- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én sem tudom már eldöntetni, hogy a flash player, vagy a böngésző "hülye". Beletörődtem egy ideje, de azért zavar...
Egyik notin, amiben Intel HDGraphics vga van, a hd flash videók nem voltak annyira folyamatosak alap nézetben (fps értéken is jól látható volt, hogy nem ok), de amikor teljes képernyős nézetre váltottam, akkor akadásmentes volt minden videó (1080p). Mióta feltettem a YouTubeCentert és a flash WMode-ot Direct-re állítottam megszűnt ez a jelenség, azaz minden ok, kivéve olyan oldalakon, ahol nincs hatással a script pl IMDb-n a film bemutatók (ott is normál nézetben akadozós, teljes képernyős nézetben jó).Tehát adott egy VGA, ami még simán bírja az 1080p HD flash videókat, de az alap hardveres gyorsítás, vagy valami nem jól működik a böngészőben, vagy flash playerben
Elvileg teljes nézetben nem a böngészőn belül van a videó és lehet azért lesz jó ? Dragon-ban is ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg teljes nézetben nem a böngészőn belül van a videó és lehet azért lesz jó ? Dragon-ban is ilyen...
KAMI911