Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Meghülyült a Firefox. Alig tölt be oldalakat, alul kiírja, hogy valami „samarawablog.pw” - hez akar csatlakozni még akkor is, ha csak a kezdőlapot nyitom meg. FB, Adobe letöltő oldal stb., alig vagy órák múlva jön be teljesen. Gondoltam letörlöm, újrafelteszem. Megtörtént: Leötöröltem, eztán Ccleaner futtatás, regeditből is töröltem mindent, sehol nem maradt semmi. Feltelepítettem és lám, meg sem kottyant neki semmi, ugyanúgy visszaadta az eddig használtat a könyvjelzőkkel, a jelszavakkal, a „samarawablog.pw”-vel...vírusirtó + malvare-t futtattam, de amúgy is mennek állandóan a háttérben, nem találtak semmit. Annyi a változás, hogy most már egy plugint sem lát, se flash-t, se javát, így nem is indul el semmi kb. Pedig fel vannak telepítve, a Ccleaner kiírja, hogy beépülőként ott vannak a Firefox-ban, a böngésző mégsem érzékeli.
Mi történhetett a rókával?!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911