Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Sziasztok,
    továbbra sincs infó arról mit változtattak 53-as verzió után a böngésző Cleartype beállításában? Korábban nem voltak gondjaim a betűk élességével, szépen átvette a rendszer (Windows) C.T. beállításait. Most pedig valami sajátot használ, amivel ráerőlteti az RGB színsorrendet. Mivel a monitorom BGR-es, ezért így homályosak a betűk. (RGB-s kijelzővel nincs gond)
    about:config, clartype és betűkre vonatkozó értékeket átnéztem, próbáltam átírni párat, de nincs rá hatással semmi, továbbra is ráerőszakolja a saját beállításait.

    Mérges voltam az újítások miatt és hogy tönkretették ezzel a régi kiegészítőket. (Sokat lehet pótolni, biztos lesznek újak is idővel és van ami már szerintem sosem lesz a régi pl NoSquint Plus, Theme Font & Size Changer...) Gondoltam várok, kihagyom ezt a pár hónap "kísérleti időszakot", de most úgy tűnik
    a betűk miatt soha nem fogom tudni frissíteni (használni) ezt a böngészőt. :F Nem gondoltam, hogy pont emiatt kell majd ilyen sok év után másikra váltanom. :Y Rengeteg ember használ BGR (pixel színsorrend) monitort, tv-t. Velük mi lesz? 56 verziónál még bíztam benne ezen javítanak, de mivel az 57 is ilyen már nem sok remény maradt.

Új hozzászólás Aktív témák