Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ja, a 3.0.17-ben még csak False és True értéke van, nem 0-3, illetve össze-vissz 2 kapcsoló, a rendering intent még nincs ott, a filet pedig nem kellett megadni, rákapott a windows defaultra, ahogy kell (3.5-ben próbáltam külön megadni neki). Ha Fals-ról True-ra rakom, akkor rendesen működik.
3.5.7-hez egy plugin kiírja, hogy mik kapcsolódnak az értékekhez, néztem, és át is állítja itt őket, de bárhova állítom, sohasem változik semmi (és nem csinál semmit).Közben keresgéltem, és olvastam, hogy 3.5 óta már nem kezel V4-es ICC profilokat. Ez a beágyazott profilokra tuti igaz, azt egy másik teszttel le tudtam ellenőrizni, csak az ICC V2-t használta, a V4-et figyelmen kívül hagyta. Talán ehhez is lehet köze a dolognak, mert a monitoromhoz V4-es profilt generáltam.
Lehet megkeresem a bugtrackert, vagy whislist-et, hasonlót, és elpanaszolom a fejlesztőknek a dologt, hogy okosabb a 3.0, mint a 3.5
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- S22 Ultra 512/12
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911