- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
Szeva Mindenki!
Nemrég raktam fel a frankón belőtt FF2 helyére a FF3.0.1-et. Már majdnem sikerült teljesen belőnöm ezt is,a nekem feltétlenül szükséges kiegészítőket is (29db) felrámoltam amik ezzel a verzióval szaladnak. Az utolsó az autoHideStatusbar volt.Számomra fontos a teljesképernyős üzemmód a könnyen hozzáférhető eszköztár/állapotsor mellett.
Csak egy gondom maradt: hogy lehet megoldani, hogy a FF3 teljes képernyős üzemmódban induljon? A FF2-ben ezt megoldottam,+ külön eszköztárgombot is felraktam neki hogy ne kelljen az F11. A FF3-ban ez az istennek nem sikerül
(ha már volt erről szó, akkor sorry de most nem volt időm 4500+ hsz-t végigolvasni,majd pótolom
)Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
KAMI911