- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Meghülyült a Firefox. Alig tölt be oldalakat, alul kiírja, hogy valami „samarawablog.pw” - hez akar csatlakozni még akkor is, ha csak a kezdőlapot nyitom meg. FB, Adobe letöltő oldal stb., alig vagy órák múlva jön be teljesen. Gondoltam letörlöm, újrafelteszem. Megtörtént: Leötöröltem, eztán Ccleaner futtatás, regeditből is töröltem mindent, sehol nem maradt semmi. Feltelepítettem és lám, meg sem kottyant neki semmi, ugyanúgy visszaadta az eddig használtat a könyvjelzőkkel, a jelszavakkal, a „samarawablog.pw”-vel...vírusirtó + malvare-t futtattam, de amúgy is mennek állandóan a háttérben, nem találtak semmit. Annyi a változás, hogy most már egy plugint sem lát, se flash-t, se javát, így nem is indul el semmi kb. Pedig fel vannak telepítve, a Ccleaner kiírja, hogy beépülőként ott vannak a Firefox-ban, a böngésző mégsem érzékeli.
Mi történhetett a rókával?!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Windows Insider Program
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- RAM topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911