Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blans

csendes tag

Sziasztok!

Firefoxot használok és van egy óriási gondom. Többször megmértem a netem sebességét, a speedtest.net oldalon keresztül (mivel túl lassúnak találtam). Az előfizetésem 20 megára szól, de folyamatosan csak 13 megát tudok kimérni. Tavaly decemberben váltottam a 20 megás csomagra akkor a szolgáltató állította be és mérte meg a sebességet, simán ment a 20 mega. Február elején vettem észre lassulást akkor kezdtem mérni, azóta folyamatosan 13 megát mér FF alatt. :W

Panaszt tettem a szolgáltatónál, de amikor kijöttek és megmérték, nekik is csak a 13 megát mért ki. Próbálkoztak IE, Opera és egy portablés Chrome Plus alatt is a méréssel, mert az volt még fenn a gépemen, de az eredmény ott is ugyanaz volt. Router, modem, netes beállítások átvizsgálva, de a hiba nem lett meg. Szerelő kollega elment, mivel nem értette a dolgot hiszen a központban 20 megára voltunk beállítva. Másnap visszajött a szerelő hozott egy laptopot, és láss csodát ki mérte a 20 megás sebességet. A laptopon a Google Chorome futott.

Találkoztatok már hasonló dologgal?
    Vajon a FF miért nem mér ugyanakkora sebességet mint a Chrome?

A szolgáltató elutasította az alacsonyabb sebességre vonatkozó panaszomat, annak ellenére, hogy 4 különböző böngészővel sem tudta kimérni a szerződés szerinti sebességet. Azt mondták használjam a Chrome-ot. De én a Firefoxot szeretem.!!

Köszönöm a segítséget

üdv. Blans

Új hozzászólás Aktív témák