- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Amikor feltettem az új Flagfoxot nem láttam a zászlót, azonnal reklamáltam, de utána rájöttem, hogy újraindítás után (erre a Flagfox nem figyelmeztetett) ismét láthatóvá vált. Gyorsan javítottam a bejegyzésemet, amire a fejlesztő ezt a választ adta. Elég érdekes, azért írom le ide is:
"You don't need to apologize, as it's not your fault; it's actually Mozilla's. In current versions of Firefox (56, maybe also 55 or so), they're super aggressively caching some scripts in the name of performance, but their cache is broken now and it's not updating with addon updates reliably anymore. Sparing you the technical details rant, not all people are getting hit by this bug, and as you've seen, Firefox ~might~ randomly decide to fix it itself on a restart. Firefox updates fix it too, and Firefox reinstalls might as well. There's only so much I can do to try and work around Firefox bugs, unfortunately. I've just posted a Flagfox 5.2.2 update which is my last attempt to work around this for those still with Firefox being a broken mess. It ~should~ be done now, but I thought that the last few times, so ¯\_(ツ)_/¯"
Tanulság gyakrabban kell törölni a cache-t. Empty Cache Button 3.3 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis (#52651) DS39 is a cache kavart be.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911