- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én sem tudom már eldöntetni, hogy a flash player, vagy a böngésző "hülye". Beletörődtem egy ideje, de azért zavar...
Egyik notin, amiben Intel HDGraphics vga van, a hd flash videók nem voltak annyira folyamatosak alap nézetben (fps értéken is jól látható volt, hogy nem ok), de amikor teljes képernyős nézetre váltottam, akkor akadásmentes volt minden videó (1080p). Mióta feltettem a YouTubeCentert és a flash WMode-ot Direct-re állítottam megszűnt ez a jelenség, azaz minden ok, kivéve olyan oldalakon, ahol nincs hatással a script pl IMDb-n a film bemutatók (ott is normál nézetben akadozós, teljes képernyős nézetben jó).Tehát adott egy VGA, ami még simán bírja az 1080p HD flash videókat, de az alap hardveres gyorsítás, vagy valami nem jól működik a böngészőben, vagy flash playerben
Elvileg teljes nézetben nem a böngészőn belül van a videó és lehet azért lesz jó ? Dragon-ban is ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elvileg teljes nézetben nem a böngészőn belül van a videó és lehet azért lesz jó ? Dragon-ban is ilyen...
KAMI911