- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #33600 üzenetére
hat, nekem volt teljes cascom egy evig, 30% vagy 300e onresszel. 8 ezer volt havonta. dragalltam, lemondtam, inkabb betoltam egy garazsba. meg nekem mivel nincs sok idom a motoron, 2 veglet van: vagy boven 300e alatt lesz a kar, es akkor en allom, vagy gtk, es akkor meg mindegy. gondold at a cascot.
-
válasz
Ferdzsoo #33044 üzenetére
nem ezzel kezdek eddig yamaha 600 xt enduroval rohangáltam
Balatonon meg egy suzuki 400dx van lent amivel poénkodok cross pályán... nem hiszem hogy ez sokkal veszélyesebb... de rendesek vagytok hogy féltetek....ez lesz az első saját motom és mivel még autót sem vettem soha ezért vannak kétségeim ...
-
válasz
Ferdzsoo #33041 üzenetére
nice
Ez szerintetek jó áron van , nagyon jó barátom unoka tesójáé a bolt , és elvileg úgy volt hogy csinál nekem kedvezményt a motorra ... nah most jelen helyzetben úgy áll dolog,hogy azt mondja ez a motor így is 25% al olcsóbban van fent.... vélemény? (az állapotára esküszik az unoka testvére , hogy kifogástalan ) én az ürgét nem ismerem személyesen
-
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo #32833 üzenetére
Jah amit viszont már múltkor láttam az az hogy a talajon a blokk alatt (kb a lábtartó alatt) volt egy olyan 1cl-nyi kék hűtőfolyadék "pocsolya"
Szervizes azt mondta hogy a túlfolyón is kijöhetett. kb 3-4 hónapja állhatot ott.
Mi ebből az igazság? Mit figyeljek majd annál a résznél? Bár nemhiszem hogy ez normális. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #32804 üzenetére
Nálam ma volt egy érdeklődő,elvittük a gépet állapotfelmérésre,teljesen elégedett vagyok az eredménnyel,kisebb esztétikai hibák lámpától kanyarba elindulva való csúszásból származott,az előző tulajnál történt,ezen kívül semmi gondja nincs a motornak,mechanikusan meg teljesen tökéletes.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #32804 üzenetére
ha sikerul jo aron megvenned, akkor szvsz nagyon jo vasart csinalsz vele. poppecnek nez ki.
nekem volt casco fel evig, 8 ezer/honap, utana lemondtam. nem nagyon eri meg, mert magas onero mellett is nagy a havi casco koltsege. inkabb betoltam egy garazsba. en nem kotnek.
-
ALI_G
veterán
válasz
Ferdzsoo #32726 üzenetére
30.000 km kevésnek tűnik, de ha valós, akkor a láncszettet kb. 25.000 km-nél kell cserélni normális esetben (nálam is kb.). Nekem most van 20.000 benne és 2006-os, azért tűnik kevésnek a km. 50.000 körül kellene lennie, de inkább többnek, de még úgyis megkíméltnek számíthatna. Persze az igazi teszt az evés
A patent gépről messziről sugárzik, hogy patent, a sunyizást meg észrevenni (csak sok szem kell!).
bár az a zöld fékcső meredek
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ferdzsoo #32693 üzenetére
Hát megnéztük, vegyes érzelmekkel távoztam.
A motor tele van ellentétekkel.
A kilóméter szinte biztosan nem valós, a leömlők csillognak villognak fel lettek polírozva.
De a töve ahol nem lehet hozzáférni pont úgy néz ki mint amiben kb 30.000km-van.
A hátsó féktárcsa és pofa eléggé kopott, ellenben az első szinte nem is használták.
A tankon a sérülés semmitmondó. Láncszett elég jó, lánc is kezelve volt.
A gépen itt ott látszik a rozsda (csavaro kegykét sarok, stb.), látszik hogy nem garázsban volt tartva.
A kormány érdekes, a csavarok szinte újak, a kormány viszont alulról kicsit rozsdásodik és eléggé le is van kopva a kulcs körül a festék.
Elsőre nem akart nagyon indulni mert az aksi is ki volt belőle véve, de visszarakták aztán elindult. Eleinte kicsit füstölt, de ahogy melegedett egyre jobb lett. Hangja kifogástalan.
Gumi alkatrészek elég újnak tűnnek, azok szerintem cserélve voltak.
Az egyik tükör hiányzott, a másik meg forgott össze vissza.
Nah elég a szájkoptatásból, annyira nem győzött meg. Az ellentmondások nem tetszenek...
Illetve nemtom velem volt e a baj de a gáz annyira érzékeny hogy alig mozdítottam a csuklómat már 4-5k-t forgott. A CBF500 ennél sokkal visszafogottabb volt. -
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #32691 üzenetére
van baja szegeny motornak. a gyujtas kornyeken nagyon el van kopva a kormany (ha az a kormany) es nekem a km is gyanus, bar ezt nagyon sok hasznalt motornal el lehet mondani, szoval azt inkabb meg sem emlitem.
mod: nemtudom, mennyi penzed van ra, de mondjuk ez jobb (persze arban is dragabb).
-
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #32591 üzenetére
nem gonoszkodaskeppen, de en ezt nem vennem meg. szerintem nem is europai modell (az oldalso fenyvisszavero miatt gondolom).
Ha van egy adott kereted, szerintem nezegess nyugodtan mas markakat is. Tudom, hogy a Honda az egyik - ha nem a legjobb, de lehet, hogy jobb ar/ertek aranyu vasakat is kapnal.
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #32524 üzenetére
A legjobb hitel a szabad felhasználású személyi kölcsön,már csak azért is mert felveszed odamész KPval megveszed a motort egy egyből a tied lesz mindenestől.
Ha valami beüt akkor el tudod adni a motort nem lesz rajta hiteled.
Nem tudom mennyiért szeretnél venni,Forint vagy EURO alapú hitelbe gondolkozol? -
Picco
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
Ferdzsoo #32481 üzenetére
Szerintem itt utasként senkinek sincs releváns tapasztalata
nekem hornetem van, barátnőm sosem panaszkodott, pedig sok km-t mentünk együtt. Egy tanknyit ki lehet bírni hátul, de tény, hogy CBF-nek van szélvédelme, hornettel ellentétben.
Persze mini plexit lehet rakni hornetre is, de akkor már nem is naked. -
emvy
félisten
válasz
Ferdzsoo #32481 üzenetére
Milyen magas vagy?
A CBF600S sokkal tagasabb es kenyelmesebb, mint a Hornet. Milyen evjaratokban gondolkozol?
Egyebkent elso motornak szerintem a CBF boven eleg eros, es eleg orrnehez, szoval nincs vele olyan gond, hogy felkapkodna az elejet, vagy beszitalna a kormany (persze utobbi mason is mulik).
Szerintem kiraly kezdomotor, en nagyon szerettem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Ferdzsoo #29776 üzenetére
ha erzed a fejeden, az sose baj, csak addig ne juss el, hogy olyan szinten nyomjon, hogy a fajdalomra koncentralsz es nem a motorozasra. ha alapbol nagy az L-es, akkor az tenyleg felejtos, mert az is fog tagulni.
szoval hordjad, es ha szerencsed van, teljesen raidomul a fejedre
Aktív témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest