Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ja, a 3.0.17-ben még csak False és True értéke van, nem 0-3, illetve össze-vissz 2 kapcsoló, a rendering intent még nincs ott, a filet pedig nem kellett megadni, rákapott a windows defaultra, ahogy kell (3.5-ben próbáltam külön megadni neki). Ha Fals-ról True-ra rakom, akkor rendesen működik.
3.5.7-hez egy plugin kiírja, hogy mik kapcsolódnak az értékekhez, néztem, és át is állítja itt őket, de bárhova állítom, sohasem változik semmi (és nem csinál semmit).Közben keresgéltem, és olvastam, hogy 3.5 óta már nem kezel V4-es ICC profilokat. Ez a beágyazott profilokra tuti igaz, azt egy másik teszttel le tudtam ellenőrizni, csak az ICC V2-t használta, a V4-et figyelmen kívül hagyta. Talán ehhez is lehet köze a dolognak, mert a monitoromhoz V4-es profilt generáltam.
Lehet megkeresem a bugtrackert, vagy whislist-et, hasonlót, és elpanaszolom a fejlesztőknek a dologt, hogy okosabb a 3.0, mint a 3.5
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911