- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nő az eSIM-ek iránti igény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Most indítottam újra a böngészőt, ezért csak most látom.
Hát őrület. Igazi gyökér a fejlesztő. Sok programmal találkoztam már, de ilyennel nem, amit ok nélkül letilt a saját fejlesztője ennyire sunyi módon miközben tökéletesen működik. (legalábbis régebbi FFoxon)
Biztos lesz rá trükk, de szánalmas ez a fickó. Egyre többen rájönnek, hogy limit kódot ír minden kiegészítőjébe..
"Here we go again! This guy keeps writing "expiration dates" into his extensions! If an older one works, LEAVE IT BE!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát őrület. Igazi gyökér a fejlesztő. Sok programmal találkoztam már, de ilyennel nem, amit ok nélkül letilt a saját fejlesztője ennyire sunyi módon miközben tökéletesen működik. (legalábbis régebbi FFoxon)
KAMI911