- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
BullZeye #14271 üzenetére
D2D pont ez gyorsítja , ha már a js motor nem teszi megfelelően a dolgát
de inkább fontokat , scripteket, karakterekt , mint komplex grafikát arra ott a D3D (GPU -ból )
D2D (CPU-ból )* Vki eltudná mesélni mi a külömbség a d3d9 és d10 között webesen! , mert gondolom teljesítménybe nem tér el csak kompatibilitásban (Vista/Win7 ) illetve 10 részletesebb és tovább bírja gyorsítani a GPU-t, de nem gondolom hogy itt renderelésnéál sokat számítana
vagyis IE9-en kívül m más OpenGl-t használ d2d-helyett ? ill firefox chrome D3D10 , Operánál meg nem tudom mi a helyzet OpenGl az tuti és sztem d3d9 lessz mert ott a régebbi vonalat is fejlesztik
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14271 üzenetére
Húú, itt vmi nagy tévedés lesz.
Nincs olyan, h. D2D tartalom. A D2D csak egy API amivel gyorsítod az oldalon lévő tartalmak kirajzolását. Olyan mint a játékokhoz a D3D.
Amire te gondolsz, az a canvas, vagy SVG, amit JS-el szkriptelnek.
A végső kirajzolást (renderelést) végzi csak a D2D, de például Macen a Quartz végzi ezt, Chromeon meg az OpenGL.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14233 üzenetére
A tab animálást még mindig nem tudom pontosan mire gondolsz. Erre?
Duplak kattal nem fogsz tudni új tabot nyitni, és nem is tudom miért nem inkább a sokkal gyorsann Ctrl+N-et használod erre.
A Google kereséssel is támogatod a Mozillát. Sztem a Bing nem szar kereső, bár a Google jobb.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14169 üzenetére
Milyen nightlyban?
A latest-trunk-ban és az hourly buildekben természetesen már benne van.
A legutolsó bétában, a 6-osban még nincs.
Ha trunkot használsz, 50%os gyorsulást kell látnod 3.6-hoz képest SSen, 4x-es gyorsulást V8on.
A tab animáció már a bétában is benne van rég (új fül, fül bezárása). Ha a fül átrendezés animációra gondolsz, az még nincs benne.
A Mozilla már szólt az MSnek, h. javítsák ki, de időpontról nem tudok.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14163 üzenetére
Nos, ez nem igaz. A bétákban még nem jelent meg az új JS motor. Ha megnézed a honlapot, láthatod, h. óriási fejlődés volt. Én tapasztalom is, folyamatosan csökkent az újabb TM mergekkel a tesztek ideje, persze egyre kevésbé csökken. De a JS motort már nem fogják sokkal jobban gyorsítani, mint ahogy most áll az AWFY.comon.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #14152 üzenetére
Nem vettél észre gyorsulást?
A HW ACC most gyorsult a D3D10-el.
-
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #13892 üzenetére
Ha az addonok nem tartalmaznak natív kódot, akkor igen. Ha tartalmaznak (dll-ekről van szó), akkor portolni kell azokat is. A plugineket mindenféleképpen portolni kell.
Így látatlanban arra tippelek, hogy a JS engine átírása a legnagyobb falat, a Tracemonkey/Jaegermonkey JIT fordítója finom feladat lehet.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13884 üzenetére
Meg jó lenne, ha pár profi grafikust is alkalmaznának
Jah, ezt nem a D2D-re értelmezted?
Nem vettél észre javulást? Pont a mai build sokkal gyorsabb, smoothabb, responsiveabb lett! Mindenki ezt mondja MozillaZineon is.
A statusbar pont ma lett eltüntetve, de vissszavonták, mert bugos volt a patch. Mindenesetre, az addons bar, ami lecseréli a status bart, ugyanúgy néz ki, és ugyanannyi helyet foglal, mint a sttusbar... De csak addonok lehetnek rajta.
A többmagos optimalizációt még egy böngésző sem valósította meg.
Az electrolysis már benn van Fennecben, szóval nem lehet olyan messze az Fx-től. Per tab processz nem lesz benne, inkább egy a chrome-nak és egy a contentnek, esetleg tab grouponként egy processz.
-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye #13880 üzenetére
Én is remélem, hogy a Firefox időben jön, és a jó kis featurek hozzák az elvárt szintet.
Csak hát ugye MS-nek főállású programozói vannak, és nem kis pénzt öl a cég ebbe a programba. Mozillánál ezt már nem lehet elmondani. Persze ezt nem lenézésnek szánom, mert náluk meg pont ez a jó, hogy nyílt forráskódú. -
Egorov
aktív tag
válasz
BullZeye #13830 üzenetére
Kipróbáltam én is az IE9-et, nekem rögtön akadt vele gondom: Ez az oldal nem működik megfelelően (nekem). Bal oldalon a kar, oktatás, stb. nem jelennek meg az almenük, hiába viszem feléjük az egeret. LINK
A Firefoxos kérdésem pedig: Miért jelenik meg így a lenti oldal? Most Beta6 van fent de ezt csinálta beta5-nél is és akkor is, amikor nem volt fent adblock.
-
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #13829 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyire rossz híre van alapvetően az Internet Explorernek (mert ugye menő szidni valamit amit mindenki szid). Azt kell mondjam, jobban tetszik mint az FF4. Értelemszerűen nem fogom használni, mert hiányoznának az addonjaim, viszont aki addon nélkül használja FF-et az elgondolkodhat, hogy vált IE-re, mert tényleg piszkosul gyors, és szép. Egyszerűen kellemes érzés használni, ahogy minden siklik elcsúszik eltűnik de tökéletesen. FF4-ben hát
azt hittem, hogy az jó és szép, de most már nem
De a címsor fura, hogy a tabok mellett van, vagy a tabok vannak a címsor mellett, nézőpont kérdése
A status-bar meg hát ja, így kéne megoldania FF-nek is. Akinek kell bekapcsolja, akinek nem, az meg eltűnteti, és csak akkor jön elő egy kis szöveg amikor feltétlen szüksége van rá
cserébe +20px amit lát az oldalakból...
Még egy kis adalékinfó
IE9, 500ms alatt indul el
FF4, 2600ms alatt indul elMindkettő szűz install, mindkettő teljesen új profillal rendelkezik túlképp, mégis 5x gyorsabban elindul IE
-
WonderCSabo
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
BullZeye #13716 üzenetére
Gépeztem, element a gép, a zene ment egy ideig, aztán kifagyott, majd megindult a zene pár mp-re, aztán újraindult a gép. Chkdsk lefutott, törölte a profil mappámat úgy ahogy volt, mindenem elveszett. Szerencsémre pár hete csináltam biztonsági mentést.
Minden esetre a BIOS-ban most mindent alaphelyzetre állítottam, lehet valamelyik memóriának nem tetszettek a beállítások, memtest minden esetre nem jelzett hibát erre a beállításra, remélem már nem lesz gond. -
dqdb
nagyúr
válasz
BullZeye #13688 üzenetére
Nem lehet megoldani. Az összes eseményt a fókusszal rendelkező Flash plugin kapja meg, aki nem küldi tovább a szülőnek, míg az Avant ActiveX hostja az értelmesebb interfészelés miatt megkapja az összes eseményt a controltól, és ő dönti el, hogy mit ad tovább.
Erre akkor születhet megoldás, ha a fentieket figyelembe véve definiálják majd az új plugin API-t.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13657 üzenetére
Jah, az kimaradt, hogy 2-3 naponta Trunks buildet felrakom megnézen, és a D2D egyre rosszabb! eddig 1774 volt amit a psychedelik-kel elért, most már csak 800 :\
Nah, épp most javították.
-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye #13612 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, olvastam, hogy a betűk néha kicsit közel vannak egymáshoz. De szerintem ez jóval elenyészőbb, mintha homályosak lennének.
Akkor ezekszerint már nem is bántja a szemet. Biztos az awesomebart meg a keresősávot is javítják hamarosan. De ugye a honlapok fontosabbak.Lassan akár mindennapi használatra is jó lesz ez a D2D. Neked az a frissítés fent van, amit linkeltem? Elvileg javít valamit, vagy legalábbis ezt a célt szolgálja.
Lassan kezd szépen összeálni ez a 4-es FF. Utóbbi időben kicsit fellendült a fejlesztése. (Vagy csak most rakták bele azokat, amiket már egy ideje fejlesztettek?) Az 5-ös beta még nem hiszem, hogy tartalmazni fogja a fontosabb újításokat, köztük a Jaegermonkeyt, de a 6-osban biztos benne lesz. -
Gyurek
csendes tag
válasz
BullZeye #13548 üzenetére
Most, hogy WonderCSabo rákérdezett a kiegészítőkre, leszedtem a Winamp Toolbart. Vagy tízszer leállítottam-indítottam a Firefoxot, most nem csinálja. Lehet hogy csak véletlen, majd próbálgatom....
Hogy utálom ezt a WinampotMost is csak azért tettem fel, mert a KMPlayer vacakol a WIN 7-el, kellett valami lejáccó hirtelen....
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13543 üzenetére
Elvileg olyasmi lett volna, csak elvetették. Bár lehet, h. mégis az lesz. Én örülnék neki.
Na jó reggelt mindenkinek!
Beltzner írt egy twitter posztot. Aki jó CSS-ben, segíthet a Fx téma bugjainak javításában.
Végre elkezdtek a fülek a címsorba bug kidolgozásán.
Tovább gyorsult a JS motor. És holnap elvileg már be is rakják a trunk buildbe!
-
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13515 üzenetére
Hourly listáról nem tudok, csak napiról.
Nézd a "The Official Win32 2010xxxx Trunk build is not yet out/is out" topikokat
pete_21: A 64 bites változatok nem valók tesztelésre. Csak azért csinálják, h. megnézik e lehet-e jól lehet-e buildelni. Majd csak a végleges lesz normálisan megcsinálva 64 biten. (ami flash és egyéb nélkül szart se fog érni)
Az alapbeállítás mindkettőbe rakja, normálisan, lehet trüközni, nekem nem gyorsult.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13427 üzenetére
Fúú, még amikor bejelentették a sok kis verzió megjelentetését (amiből eddig csak a 3.6.4 OOPP-je lett) akkor mondták, h. az új procikra optimalizálják az FF-et. Azóta semmi hír erről. Nem hiszem, h. nagyon foglalkoznak most ezzel, még az Electrolysis sem tart sehol. Azért egy böngésző általában nem zabál sokat. És a D2Dvel még kevesebbet fog!
huskydog17: Baromság a peacekeeper teszt, csak meg kell nézni, a D2D miatt is sokkal gyorsabb jelenleg a Fx 4 mint az Opera...
-
BullZeye
veterán
-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye #13408 üzenetére
Köszi a választ, akkor asszem várok még vele. Elvileg ma jön ki a 4-es beta (legalábbis a tervek szerint), de nem hinném, hogy az rendberakja az összes betegségét.
Egyébként a 3-as verzióra váltásnál ugye nem voltak ilyen kompatibilitási gondok? Vagy én pont olyanokat használtam, amik mentek?De igazából az lehetett, hogy a 2-es és 3-as FF között nem voltak ilyen drasztikus módosítások, mint most.
WonderCSabo: Neked is köszi az infokat, ez az in-content UI nagyon pofásan néz ki. Feldobja az egészet.
Akkor az electrolysis ezért nem működött nálam.Csak hát ottvolt a Windowsos változat is, gondoltam, hogy akkor abban is működik valamennyire.
-
pete_21
addikt
válasz
BullZeye #13393 üzenetére
Köszi az infot. Ettől féltem, hogy még mindig benne van... Egyelőre akkor várok még az FF4-el. Nagyon akadozik még a fejlesztés. Biztos benne vannak még a nyári szünetben.
Illetve az még mindig nem hagy nyugodni, hogy az electrolysis-szel mi van... Letöltöttem a külön neki szánt buildet, de ugyanúgy 1 szálon fut a böngésző... Nem tudom, lehet, hogy valamit about:configban kéne módosítani, hogy engedve legyen, bár én nem találtam meg... -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #13352 üzenetére
Sőt , most hogy így nézegetem nekem az is elég lenne, ha a menü bar-t eltüntetném, de minden más maradna, viszont ha menu-bart kiveszem a megjelenítettek közül, akkor meg eltűnik felül az a rész, ahol írja, hogy milyen oldalon vagyok, meg egy firefox ikon bal oldalt stb....
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #13348 üzenetére
Na még1 amit be kéne rakni. Smart Middle Click
Ez pedig arra jó, hogy a Javascripteket ne akarja megnyitni új ablakban/tabban, ha középső gombbal kattint rá az ember. (értelemszerűen az üres lap megnyitását előzi meg pl ott, ahol lefelé nyílna meg a content a javascriptre kattintva)gBrowser = document.getElementById("content");
gBrowser.addEventListener("click", SMConClick, true);
function fixupAURL(aURL) {
var str = '^(https?\:|ftp\:|news\:|mailto\:|smb\:' +
'gopher\:|about\:|file\:|cache\:|javascript\:|' +
'x\-jsd\:|jar\:|resource\:|data\:)'
var re = new RegExp(str, 'i');
if (re.test(aURL)) {
return aURL;
}
else {
var urifix = Components.classes['@mozilla.org/docshell/urifixup;1'].getService(Components.interfaces.nsIURIFixup);
var loc = urifix.createFixupURI(getBrowser().currentURI.spec, 0);
var host = loc.host, path = loc.path, proto = loc.scheme;
if (aURL[0] == '/') {
path = '';
}
else {
path = path.replace(/(.+?\/?)[^\/]+?$/, "$1");
while (/\.\.\//i.test(aURL)) {
aURL = aURL.replace(/\.\.\//i, '');
path = path.replace(/(.+?\/?)[^\/]+?\/$|([^\/]+?\/?)$/, "$1");
}
if (path[0] != '/') {
path = '/' + path;
}
}
return proto + '://' + host + path + aURL;
}
}
function SMConClick(aEvent) {
if ( (aEvent.button == 1 || (aEvent.button == 0 && (aEvent.ctrlKey || aEvent.shiftKey)))
&& contentAreaClick2(aEvent) )
aEvent.stopPropagation();
}
function contentAreaClick2(event)
{
var target = event.target;
var linkNode;
if (target instanceof HTMLAnchorElement ||
target instanceof HTMLAreaElement ||
target instanceof HTMLLinkElement)
{
if (target.hasAttribute("href"))
linkNode = target;
}
else {
linkNode = event.originalTarget;
while (linkNode && !(linkNode instanceof HTMLAnchorElement))
linkNode = linkNode.parentNode;
// <a> cannot be nested. So if we find an anchor without an
// href, there is no useful <a> around the target
if (linkNode && !linkNode.hasAttribute("href"))
linkNode = null;
}
var wrapper = null;
if (linkNode) {
wrapper = linkNode;
var is_js = wrapper.href.indexOf('javascript:');
var pound = wrapper.href.charAt(wrapper.href.length-1);
// Check if URL has 'javascript:' in it
if (is_js != -1) {
var jsParts = wrapper.href.split("'");
rawHref = jsParts[1];
if (rawHref) {
newHref = unescape(fixupAURL(rawHref));
handleLinkClick(event, newHref, linkNode);
}
// If extraction fails, try the onclick attribute
else if (wrapper.getAttribute("onclick")) {
var ocParts = wrapper.getAttribute("onclick").split("'");
rawHref = ocParts[1];
if (rawHref) {
}
}
return true;
}
// Check if URL ends in '#'
else if (pound == '#') {
var ocParts = wrapper.getAttribute("onclick").split("'");
rawHref = ocParts[1];
if (rawHref) {
}
return true;
}
}
return false;
} -
x123456
aktív tag
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13319 üzenetére
Az FF4-ben a Jetpackes addonok egész máshogy fognak működni, nem fogják belassítani az indulást, és nem is kell a felrakásukhoz újraindítani a böngészőt.
A kigek tudtommal egy böngészőnél sem futnak külön processzben.
Majd ha lesz Electrolysis, akkor a chrome (FF UIja)és a tabok külön processzben fognak futni, de elképzelhető, h. ez 4.0-van nem, csak később lesz így.
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #13256 üzenetére
Sziasztok!
Egy kicsit megkesve irok (korhaz) de elismerem hogy mas is lehet a problema, azert is irtam felteteles modban. Es igazad van a Te HD4890 vieokarid a mai 5xxx-es vilagban is siman megallja a helyet a jatekok teren, es ha nekem is ilyen karim volna bizony komolyan vennem a fogyasztast en is, dehat az enyem 4670-es a maga 65W-os TDP-vel, filmezesre kivallo.
-
Baboon
senior tag
válasz
BullZeye #13253 üzenetére
Sehonnan nem szedtem le a directx-et. Alapból rajta van a win7en a dx11. Vagy esetleg frissétéssel került rá magától nem tudom.
Még nem telepítettem az új dx-et de majd kipróbálom.
----
Ha nem bízol az Xmarksban akkor password exporter. Az a gépedre menti egy file-ba és onnan tudod importálni is később. -
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #13251 üzenetére
Sziasztok!
Az nem lehet hogy maga az ATT a ludas a dologban? Mert en is az Usite.hu rol szedem le mar evekota a Directx-et de meg sosem volt vele problemam, igaz az ATT-t sem hasznalom mert ramaty volt alatta a HD film. En nem reklamozom sem a CCC-t sem a ATT-t de az utobbival sokkal tobb bajom volt igy ertelemszeruen nem hasznalom. De azert kivancsi lennek ra hogy mikent tudna meghajtani mondjuk 5 kijelzot az ATT.
Es az hogy jelenesetben az FF mukodesebe is beleszol hat az azert mart sok egy kicsit nem igaz? -
Matthewus
őstag
válasz
BullZeye #13204 üzenetére
Én is ezt találtam, de az jött le nekem az írásokból, hogy ez nem olyan, hogy egy, legördülő menüből kiválasztod, hogy melyik billentyűt akarod használni az egyes funkciókhoz, de úgy látszik mégis.
Nekem pl. semmi bajom a beépített billentyűparancsokkal. Itt vannak a billentyűparancsok, ha valaki nem ismerné őket. -
Sárpac
nagyúr
válasz
BullZeye #13179 üzenetére
Biztos, hogy nem az a gond azt is töröltem. Viszont felraktam egy régebbit egy portable edition 3.6-osat az meg jó, de ha felfrissítem ezt is 3.6.8-ra megint szar lesz!
Azt kellene megtudni, hogy amikor chrassel akkor azt a beállítást hova teszi? Tuti, hogy ott lesz a gond és az is tuti, hogy nem a profil alá, szerintem valamilyen tempbe..
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #13156 üzenetére
Na, kiprobaltam amit adtal linket a flash filmhez es megnyitottam egy *.avi fajlt a KMP-vel.
Elobb kezdtem el nezni a lejatszoval a filmet, es utanna nyitottam a FireFox 3.6.8-at es benne a linket. A hang az alaplapi Realtek ALC 889A chippen keresztul szolal meg, W7 64 bit alatt. A digitalis kimenetek tiltva, valamint a sztereo mix is. Nem hasznalok sem QuickTime.Alternative-t, sem Real.Alternative-t a flash lejatszo a legfrissebb 10.1.
Nalam jo.Szerk: Feltegyem valamelyik alternativot pl a QT-t?
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye #13147 üzenetére
Szervusztok!
En is hasznalom a KMP-t de csak zenehallgatasra, a filmeket MPC-HC-al nezek es az FF-ben sem engedelyezem a KMP hasznalatat, de el lehet kuloniteni a rendszer hangeroszabalyozasatol, vagyis kulon vezerli a sajat hangerejet.
Egy pipat kell kivenni a "Hasznald a rendszer hangero beallitasat" elol.
Ugyan vegigneztem az osszes beallitast es ez illik ra a legjobban, azert irom ezt mert en mentem a beallitasokat egy *.ini fajlba es mar regen nyultam hozza, probald meg esetleg igy jo lesz, de mondom en nem hasznalom FF alatt. -
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13027 üzenetére
Valszeg azért van, mert most landolt a retained layers és a D2D közötti interferencia kijavítását tartalmazó javítás, és ez megint csökentette a sebességet a minőség kedvéért. Elvileg majd a későbbiekben a sebességet is visszahozzák. Egyébként lecsekkoltad, be van kapcsolva a D2D?
Findzs: Mit akarsz te kitörölni egyesével?
silver star: Miért is?
(#13032) silver star : Miért lenne a végleges?
Bármikor jöhetnek bugok, biztonsági hibák, ezeket mindig ki kell javítani egy alverzióban. Nem is értem miért gondoltad, a 4.0 csak novemberben jön...
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye #13017 üzenetére
Az hourly buildekben benn van már D2D hardveres gyorsítás, a retained layers, és az új JS motor a Tracemonkey is. Az első kettő még mindig bugos,a JS motor meg még nincs integrálva Fatvals-al és Jaegermonkey-val, így nem sokkal gyorsabb mint az előző motor volt.
Findzs: Az előzményeket mindig is lehetett egyesével törölni. Ctrl+H.
silver star: Nem tartom valószínűnek. Milyen kieget használsz letöltéshez?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
BullZeye #12805 üzenetére
Az az igazság, én azért szoktam minél hamarabb frissíteni, mert mindig valamilyen fontos vagy kevésbé fontos dolgot javítanak. Így azt várom tőle, hogy valami jobb, stabilabb, biztonságosabb lesz az újabb verzióban. Most, mint Sweet Lou 6 fórumtársunk utána nézett, biztonsági javítások vannak a 3.6.7-ben.
-
localhost
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest