Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én sem tudom már eldöntetni, hogy a flash player, vagy a böngésző "hülye". Beletörődtem egy ideje, de azért zavar...
Egyik notin, amiben Intel HDGraphics vga van, a hd flash videók nem voltak annyira folyamatosak alap nézetben (fps értéken is jól látható volt, hogy nem ok), de amikor teljes képernyős nézetre váltottam, akkor akadásmentes volt minden videó (1080p). Mióta feltettem a YouTubeCentert és a flash WMode-ot Direct-re állítottam megszűnt ez a jelenség, azaz minden ok, kivéve olyan oldalakon, ahol nincs hatással a script pl IMDb-n a film bemutatók (ott is normál nézetben akadozós, teljes képernyős nézetben jó).Tehát adott egy VGA, ami még simán bírja az 1080p HD flash videókat, de az alap hardveres gyorsítás, vagy valami nem jól működik a böngészőben, vagy flash playerben
Elvileg teljes nézetben nem a böngészőn belül van a videó és lehet azért lesz jó ? Dragon-ban is ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elvileg teljes nézetben nem a böngészőn belül van a videó és lehet azért lesz jó ? Dragon-ban is ilyen...
KAMI911