beállítani és akkor átveszi a Thunder? Esetleg addonnal?
Köszi előre is a helpet. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gmailből szeretném az összes .pps fájlt lementeni, ImportExportTools NG-vel majdnem sikerült, de külön mappákba teszi levelenként a fájlokat. Egy mappába, hogyan lehetne menteni?
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Windows live mail-ból exportáltam a kontaktokat amelyeket szeretnék thunderbird-be improtálni, viszont egyesével engedi. Esetleg van valamilyen mód hogy a 800+ kontaktot egy mozdulattal importáljam?
-
milu
aktív tag
válasz
poolbig #8279 üzenetére
A saját gyakorlatom az, hogy a táblázatból készítek egy képernyőmentést és azt CTRL+C és a CTRL+V kombóval kivágom és beillesztem majd beállítom a kép méretét és huss....küldöm is...
-
poolbig
aktív tag
Üdv!
Megoldható valahogy, hogy Excelből Copy-Paste eljárással a levéltörzsbe másolva egy táblázatot megtartsa a formázásokat, pl. szegély, szövegigazítás, stb.? Tudom, hogy utólag lehet formázgatni a beillesztett táblázatot, de macerás (Formátum->Táblázat->Táblázat tulajdonságai...ne már!!!)
Köszi -
marquuard
veterán
Sziasztok! Hogyan tudom Thunderbird-ben konfigolni, hogy ha bezárom a főablakot, ne zárja be magát a programot? Próbálkoztam SrvStart-tal win folyamatként meghatározni és automata indítást ráállítani, de nem úgy tűnik mint ami működne. A lényeg az lenne, hogy ha esetleg bezárom, akkor ugyanúgy megkapjam az új email értesítéseket.
Köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
Nem arra gondolok. A levelező megnyitásakor látható karakterekre. Baloldalon a függőleges oszlopban levő karaktereire, mint például "Beérkezett üzenetek", "Elküldött elemek", "Törölt elemek", na meg jobbra fent a levelek értesítéseinek a karaktereire, úgymint "Tárgy", "Dátum", na meg a levelek fejlécére.
-
sz.j
nagyúr
válasz
Vakegérke #8270 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy erre gondolsz, de leírom ...
Ha a beérkező levelek nézetére/ablakára érted a "megjelenést" azon nemigen tudsz változtatni (legalábbis én nem tudtam), a többi ablakban megjelenő méretet viszont a win 10 betűmérete és típusa határozza meg.
(Én a win 10 betűméretét és típusát az innét letöltött app segítségével állítottam be.) -
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #8265 üzenetére
Megint kérdeznék.
1. .eml kiterjesztésű, korábban mentett levele(ke)t szeretnék importálni a levelezőbe. Nem lehet, vagy csak én nem találom a lehetőséget?
2. Túl kicsik a levelező karakterei. Nem a levélírásra gondolok, azt már beállítottam. Meg lehet növelni valahogy? -
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Az IncrediMail bedobja a törölközőt, így kénytelen voltam váltani. A telepítéssel nem volt gondom, a két postafiók is működik.
A problémám a következő. Be kéne állítani, hogy 10 percenként ellenőrizze, hogy van-e levelem. Na, ezt az opciót nem találom sehol.
Hol keressem? -
tjsz
senior tag
Sziasztok!
Mester jelszóval kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani úgy a Thunderbird-öt, hogy mesterjelszóval csakis az egyes e-mail fiókokhoz tartozó jelszavakat ne mutassa meg a "mentett bejelentkezések" alatt?
Tehát bármikor szabadon el lehessen indítani a Thunderbird-öt (ehhez NE kérjen jelszót), de a jelszó listához ne férjen hozzá a felhasználó.Köszönöm!
-
Sonja
nagyúr
válasz
LiteCross91 #8259 üzenetére
Én is használom, bár 99% csak spam. Viszont én átirányítottam a gmail címemre a leveleket, így nincs vele gondom.
-
sztikac
őstag
válasz
LiteCross91 #8257 üzenetére
Van: engedd el a freemail-t így 2021-ben
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Winner_hun #8146 üzenetére
Nekem még mai napig ezt csinálja. Van erre megoldás már?
-
-
Ata88
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben:
A TB indításkor folyamatosan ajánlotta, hogy helymegtakarítás miatt tömörítsem a mappákat, az automatikus tömörítés kivan kapcsolva. 1-2 hete véletlenül engedélyeztem neki a tömörítést. (Nem biztos, hogy ez okozta a hibát, de nincs más ötletem) Ma pedig észrevettem, hogy a 2017-es és a 2018-as archív mappáim szinte teljesen kiürültek, a kimenő levelek eltűntek és a bejövő is igencsak hiányos. Illetve a 2019-es mappából is eltűnt kb. 40 levél (szerencsére erről az évről másolatom is van nem csak archívumom). A tömörítés során, hogy dobhatta ki a közel 1000db levelemet? És előtudom ezeket valahogy csalogatni?
Köszönöm! -
BigManus
addikt
Sziasztok!
Debian 10 alatti Thunderbirdről van szó.
Még 1900-banhasználtam, azóta nem követtem nyomon...
A kérdésem illetve gondom a következő.
Gmail van beállítva, a naptárját szeretném használni. Látni látom a naptár bejegyzéseket a Thunderbirdben, ezt megoldottam, viszont ha a TB-ben vennék fel bejegyzést, akkor hibát dob, nem jön létre, tehát nem szinkronizál a Google naptárral. Utána olvasva javasol kiegészítőket, de azok nem kompatibilisek az én verziómmal (78.6.0)Van arra mód, hogy használni tudjam a TB naptárát úgy, hogy oda -vissza szinkron meglegyen?
-
sztikac
őstag
Google Tasks használatára Thunderbirddel tudtok valami (működő) megoldást?
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8238 üzenetére
Szia!
Valóban újraraktam a wint, de a TB-t csak mentésből állítottam vissza, mert rengeteg levelem van a múltból.
DE ha lesz időm, akkor azt is kifogom próbálni.Viszont ha már megemlítetted az UEFI-s újratelepítést, gondjaim adódtak vele/miatta és hátha Te tudod a megoldást. Esetleg priviben megkereshetlek vele?
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8235 üzenetére
Sajnos a javasolt dolgok nem szüntették meg a hibát ....
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8235 üzenetére
"A másik gyakori megoldás meg az volt, hogy a fiókbeállításoknál (email címenként) a TB-ben, ha be van kapcsolva az SSL/TLS/STARTTLS, akkor ott átállították NONE-ra (azaz NINCS-re)"
Ezt később kipróbálom, mert nálam a SSL/TLS/STARTTLS be van kapcsolva.
Köszönöm a fáradozásod és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok
-
64 bitessel sincs gond nálam "sajnos"...
A neten arról írnak sokan, hogy a legutolsó frissítést követően vannak gondok, de mindenféle, IMAP és POP esetén is, pl. nem látszódnak a levelek, nem is töltődnek le stb stb.
A közös megoldás (ami többeknek bevált) az az, hogy víruskergetők esetén az SSL szűrést kellett letiltani, majd újra engedélyezni.
A másik gyakori megoldás meg az volt, hogy a fiókbeállításoknál (email címenként) a TB-ben, ha be van kapcsolva (kimenő ) az SSL/TLS/STARTTLS, akkor ott átállították NONE-ra (azaz NINCS-re) ill. bejövő beállításoknál meg tiltották az SSL-t (bár ez utóbbiban kételkedem, mert ha Én a gmail bejövő (POP3) beállításnál tiltom az SSl-t, akkor biztosan nem jön be semmilyen levél)Még talán az is járható út lehet, ha letöltöd a legutolsó teljes telepítőt és újratelepíted a TB-t...
Viszont ezt csak saját felelősségre, mert nem ismerem ebből a szempontból a TB-t, nem tudom, hogy mit fog letakarítani és mit nem, eltünteti-e a fiókbeállításokat vagy sem stb stb stb -
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8233 üzenetére
Örülnék ha rájönnél arra hogy nálam (is) mi okozhatja a hibát.
-
Most direkt feltelepítettem a TB-t és 2 mail-el próbáltam (gmail és outlook), de nem tudtam reprodukálni a hibát. A fiókbeállításokat rábíztam a TB-re (pop3), semmit nem állítottam kézzel. jelenleg a 32 bitest tettem fel, de mindjárt kipróbálom a 64bites TB-t is, hátha...
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8231 üzenetére
Sajnos minkét gépen jelentkezett a hiba, különböző szolgáltatók esetében is (gmail, UPS-Voda, tárhelyszolgáltatók) , van POP3 és IMAP is.
Legsűrűbben a webtárhely-szolgáltatóknál lévő emailcímeknél (POP3) tapasztalom, mert naponta onnan jön a legtöbb levél. -
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8229 üzenetére
Nem.
Az egyik gépen a win Defender fut, míg a másikon AVG Antivirus -
-
sz.j
nagyúr
Kezd tele lenni a hócipőm a TB-vel ...., mert a pár héttel ezelőtti frissítés óta, amikor jön levél, akkor egy pillanatra megjelenik (bevillan) az új levél, de eltűnik és csak a Beérkezett üzenetek kék színre váltása jelzi azt, hogy levél érkezett, de maga a levél továbbra sem látható .....
Viszont ha a baloldalon lévő Piszkozatok, Sablonok, Elküldött elemek, stb valamelyikére rákattintom majd utána a Beérkezett üzenetek-re akkor már megjelenik a levél .....
Másnál is tapasztalható ez a jelenség?
-
IT user
tag
válasz
LiteCross91 #8223 üzenetére
Akkor tárgytalan.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
IT user #8212 üzenetére
Ebben az új Thunderbirdben csak ennyit találtam: [kép]
A címjegyzékem fullos, de semmit nem ajánl fel továbbra sem.Nagyon bosszantó így, minden címett újra és újra begépelni.
szerk.: Meg van a hiba! Volt egy Névjegyzék (vcard) nevű kiegészítő telepítve, ami már nem volt kompatibilis ezzel a verzióval és az fogta. Eltávolítottam a kiegészítőt és már meg is javult.
-
IT user
tag
Ha nem tömörítettél, akkor a mailbox fájlban benne
vanlehet, kézzel meg lehet keresni. A profil mappában kell keresni, egy kiterjesztés nélküli fájl, pl:
c:\Users\xxxxxxxx\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\us5k6vys.default-release\ImapMail\imap.gmail.com\[Gmail].sbd\Fontos -
fcc
aktív tag
Helló!
Vissza lehet állítani, a már kukából is törölt, leveleket? -
IT user
tag
válasz
LiteCross91 #8211 üzenetére
Esetleg ez?
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91 #8210 üzenetére
Nincs ötlete valakinek? Nagyon idegesítő gond... :(
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Egy-két hete nem működik új levél írásánál a címzett automatikus kiegészítése funkció. Tehát elkezdem írni a címzett e-mail címét és semmit nem ajánl fel, mint régen. A Címjegyzékben ott vannak pedig az emberek. Hiába írok egy levelet valakinek, a legközelebbi levélnél sem adja fel. Nagyon idegesítő ez a probléma. Tudnátok segíteni nekem légyszi? -
sz.j
nagyúr
válasz
ChRiS_RS #8208 üzenetére
Azzal a módszerrel is hasonlóan jártam (Start-ból kitűzve) ....
Mivel nálam alapból nem volt a TB ikonja az asztalon, ezért a startból odahúztam és így amikor inaktívvá vált a tálcán lévő ikon egy mozdulattal odahúztam az asztalról.A TB frissítésén kívül semmi változás nem történt a gépeken (3 gép) de mindháromnál már előfordult ....
-
sz.j
nagyúr
Szia!
Sajnos ez a hiba nálam is jelentkezett, ezért én úgy oldottam meg, hogy a start-menüből kitettem (áthúztam) az ikont az asztalra (és az biztonság kedvéért végleg ott is maradt), majd ráhúztam a tálcára.
Igaz, hogy így két helyen is ott van, de ha inaktívvá válna (volt rá példa) a tálcán lévő, akkor csak lehúzom az asztalon lévőt a tálcára .... -
Jenne
őstag
Szia!
Még egyet kérdeznék. Mostanában, ha frissít a TB akkor a Tálcán lévő ikonja a frissítés után átvált egy ilyenre. Ha erre rákattintok, akkor a WIN jelzi, hogy érvénytelen ikon, és el akarom-e távolítani? Régebben nem volt ez így nálam, maradt a TB ikonja Lehet ezen változtatni, hogy a frissítés után is ott legyen a Tálcán a TB ikonja?
-
milu
aktív tag
Nekem a napokban történt frissítés után eltűnt az általam gyakran használt gyorsszöveg (vagy másnéven quicktext) kiegészítő! Van ötletettek arra, hogy újból megjelenjen? (töltsem le ismét és ismét csatoljam az alkalmazáshoz?)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest