- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
-
-
-
S-Attila
senior tag
-
TwentySix
aktív tag
válasz
scope2007 #22431 üzenetére
En is friss rendszerre telepitettem kiegek nelkul, es megis fagyogatott... lehet, hogy nalad az alapproblema mas volt...
Igen kiterjedt temakore volt ennek a neten, az egyetlen hasznalhato megoldas volt az XP kompatibilitasi modban torteno inditas.
De mar mindegy, mar nem erdekel kulonoskepp, lenyeg hogy most mar jol mukodik.... -
Krystal_s
addikt
válasz
scope2007 #22371 üzenetére
próbáltam több gmail kezelő kiegészítőt és szerintem a legjobb a WebMail Notifier. beállítható az idő, és többféle fiók stb.
igen a WOT már nem az igazi én is tudom, csak nem találtam még jobb alternatívát. ezt meg próbáltam letörölni és annyi szemetet hagy maga után ,hogy inkább fent hagytam. az about:config-ban kb 100 bejegyzést hozott létre, ami az eltávolítás után is ott marad :\
ennyi bejegyzést egyesével törölgetni hát elég gáz és még ki tudja mit írt át. a teljes böngészőt meg nem szeretném emiatt újrarakni... -
Romeo619
senior tag
válasz
scope2007 #22235 üzenetére
Használsz dvdvideosoftot? tudod azzal lehet letölteni youtube-ról. Nekem nagyon nagy a gyanúm hogy az a lúdas de még nem éreztem magamban elég erőt hogy szórakozzak vele. LE fogom szedni az a kiegészítőt aztán felrakom újra a legrégebbit
vagy megvárom a 8.0t
de ha van valami írj hogy mi volt az.
-
atesss
addikt
válasz
scope2007 #21944 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik.
Egyenlőre az lesz, hogy lementem ezzel is, meg a teljes profilt is, aztán majd meglátom mit és hogyan töltök vissza.
Ebben a programban vajon lehet olyat, hogy ha a lementésnél lementek mindent, a visszatöltésnél attól még ki tudjam választani, hogy azok közül mit töltsön vissza ? -
Apollyon
Korrektor
válasz
scope2007 #21532 üzenetére
Közben azóta még tovább mentem a dologgal, és nem magával a könyvjelzők számával volt a baj. Töröltem egy csomót, volt köztük sok olyan is ami már 404...
Aztán ennek ellenére is előjött a hiba. Exportáltam őket a Foxszal, és a következő telepítésbe már így raktam be őket, mert a mozbackup vágta tönkre az egészet. Erre nem gondoltam volna, azt hittem hogy ezzel nem lesz baj, hiszen csak a könyvjelzőket meg jelszavakat archiváltam vele. Restorenál kiírta hogy Könyvjelzők restore OK, Jelszavak restore ok, és még azt is hogy Unknown files OK: na ez alatt nem tudom mi van de gyanítom hogy emiatt ölte meg a foxokat.
A FF kettes verziója óta archiváltam így a dolgokat és ez elment a 9-es verzióigA probléma akkor lépett fel először amikor megjelent a 6-os Fox, és azóta egyre sűrűbben.
Szóval NE használjatok Mozbackupot az új FF verziókhoz! A könyvjelzőket export, a jelszavakra van kieg, bár olyat még nem használtam, a mostani jelszavaimat buktam de nem gáz.
-
The.Bali
aktív tag
válasz
scope2007 #21423 üzenetére
Köszi, de Total Commanderben helyileg hol kellene keresnem őket?
Mit jelent, hogy a Flash cache-ében kellene keresnem?
Sajnos a FF cache mappájában nem találtam meg a YouTube-os mp4 videókat. [link]
Több videot megnéztem már. Egyenként min 60MB-ot kellene foglalniuk. IE-nél szépen el is tárolja az IE beállításaiban megadott temporary int files mappában, de itt FF-nál nem :S
Merre keressem őket? -
kranazoli
senior tag
válasz
scope2007 #20795 üzenetére
Én meg ráfrissítettem az 5.0.1-re.
Béta verziókban mindben benne volt a feedback extension, ebben már nincs. (se Test Pilot) Elég végleges szaga van.Más
A következő addon-ok amiket használok nem kompatibilisek a Fox6-ossal. Vki esetleg tud hasonlót (ami korrekt, megbízható, ...) és alapból kompatibilis lenne a 6-ossal?!Easy DragToGo+ (v1.1.3.3) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
Ezt csak annyira használom, ha van a szövegben egy olyan szó, mondat, ... amire rá szeretnék keresni gúglival, akkor csak kijelölöm, majd egér mozdulattal rögtön rá tudok kerestetni új lapon úgy is, hogy rögtön előtérbe hozz, vagy új lapon a háttérben nyitja meg. Nem úgy, hogy kijelölés, jobb klikk, stb...
FireGestures (v1.6.5) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
Asszem ez 1értelmű. Számomra alap kieg.
Tab Scope (v1.1.2) — Previews and navigates tab contents through popup.
Gondolom sokan ismerik. Tabfüleken preview funkció.
Természetesen mind1ik működik. Legalábbis funkcióra működik de az még nem jelenti azt, hogy 100%-osan bug mentes is lenne. Ezért ha bárki tud másik, esetleg jobb alternatívát, akkor ne tartsa Magában.
(Én Addon Compatibility Report-ert használok - nem about:config-ban lövöm ki az ellenőrzést.)
-
S-Attila
senior tag
-
rii
nagyúr
válasz
scope2007 #20005 üzenetére
sajna a kettő együtt kéne' )-:
mert a tab mix plus annó tudta azt is, hogy vertical tabs esteében ha egy linket új ablakban nyitottam meg, akkor azt tree-szerűen, illetve ugyanabban a színben nyitotta meg, így átlátható volt az egész ... pláne 50-100 tab esetén ...
vagy az nem is a tab mix plus volt, hanem a tab kit?
-
Viktor77
titán
válasz
scope2007 #18871 üzenetére
Hehe, én is pont tegnap tettem fel.
Eszközök-Kiegészítők-Kiterjesztések-Cache Status-Beállítások. Ott teheted feljebb. A memórát viszont beheted minimumra, nekem tegnap óta nem ment 3MB fölé.
Amúgy szerintem felesleges addon. A lemezen lévő cache-t törölheted az alap FF beállításokból is, a memória cache meg szinte nem is növekszik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
scope2007 #18762 üzenetére
már lehet volt róla szó.. de az igaz, hogy azért lesz gyorsan ennyi verzió lépés még ebben az évben, mert a többi böngésző már 9es vagy felette lévő verzióknál tart....
Nem, nem ezért lesz. Az újfajta fejlesztési modell miatt, amivel elvileg az új funkciókhoz gyorsabba jutnak a felhasználók. A verziószámozás ennek mellékhatása (mellesleg az utóbbival nem értek egyet, a fejlesztési modell meg majd meglátjuk, beválik-e)
-
WonderCSabo
félisten
-
Brutforsz
senior tag
válasz
scope2007 #17192 üzenetére
DownThemAll! a Te kiterjesztésed.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
scope2007 #16949 üzenetére
Figyelj, mert cseles a neve: Multirow Bookmarks Toolbar
szerk: frissíteni kéne válaszolás előtt
-
Brutforsz
senior tag
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
scope2007 #14722 üzenetére
A kérdésedre nem tudom a választ, de azt igen, hogy a fizetős programnak van alternatívája a KeePass Password Safe nevű szabad szoftver személyében, ahogy láttam, nagyjából megegyezik a tudáskészletük.
-
WonderCSabo
félisten
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #13907 üzenetére
En sem reg raktam ujra a W7-et mert tettem bele meg 2 Gb memot es tudtam hogy jonnek a digisek - a regi kabelkapcsolat volt - igy meg az XP-t is ujra tettem. Viszont a 3.6.10 az XP-n szolgal, a W7-en meguntam a kettos eletet es a 4.0b7pre magyar valtozata mellett tettem le a voksot, hat ha gyors a 3.6.10, akkor csak azt tudom mondani hogy ahhoz kepest a betak sokkal gyorsabbak. Amugy pedig tetszik az is hogy mikent fejlodik a bongi naprol-napra, ami kimarad az a IE9. A Chrome-t pedig utalom.
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #13899 üzenetére
Sziasztok!
Ugye Ti 3.x-et hasznaltok, mert a 4.x-nel a FlashGot hazavagja a gyorsitast, bar ahogy neztem az Add-On-ok kozt van mar frissebb amihez mar az van irva hogy FF 4.0.b8pre Ugylatszik elore dolgoznak -
atesz117
aktív tag
válasz
scope2007 #13894 üzenetére
Hi!
Szerintem a Flashgot + Free Download Manager -
Motion_Blur
félisten
válasz
scope2007 #13879 üzenetére
Amióta feljött a kisablak, hogy frissítsek, nem tudok böngészni, mert nem indul a FF. Minden indításnál ezt kapom:
A frissítés nem volt telepíthető. Ellenőrizze, hogy nem fut a Firefox egy másik példánya a számítógépen, majd indítsa újra a Firefox programot, és próbálja meg újra."
Hiába zárom be a feladatkezelőben a firefox.exe-t, akkor is ugyanezt írja ki.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
scope2007 #13879 üzenetére
Ki mondja, h. nem lassú a Mozilla?
LOL.
BullZeye: Egyáltalán nem akartalak szidni. Bár kimondottan Fx fan vagyok, de nekem is nagyon sok dolog szúrja a szemem, szidom Beltznert, a Mozillát, és ezt le is írom a fórumban.
A legújabbb buildben az új fül nyitása már nem szaggat. Alapból. Ha vmi másik tabon köznben vmi durva feladat van, akkor beszaggathat még mindig, sajna. Smooth scrolling tökéletes, és u.a. gyors mint IE9ben nálam. A canvas-ra sajna vagy egy regression, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás.
A hardveres gyorsítás fejlesztőit ne szidd, ők gyorsan, és jó munkát végeztek. Az MS-nek könnyű dolga van: ők fejlesztik a D2D-t, így könnyü jól berakni a böngészőbe. Illetve a Vista előtti platformokat leszarják... A Chrome hardveres gyorsítását még nem ismerem, még be sem került a dev buildbe.
Az IE9 egy jó böngésző lett. Az UI nekem egyszerűen nem tetszik, és egyáltalán nem áll kézre, egyébként rendben van.
Az Fx4 indulása valóban sokat gyorsult, de még nem eléggé. Egyébként ha újrarakod az addonjaidat, még jobban begyorsul.
Ahogy mondani szoktam mindig: "ismert bug, már javítják". Nos, ez az egész Fx teljesítménéyre igaz. Csak javíthatnák gyorsabban.
-
19870820
senior tag
válasz
scope2007 #13116 üzenetére
Ennek én is őrülök,de egy régi és szerintem egyszerű hibát nem javítottak még mindig.
Ez pedig az hogyha én a könyvjelzőknél beállítom hogy név szerint legyen akkor az úgy is maradjon. Számomra ez egy bosszantó hiba,lehet másnak nem az. Lehet hülyén hangzik de ezért nem használok Mozillát(néha próbaképpen felrakom azért,hátha javították már ezt a híbát aztán ennyi). Na mind1. Lehet valami bugként kellene ezt bejelenteni vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest