Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blans
csendes tag
Sziasztok!
Firefoxot használok és van egy óriási gondom. Többször megmértem a netem sebességét, a speedtest.net oldalon keresztül (mivel túl lassúnak találtam). Az előfizetésem 20 megára szól, de folyamatosan csak 13 megát tudok kimérni. Tavaly decemberben váltottam a 20 megás csomagra akkor a szolgáltató állította be és mérte meg a sebességet, simán ment a 20 mega. Február elején vettem észre lassulást akkor kezdtem mérni, azóta folyamatosan 13 megát mér FF alatt.

Panaszt tettem a szolgáltatónál, de amikor kijöttek és megmérték, nekik is csak a 13 megát mért ki. Próbálkoztak IE, Opera és egy portablés Chrome Plus alatt is a méréssel, mert az volt még fenn a gépemen, de az eredmény ott is ugyanaz volt. Router, modem, netes beállítások átvizsgálva, de a hiba nem lett meg. Szerelő kollega elment, mivel nem értette a dolgot hiszen a központban 20 megára voltunk beállítva. Másnap visszajött a szerelő hozott egy laptopot, és láss csodát ki mérte a 20 megás sebességet. A laptopon a Google Chorome futott.
Találkoztatok már hasonló dologgal?
Vajon a FF miért nem mér ugyanakkora sebességet mint a Chrome?A szolgáltató elutasította az alacsonyabb sebességre vonatkozó panaszomat, annak ellenére, hogy 4 különböző böngészővel sem tudta kimérni a szerződés szerinti sebességet. Azt mondták használjam a Chrome-ot. De én a Firefoxot szeretem.!!
Köszönöm a segítséget
üdv. Blans
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - OFF topic
- Sweet.tv - internetes TV
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911