- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
feka007 #18983 üzenetére
Kicsit pontatlanul fogalmaztam, inkabb ugy kellett volna hogy az OS-t es az FF-et egyutt.
Raadasul a lapokon a flash engedelyezve volt amint azt a memoria hasznalaton lathato is.
Es ha bongeszek nem fut a hatterben semmi, LiveMessenger Skype torrent, stb.
Most nem fogom ide beirni hogy mit kell modositani a registry-ben, es mely szervizt kell atallitani, mert ez nem az a topik.(#18984) kranazoli Kinek a feladata a taszkok lelovese? Reszben a FF-e, am dontoen az OS-e. Mint irtam a 4.0 val nekem is volt gondom de nem ragadt be csak lassan lotte le az OS. De kilotte, csak nem ugy ahogy en szeretem. Ezert valtottam az Aurorara.
De ha kell atbootolok a 64 bitesre ha kell, mert pontosan a tukorkepe a programok szempontjabol annyi kulonbseggel hogy amibol van 64 bites program amit hasznalok akkor ott az van telepitve de ez csak 3 progi, tomorito MPC-HC es a PDF-XChage Viewer.
A bongeszok, flash, kepszerkeszto stb mind 32 bitesek. -
Steelmanus
addikt
válasz
feka007 #18975 üzenetére
Akkor ne hasznald, vagy konfigurald be rendesen!
Csupan a Te kedvedert eloszor megnyitottam 46 fulet + egy videot.1080-as felbontasban W7 32 bit alatt. Fentebb irtam hogy mit hasznalok.
Utanna vagy 70 lapot es ugyanazt a videot csak beallitottam hogy mentse a lapokat az utolso az 1080-as video volt.
Ujra megnyitottam es elkezdtem a hsz.-t irni, termeszetesen mivel bezaraskor 70 lapnal a video volt az utolso igy azzal indult majd elkeztem irni. most is megy a hatterben.Fogalmazhattal volna szebben is mielott beirsz a topikba.
(#18976) F34R
10 fülig semmi probléma nincs vele , viszont több fül esetén alkalmatlan böngészésre
Nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged