- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Feltettem az FF 12 verziót. BitDefender IS 2012 pluginje nagyon szépen be is épült. Viszont van egy gondom is egyben. Ha privát böngészést kezdek majd behívom pl a Facebook-ot akkor ilyen tanúsítvány jön elő ami igen zavaró. Kivételek közé teszem belépek és szétgányolja az egész oldalt. Ugyan ez van Freemail-nél, Youtube ergo ahol jelszóval kell belépni. Nem tudom eldönteni hogy a FF hibája vagy a vírusirtó-é!?
Annyit még hozzá tennék hogy valami bugja volt a BD IS 2012-nak majd újratelepítés lett a vége. Lehet nem vagyok biztos benne hogy e művelet után történik ez a jelenség. Megköszönném ha valakinek lenne valami ötlete, megoldása erre a zavaró problémámra. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit még hozzá tennék hogy valami bugja volt a BD IS 2012-nak majd újratelepítés lett a vége. Lehet nem vagyok biztos benne hogy e művelet után történik ez a jelenség. Megköszönném ha valakinek lenne valami ötlete, megoldása erre a zavaró problémámra. 
KAMI911