-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66318 üzenetére
Ez rejtély nekem is, miért kell folyton módosítani megszokott dolgokon vagy épp kivenni funkciókat.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #66314 üzenetére
Nem értem, hogy nem tudod megoldani, ha én megoldottam ...
-
válasz
Intruder2k5 #66307 üzenetére
Na hát szóval akkor ez egy újabb "értelmes" fejlesztés a mozillától, függetlenül attól, hogy mentést vagy megnyitást választok a párbeszédablakban, mindent elment a letöltési mappába. Egyelőre visszaálltam az ESR 91.13.0-ra, ez még normálisan működik. Amíg lehet marad ez, aztán meg majd elgondolkodom valami váltáson.
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66304 üzenetére
Én sem állíttottam ezt.
De állítsd true-ra akkor, és jó lesz.
Az az eredeti működés, hogy a Windows usered temp mappájába tölti le. Úgy értem a régi verziós működés ez, ahol még ilyen config kapcsolók nem voltak, és úgy csinálta a temp-be a letöltést, ami nem volt szem előtt. De nyilván valahova mentenie kell ideiglenesen.Amúgy szerintem nem párhuzamosan, hanem false esetén a temp helyett tölti a rendes helyére.
Kvázi a Chrome működést valósították meg. -
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #66301 üzenetére
Igazabol akkor is le kellet toltodnie csak v98 elott ezek az OSnek megfelelo tmp mappaba kerultek (es bongeszo/os shutdownkor torlodtek).
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66301 üzenetére
A 103.0.2-nél nem tapasztalok ilyet.
Ha nem a temp-be tölti, akkor nem hiszem, hogy magától törlődne.
Nálam így van beállítva:
browser.download.start_downloads_in_tmp_dir - True
browser.download.useDownloadDir - Falseha az első nálad False, az lehet magyarázná a jelenséget, hogy kihagyja a temp-et, és egyből a megszokott letöltési helyre teszi.
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #66296 üzenetére
mire gondolsz, a temp könyvtárra?
nekem régi Firefox és az új Firefox működése e téren megegyezik.
a csak megnyitott fájlok a windows profil "temp" könyvtárába kerülnek. (böngésző bezárása után onnan törlődik) -
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5 #66296 üzenetére
Nem emlékszem melyik szóra kerestem rá itt, de megtaláltam.
-
Crus
őstag
válasz
Intruder2k5 #66195 üzenetére
Nem én számítok ebben a történetben, nekem 95.02 van, mert felette csak szenvedtem vele. Képzeld el az átlag felhasználót, aki FF-ot tölt le. A legtöbbje garantáltan nem hallott még az ESR kiadásról. Felmegy az Edge/IE-vel, bepötyögi, hogy FF, letölti, telepíti, aztán jönnek a problémák, amiből 1-2-öt elvisel, de amikor már ott tartunk, hogy oldalakat nem tölt be, akkor menekül és nem megoldást keres... mert újabban a FF arról szól, hogy egy Google használata után, magának tákolja össze a user működőre a böngészőt. Ez így nem működik. Nem akarok boomer lenni, de régen ez is jobbvót', így tényleg csak veszíteni lehet.
Nekünk amúgy nem az a feladatunk, hogy FF-ot telepítgessünk, azt megteszi az (f)elhasználó hanem ha gödörben van valaki, akkor onnan kiszedjük. Ezért nonszensz amikor valaki azzal jön, "de aki még mindig Win7-et használ, az mit vár". Egyrészt a Mozilla egyelőre TÁMOGATJA a Win7-et, így a user pontosan azt várja, hogy ne legyen vele gondja. Jogosan. Másrészt senkinek nem tisztje a másik pénztárcájában turkálva mondani, hogy pattintson már be magának gépenként 200 bruttóért kulcsrakész új konfigokat, mert ha tehetné, nyilván már megtette volna.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Intruder2k5 #66101 üzenetére
Helló
Képzeld hetek óta fentáll a hiba, 3 oldallal próbáltam mindig.
Úgy is próbáltam ahogy te írtad, de most megint megcsináltam a te linkeden is azért.
Azóta minden oldal bejön és nem tűnik el magyarul, a 3 nézett oldalból amivel ellenőrizgettem
2 jó lett 1 nemNa ez érdekes. Az oldallal lehet baj? Eddig működött bő 1 éve már..
Köszi a segítséget. -
svgyula
addikt
válasz
Intruder2k5 #66070 üzenetére
Szia! Én úgy tudom a profil beállításokat a luzer könyvárban tárolja nem a telepítés helyén. Nálam a c:\Users\xy\AppData\Local\Mozilla\
Nálad azért indult profil nélkül mert a profil nem azon az útvonalon volt ahova az új firefoxot telepítetted. -
válasz
Intruder2k5 #66067 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #66065 üzenetére
A saját oldalukon van 102-es esr, csak válaszd ki a verziót. [link]
szerk: oooh, portable, akkor semmi.
-
válasz
Intruder2k5 #66036 üzenetére
Egyébként ez engem is zavar, korábban külön lehetett kezelni/rejteni a gyakran használt weboldalakat a kitűzöttektől.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #66033 üzenetére
Mi a gond a kezdőlappal, előzményeket?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #66033 üzenetére
Igen, sajnos még mindig gondolkozik néha, de engem most meglepett. Nekem most még ez is előrelépés.
-
Beren
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #66026 üzenetére
A Portableapps.com-on június 28-án jött ki a v91.11.0 ESR, egy-két nap, mire megcsinálják a v102-t. Mindig van pár napos csúszásuk a "sima" verzióhoz képest.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #66018 üzenetére
-
LEON_01
tag
válasz
Intruder2k5 #65959 üzenetére
Nálam is már egy idelye ezt csinálja. Nem is lehet csak manuálisan kitörölni, hiába van beállítva az autamikus törlés. Nem tudom melyik verziótól csinálja ezt, de elég zavaró.
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #65957 üzenetére
igen
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65785 üzenetére
...és akkor most megerősíted vagy cáfolod amit írtam? -mert alapból két külön dologról beszélünk...
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65639 üzenetére
igen, erre jó a "Firefox felfrissítése" funkció. Gyakorlatilag új profilt csinál, a privát adatok megtartásával.
de alapvetően, ha mindent ott akar folytatni az ember, egy másik gépen, akkor én a teljes profil átvitelét javaslom. aztán ott már lehet fenti funkcióval "takarítani", ha nagyon szemetelt a profil. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65638 üzenetére
Nem ment felhőbe! Csak felhőn keresztül szinkronizál két eszköz közt! A kettő nem ugyanaz!
#65636 Joshi Én is a profilmappa másolást ajánlom inkább! Ha meg slankitanád az adatmennyiséget, akkor itt a fontos fájlok csomagja, amiket kellhet másolgatnod.
-
Joshi
titán
válasz
Intruder2k5 #65635 üzenetére
Ezt hogy kell csinálni? A jelenlegi asztali gépemet le kell mentenem, mert ezt a Windowst és rajta a Firefoxot onnantól kezdve már nem tudom futtatni. Van egy laptopom, esetleg arra lementeni mindent, majd onnan rámenteni az új konfigos gépre?
Valami olyasmire gondoltam, hogy védett fájlba lementeni minden elmentett dolgot ami a Firefox beállításaiban és könyvjelzőjében van (jelszó, könyvjelző), majd azt egy kattintással visszatölteni az új rendszerbe.
-
pontyos
senior tag
válasz
Intruder2k5 #65606 üzenetére
tökéletes köszi, csak kiegészítem hátha mást is érdekel
címsorba : about:config
_ improvement
browser.download.improvements_to_download_panel : false -
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #65601 üzenetére
Köszönöm így már nálam is jó. 😊
Simán indítva Upload mérés után kilépett és nem mutatta a Packet Loss, Result URL-t sem. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65538 üzenetére
Amúgy az ESR-ben fentebb ha jól olvastam ha profilt szeretnék áthelyezni de a sima firefox már számozásban előrébb jár mint az ESR akkor profil behelyezésénél lehetnek gondok?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65538 üzenetére
Én eddig portable akármit is csak úgy tudtam frissíteni,hogy mindig letöltöttem egy másik verziót.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65536 üzenetére
Tehát a portable nem kavarhat be?Csak ugye egy hátránya van a frissítés.
-
Visormail
addikt
válasz
Intruder2k5 #65521 üzenetére
Fájl szinten nem tudod kimenteni egyszerűen.
It's in a Firefox database, uBO does not have access to your file system, it saves its data using a Firefox API, and Firefox does save the data its own way, somewhere in your profile.
Best is to simply export your filters using the "Export" button in the "My filters" in uBO's dashboard and import the resulting file in the other instance of uBO. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #65504 üzenetére
Így van, erre gondoltam.
Ez azt hiszem, amikor még Chrome-ot használtam del-le törölhető volt, de itt csak kiröhög
-
válasz
Intruder2k5 #65504 üzenetére
Jogos, tovább gondoltam arra, mikor már el is kezd beírni valamit... a shift+del szerintem működhet rajtuk, sajnos pont nincs olyan oldal ott, amit szívesen törölnék onnan tesztelésképp
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #65479 üzenetére
Ja, köszi.
-
makoss
veterán
válasz
Intruder2k5 #65445 üzenetére
Mindig lapozáskor
Kellene vagy valami beállítás mert idegesítő tud lenni!
Volt egy másik beállítás de ahhoz nem értek: [kép] -
degec
senior tag
válasz
Intruder2k5 #65364 üzenetére
tesztelve egyik sem jó..de köszönöm azért !!
-
wwhy
veterán
válasz
Intruder2k5 #65265 üzenetére
-
junkhead
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #65256 üzenetére
Az "N" verzió, hogy tudom utólag applikálni médialejátszos cuccokat?
Köszi!Érdekes viszont Chrome-on kb. mennek a videók ugyanezzel a win7tel, de Firefox alatt nem. Ezért gondoltam firefox problémára...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64881 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64879 üzenetére
Normálból ESR-be váltásnál van amire külön oda kell figyelni? Vagy csak az alap "verzió miss-match" keverhet be csak?
-
Marci112233
addikt
válasz
Intruder2k5 #64786 üzenetére
-
modflow
veterán
válasz
Intruder2k5 #64732 üzenetére
Nekem nem engedi.
Konkrétan kiírja, hogy semmit se tudok tenni, nem tudom kivételhez se adni... -
SamSem58
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #64699 üzenetére
Bocs, ezt egy "kicsit" benéztem, a 93-ast akarja rám tukmálni a Mozilla! A kérdés többi része változatlan..
-
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64585 üzenetére
És a találati listájuk nem bűzlik a reklámbevételtől.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #64501 üzenetére
Kösz, úgy tűnik, hogy az uBlock a ludas, de ez nem lesz így jó, mert nem csak a facén vannak nem megjelenő képek, hanem egyéb oldalakon is! Ha kikapcsolom, akkor meg elárasztanak a reklámok!
-
Visormail
addikt
válasz
Intruder2k5 #64386 üzenetére
Akkor ezt semmi nem tudja lementeni?
-
BDave
őstag
válasz
Intruder2k5 #64298 üzenetére
Köszi, feltettem, eddig jónak tűnik! Kíváncsi leszek a holnapi 90-es verzióra, lehet kipróbálom, hátha kijavították a hibát.
-
Met
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64239 üzenetére
Úgy van beállítva, hogy kilépéskor töröl mindent.
lck
Nincs semmi ilyen a telefonon. -
sz.j
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64035 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #64016 üzenetére
Igen, az esr még egy jó ideig megoldás lehet.
Ez a 78-as széria októberig kap frissítést. Utána váltani kell, és a 91-esből lesz az új hosszan támogatott verzió. -
Voice24
őstag
válasz
Intruder2k5 #63951 üzenetére
Megakad, igen, csak nem tudom, hogy miért. Az előbb, amikor írtam, kb. 2 percen keresztül nem töltött be rendesen, csak pörgött a kerék, utána az X-re nyomtam fent, majd az újratöltésre, akkor meg azonnal betöltött.
-
looser
addikt
válasz
Intruder2k5 #63669 üzenetére
Ez szuper, de nem keresgéltem tovább, végül GC-vel töltöttem le :-)
(#63670) Csupingo: mindkét oldal remekül működik, nem tudom, az, amit linkeltem, miért nem, pedig a google az "nvidia drivers" kifejezésre ezt dobja be elsőnek... Fura egyébként, az ember kiválasztja a megfelelőt, végighullámzik az összes sor és visszaáll az eredetire... Rejtélyes :-)
Köszi mindenkinek!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5 #63648 üzenetére
Tökéletes, visszakaptam a tegnapi mentésemet! Minden okés!
Köszönöm szépen!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5 #63646 üzenetére
Nekem Ctrl+Shift+B lenyomására eltűnik, újbóli lenyomásra előjön a Könyvjelzők eszköztár...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5 #63643 üzenetére
Ezt hol is találom pontosan?
Szerk: megtaláltam... Hova is kellene ezt átmásolnom?
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #63448 üzenetére
Köszi, vivaldival megy de firefox nem hozza fel a lehetőséget, csak az ugrás vissza lehetőség jön föl.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Intruder2k5 #63327 üzenetére
Nekem nagyon nem. És nem itt vettem észre először.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Intruder2k5 #63309 üzenetére
Sajnos úgy sem akarja.
Csináljak egy teljes gyalut, aztán újratelepít? -
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #63125 üzenetére
Köszi, ez működik!
-
Immy
őstag
válasz
Intruder2k5 #63109 üzenetére
Melyik script javasolt hozzá?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Intruder2k5 #63093 üzenetére
Értem.
Azt viszont továbbra sem értem, mi történt ezzel az oldallal.
Blockert inaktiváltam, tűzfalt is. Előzmények, cookies, cache, minden törölve.
Explorer és edge megjeleníti rendesen, csak firefox akadt be. -
Krystal_s
addikt
válasz
Intruder2k5 #63077 üzenetére
Köszönöm, igen tényleg GB.
brd: Köszönöm.
Ezt a beállítást használom, így a gyorsítótárazott adatokat nem írja ki, csak a memóriában tartja.
browser.cache.disk.enable - false
browser.cache.memory.enable - true
browser.cache.memory.capacity -1 alapI/O - írt bájtok számát lehet még bekapcsolni. Jó lenne látni mennyit ír FF a lemezre, de olyan megjelenítést nem találok Process Explorerben sem.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Intruder2k5 #62824 üzenetére
Okés, mindjárt kipróbálom ezt a két dolgot. Sajnos se egész Mozilla oldalt, se aktuális képet, se kivágott részt nem tudok menteni, pedig előtte mindig ment. És igen, egyik oldalnál sem, se Youtube-ról (bár eddig innen nem is próbáltam), se máshonnan...
Így néz ki a letöltés ikon amiután kijelöltem mit szeretnék letölteni és rányomok a kis lemezre (hangsúlyoznám, hogy minden, kiegészítőként telepített képernyólopónál!):
És ezt írja ki, ha rámegyek az utolsó, "le nem töltött" fájlra:
-
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5 #62762 üzenetére
Talán ez segít: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #62683 üzenetére
De ha sokáig megy a gép akkor ugyanott vagy, hiszen órákon át netezel vagy napokon át és ugyanúgy követnek én délután belövöm a gépet este meg ki hétvégén ha otthon vagyok akkor megy egész nap kb. ennyi a torrent is minimál, a helyezésekre nem hajtok.
Lehet a sript működne.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #62678 üzenetére
és Immy, lehet, ki kell próbálni, szeretem a Google szolgáltatásait és mindig elfogadom ezeket a dolgokat és persze van pár cookie ami nincs soha törölve, van pár tucat oldal ahova automatikusan be vagyok lépve tuti idegbajt kapnék, ha mindig gépelgetni kellene.
-
pibácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #62553 üzenetére
Köszi a választ. Úgy tűnik nincs más megoldás. Mivel a gmail levelezésembe be kell lépnem, így ez kényszerűségből megoldódik. Ugyanígy letiltja a gmail.hu levelezésemet is, de a gmail belépéssel ezt is feloldja és a Youtubét is.
Jól ki van találva. A Duck esetében is a Youtubét nem engedi símán.
Hát akkor be vagyunk kerítve, szedik le a személyes dolgainkat. Így tényleg teljesen mindegy, hogy mit szeretnék.
Üdv. Pibácsi -
pibácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #62549 üzenetére
Természetesen ezt tudom, de én nem szeretném elfogadni, mivel ezzel feltétel nélkül kiadom magam, (bár az interneten már így is sokminden fent van) azt szeretném, ha meg sem jelenne.
Üdv. Pibácsi -
Vakegérke
félisten
válasz
Intruder2k5 #62480 üzenetére
Köszönöm.
Majd molyolok a beállításokban, hátha zöldágra vergődöm.
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #62366 üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz
Intruder2k5 #62196 üzenetére
Én ezt az opciót szeretném nem látni , de bármit állítok itt be, a Megnyitás FF-al ott marad. Nekem nincs rá szükségem , el akarom tüntetni
-
válasz
Intruder2k5 #62196 üzenetére
Még mindig használsz utorrentet? Uramatyám!
-
jagert76
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #61930 üzenetére
Sajnos úgy sem működik. Próbáltam normál és teljes méretű ablakbeállítást is.
Ezt csinálja normál és privát ablaknál is.
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61853 üzenetére
Egyedi szűrőt csináltam, és akkor láttam. Amúgy persze nem sokat nézegetjük.
(De a fejlesztők azért időt szántak rá, hogy átalakítsák. Kár volt.) -
mpo
veterán
válasz
Intruder2k5 #61801 üzenetére
Jelszavakat nem mentek, de vannak könyvjelzőim.
Az előzményekre, meg a cookie-ra szükség van, sok oldal újra kérné, sőt be kellene lépnem, hogy működjön (például port.hu).
Ha nem kell előzmény és cookie, arra van az incognito mód. -
mpo
veterán
válasz
Intruder2k5 #61799 üzenetére
Miért nem szereted kezdőlapnak az előző munkamenetet (ott, ahol abbahagytad)?
Új lapnál 4 sorban, 32 db gyakran használt lapok vannak, meg a keresősáv. -
draco31
veterán
válasz
Intruder2k5 #61776 üzenetére
Úgy tűnik ez megoldotta. De még tesztelgetem ma. Köszönöm!
Pedig nem gyenge a gépem, i3-8100, 16Gb RAM, 240Gb Samu SSD, 1050ti VGA. -
Syl
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61730 üzenetére
Default Bookmark Folder - én ezt használom a káosz elkerülésére.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61637 üzenetére
Nem tudod forszírozni a protable-t alapértelmezettnek most? ( bár oké eszembejutott, hogy az EXE lesz az elepértelmezett, nem a profil...)Csak privát érdeklődés: miért kell neked kifejezetten a protable verzió?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61632 üzenetére
Ha nem privát ablak nyillik meg automatikusan, én arra tippelnék, hogy két külön profil és "telepítés" van a gépeden!
Nyisd meg az alapodat, meg nyittass egyet külső helyel is, és nézd meg a Jobbra fent hamburger >>> Súgó>>>Hibakeresési információ>>>Profilmappa sort mindkettőn, hogy egy vagy külön helyre hivatkoznak-e! -
mpo
veterán
válasz
Intruder2k5 #61632 üzenetére
Az alapértelmezett böngésző a FF, ritkán mégis előfordul, hogy az Edge indul egy linkre kattintva.
A te problémád sem a FF-ban keresendő, de nem tudom a megoldást. -
Matthewus
őstag
válasz
Intruder2k5 #61629 üzenetére
Szerintem ablakonként nem lehetséges egyes kiegészítők futtatásának letiltása, ki kellene próbálnod egy tiszta profilt.
-
válasz
Intruder2k5 #61629 üzenetére
Ott lehet a hiba bizony, én ha pl. Postából nyitok linket, akkor megy a többi fülecske mellé.
-
válasz
Intruder2k5 #61627 üzenetére
Beállításokban van egy olyan, hogy "hivatkozások megnyitása új lapon, az új ablak helyett"
Ez esetleg nem vonatkozna a külsőkre?
Szerk.: Találtam egy ilyet, vagyis de vonatkozik rá, viszont lehet külön is szabályozni."
browser.link.open_newwindow.override.external
- for links in other programs
-1 = apply the setting under (A) to external links (default)
3 = open external links in a new tab in the last active window
2 = open external links in a new window
1 = open external links in the last active tab replacing the current page " -
Jenne
őstag
válasz
Intruder2k5 #61616 üzenetére
Szia!
Ha a FF-ban letiltom az uBlock Origin-t, próbáltam, akkor jól tölt be az oldal, de szeretném ha nem letiltott reklámblokkolóval is jó lenne. Chrome alatt az aktív uBlock Origin alatt is betölt ez az oldal, és engedélyezve van a reklámblokkoló.
Valahogy nem lehet ezt beállítani? -
junior11
veterán
válasz
Intruder2k5 #61458 üzenetére
Ma jött ki a 75-ös Firefox is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #61458 üzenetére
Ez jó hír, vagy rossz? (több törési lehetőség, vagy több foltozás)
-
Fandango
veterán
válasz
Intruder2k5 #61322 üzenetére
Be lehet állítani fájl típusokat is benne, ha arra mutat a link, akkor akár kérdezés nélkül is letölti a linkre kattintva, és természetesen tud több szálas letöltést.
Illetve még elég sok dolgot, meg ami kényelmessé teszi a letöltés kezelést. -
Fandango
veterán
válasz
Intruder2k5 #61318 üzenetére
Tudom ez nem teljesen válasz a kérdésedre, de én régen úgy döntöttem, hogy megveszem az Internet Download Managert, és le van tudva a dolog egy életre. A fő böngészőkbe beépül és teljesen megbízhatóan teszi a dolgát, rendszeresen frissítik. Persze ez is egy külön program, de ez szerintem nem gond.
-
PitLee
őstag
válasz
Intruder2k5 #61318 üzenetére
Tapasztalat az nincs sajna, de régen (Win7) a kettő nem együtt működött,
a DownThemAll és FlasGot ?
Régen volt még FlashGet is xp alatt használtam -
lanszelot
addikt
válasz
Intruder2k5 #61182 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #61182 üzenetére
+1, én gyakran kattingatok középsővel videókra, hogy új fülön nyíljon, nincs gond, nem is volt soha.
(Win10 1909 + 74-es dev béta) -
kymco
veterán
válasz
Intruder2k5 #60911 üzenetére
Megtaláltam, átírtam, de nem engedi így sem futtatni....
(AllowMultipleInstances=true) -
LostData
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #60540 üzenetére
Nagyon köszönöm!
remélem ezzel megszűnik a probléma
-
LostData
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #60538 üzenetére
és azt hol találom?
-
Jenne
őstag
válasz
Intruder2k5 #60506 üzenetére
Köszönöm. Ez segített, de ha kilépek majd újra belépek, megnyitom azt a gmailt akkor megint az a keskeny oldalablak van.
A másik gmail fiókomnál meg nincs ilyen, nem is volt, de azért köszönöm hogy segítettél. -
kovaccss
tag
válasz
Intruder2k5 #60469 üzenetére
Hogyan mert máj-ban központilag a Firefox olyan változtatást csinálni, hogy mindenkinél letiltódott a kiegészítők nagy része, akik nem a legújabb firefoxot használják? Akkor (és előtte is régóta) naponta olvastam a Firefox topikot hogy mi van, és semmi sem történt. Páran linkeltek cikkeket, külföldit is, meg ajánlottak javításokat, de a legtöbb nem volt jó 57-esre, ezek még mindig nyitva vannak nálam: [link] [link] [link] [link] [link]
Azóta is olvasom a topik minden üzijét 1-2 naponta, és semmi. Most máj-ban a 66-osnál tartott, próbálkoztak a Firefox oldalon javításokkal, ezért lett 66.0 után 0.1, 0.2, 0.3, 0.4, 0.5 is itt. [link] De nekem 57.0 volt és van. Itt van ez is. [link]
Cocka már akkor is a Waterfoxot nyomatta: [link] -
kovaccss
tag
válasz
Intruder2k5 #60466 üzenetére
Nem javítottak meg semmit. A kiegészítős májusi szívás miatt még most sem működnek az akkor letiltott kiegészítők, Google translator, Ublock origin, és 1 profilban a Notifier for gmail. Írtam hogy 57.0-s Firefoxom volt akkor, és most is ez van. Akkor csak igaz volt, hogy csak a legújabb Firefox verziót akarják rákényszeríteni mindenkire, náluk nincs kiegészítő probléma. Tavaly ápr-ban meg a régi kiegészítőim tűntek el, Tab mix plus, Classic theme restorer, mert akkor muszáj volt 57-esre váltanom, az 57-es Firefoxtól már csak az újfajta kiegészítők működnek. Tavaly ápr. előtt az 56-os volt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #60463 üzenetére
"Régen minden (is) jobb vót!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest