Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
nálam okés, van kurzor. ami bug és még nem került javításra, 14-es óta van beragadó eszköztári gomb, és itt is (pl. a teljes képernyőre váltó gomb).
ha használom a classic toolbar buttons addon-t akkor már ilyen nincs, tehát az eredeti designban van a hiba.
amúgy csak most tűnt fel hogy az oldal betöltéseknél a füleken a felirat le lett cserélve, eddig Kapcsolódás... volt, most meg Csatlakozás... van

-
Steelmanus
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Ezt a nyilacskat nem is vettem eszre, de epp az lenne a lenyeg hogy mikent lehetne kiboviteni az 5-ot mondjuk 10-re. Gepet kell osszeraknom es egy Gep nevu mappaban tobb almappat keszitettem az gep osszetevoirol, tap, lap, vincsi, stb, es nezem a teszteket ajanlatokat, es mentenem kozvetlen az almappakba, de mindig gorgozni kell. Ezt szerettem volna elkerulni, ha a megjegyzett mappakat kitudnam boviteni 10-re, mert akkor nem kell gorgozni. Gondoltam, ezt meg lehetne oldani egy about:config-os bejegyzes ertekenek atirasaval.
-
Mosanke
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszi a tippet, ez eszembe sem jutott volna. Én is letiltottam gyorsan az Adblock Plus-t és azonnal megjavult. Csak tudnám miért okoz gondot ez a kiegészítő, mert eddig előtte sosem volt ilyen hiba jelenségem. Csak amióta a 11-es FF van.
Adblock Plus 2.0.3 verzióm van. -
Mosanke
senior tag
-
BullZeye
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Kipróbáltam, az ötlet jó, a megvalósítás sajna nem. Hangot igaz ad, viszont sajna mellé jön egy csomó kikapcsolhatatlan dolog.
Élből, ha rákattolok egy ilyen tabra alul, akkor miért pausálja le? Ez kifejezetten idegesítő, mikor olyan helyről tölt az ember, ahol utána nem folytatja a letöltést.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy az Operánál?

KAMI911