Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Köszi.
Ez a Shift + Del nem nagyon akart működni pedig jó lett volna.
Se kiválasztva se csak rajta hagyva az egeret se ment.Igen az előzmény törlésnél töröltem ki végül. Csak nem akartam mindent törölni mert nem tudom mióta volt "elmentve" oda ami nem kell így nem volt elegendő az "elmúlt óra" "elmúlt nap" hanem mindent törölni kellet. De persze csak a Form és historyt.
Köszönöm
Jack : Igen igen törli, csak nem volt elég neki az elmúlt nap vagy hónap vagy nem tudom mi volt a legnagyobb idő intervallum és az egészet meg nem akartam. De végül az lett
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911