- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Valóban a speciális font beállításoknál kellett csak kivennem az általad javasolt opciónál a pipát. Működik, köszi szépen.
"A SpeedDialnál vedd ki a pipát a blanks tab előtt és indíts újra a Firefoxot, majd ismét pipáld be és indítsd újra, sokszor szokott ez a kis trükk használni, más beállításoknál."
Már korábban próbáltam. Ez sem oldotta meg a dolgot. Kipróbálom a kiegészítő újratelepítését. Bár tartok tőle, hogy el fognak veszni a beállításaim...
...Nem vesztek el a beállítások. De továbbra sem működik.
Úgy emlékszem, valamit a Testreszabás opciónál állítgattam. Kikapcsolgattam egyes Toolbar-okat. De most hiába kapcsolom vissza őket, nincsenek hatással a FastDial-re.
Régebben a FastDial-nek is volt egy linkje, amit kezdőoldalként be lehetett állítani. Most ilyet sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911