- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom nem lesz új keletű a problémám, de eddig nem volt ilyen gondom. Tegnap délután még minden ok volt, aztán estére előjött a következő: 3-4 flash ablak megnyitás után teljesen lefagy a böngésző és az egész rendszermemóriát megeszi fél pillanat alatt, miközben még a procit is terheli.
Délután még, na meg persze az elmúlt években sosem volt ilyen gondom, és gőzöm sincs mi történhetett vele...
Ez előtt volt, hogy 5-6 ilyen ablak is ment gond nélkül egymás mellett. Már csináltam full clean telepítést, de a tök szűz FF is ezt csinálja.
Újra raktam a Flash-t, az sem segített. Korlátoztam az about:config-ban a memóriahasználatot és procihasználatot, az sem segített. Rendszer-visszaállítás is volt, de hiába. Most már ötletem sincs mi lehet a hiba, de ha esetleg van még ötletetek rá, azt szívesen venném. Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Délután még, na meg persze az elmúlt években sosem volt ilyen gondom, és gőzöm sincs mi történhetett vele...
Ez előtt volt, hogy 5-6 ilyen ablak is ment gond nélkül egymás mellett. Már csináltam full clean telepítést, de a tök szűz FF is ezt csinálja.
Újra raktam a Flash-t, az sem segített. Korlátoztam az about:config-ban a memóriahasználatot és procihasználatot, az sem segített. Rendszer-visszaállítás is volt, de hiába. Most már ötletem sincs mi lehet a hiba, de ha esetleg van még ötletetek rá, azt szívesen venném. Köszi! 
KAMI911