- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Felraktam a Nightly Tester Tools v2.0.2-t kompatibilitásellenőrzés miatt.
Majd felraktam a MIME Edit v0.600809120100 -át és megerősítettem az mp3 mentést lemezre. Ezután teszteltem az mp3 mentést. Az agyam azonnal elborult mikor a WMP11 vigyorgott rám és ráadásul 2x80W teljes hagerővel, amitől a már épp elaludt családtagok mind felkeltek és valamiért meg akartak ölni. Ekkor mérgemben a MIME Edit-ben likvidáltam az mp3 fájltípust és próba. Az eredmény ugyanaz (csak most ki volt kapcsolva az erősítő
).
Iyen nincs!!!....És ekkor rájöttem a megoldásra: volt egy régebben felrakott kiterjesztésem: Mediaplayer Connectivity, ami már a felrakásakor alapból kiosztotta a médianépet és felülbírált minden FF/MIME Edit beállítást.
(hogy rohadjon meg)
Úgy hogy ha másnak is ez a gondja, lehet hogy a megoldás is ugyanez lesz.(Stalker-2572)
Most már minden OK.Köszi a segítséget Brutforsz, a támadó és hamisított webhelyekre történő figyelmeztetést én is letiltottam a francba. Sokkal komolyabb védelmeim vannak és azok a háttérben nem is molesztálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
(hogy rohadjon meg)
KAMI911