Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Pedig wide monitoron sokkal jobban ki van használva a hely, ha függőlegesen vannak a tabok. Vízszintesen ki se fér több tab rendesen, ill. csak pár karaktert látni a tab címekből, ráadásul elvesz az amúgyis sokkal kevesebb függőleges méretből. Persze a legjobb megoldás az lenne, ha állandóan forgatnám a monitoromat, de az meg kényelmetlen

Én keresőkbe szinte mindig továbblapozok, így jó, ha nem kell hozzá külön egerezni, kattintani.
Könyvjelzőket én egyáltalán nem használok ezekkel az addonokkal.
Viszont jó lenne, ha lenne valami frankó, gyors inline translator addon. Quick translatornak vannak butaságai. Ha kijelölök egy szöveget, akkor nem mindig rakja ki a kis ikonját a szövegnél hogy arra rányomva lefordítsa buborékba, illetve teljes lap fordításnál elbarmolja a linkeket, vagy lemaradnak.
Én is valamilyen greasemonkey scriptet használok YT-hoz, de nem vagyok vele teljesen elégedett. Akármit állítok be benne, ugyanúgy pufferel, tekerésnél megáll stb. Mondjuk önmagában is sz*r lehet a YT. Legalább a villanyt lekapcsolja, videó nézésnél, meg lelehet vele menteni a videókat, az mindig működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911