Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jasszer
őstag
válasz
Integra #8103 üzenetére
Maga a koncepció tetszik, ha olcsójánoskodni akarnék, akkor nem Ducati-t vennék (mint ahogy nem is fogok), hanem mondjuk egy GS500-ast.
&rew: aha, kipunak tűnik, gondolom egyszerűbb volt oda tenni, az idomok alatt úgyis elég vérszegény lehet a maga 120 kilójával, elfér nyugodtan arrafelé is.
-
törölt tag
válasz
Integra #8103 üzenetére
sokan boldogok lennenek egyhengeres jol kezelheto mocival. meg akkor is, ha nem uj fejlesztes, hanem osszeraktak a raktarbol ezt-azt
attol meg lehet(ne) jo. csak sztem pont azert, mert duki es mert egyedi kategoria, nem a vasarloknak lesz 'olcsojanos', hanem a gyartonak.
az alkatresz-utanpotlas meg... miutan a 1098-as alkatreszeinek egy resze lesz (gondolom) a hajtomuben (dugok, szelepek, vezerles, uzemanyag-ellatas), ezert is draga lesz. megiscsak a 1098 az egyik kurrens modelljuk.mod: dugok helyett csak dugo
-
-
válasz
Integra #8080 üzenetére
Hát nekem az orrában lévő ram-air rendszer nem tetszik. Az index feletti idomhiány is igen idiótán néz ki.
Az új ezres meg valami bődületesen rondaa kipuff a legkevesebb. Aránytalan az egész motor, nincs fara, lassan már idom sincs sehol, így lesz belőle Naked bike. Egy sportmotor igen is legyen leburkolva. Szemből meg... Dukátti koppintás.
Japánok már nem tudnak hova fejlődni szerintem. Megálltak, ennyi volt, elérték a jelenlegi maxot. Most meg rátérnek a giccsesítésre, mert nincs több ötletük
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #7946 üzenetére
Isten hozott az Oszmán Magyar birodalomban!
Volt neki raktáron? Ha volt, akkor necces, de üsse kavics.
Ha nem, akkor meg b* meg az annyát, hogy neked kell megfinanszíroznod az ő befektetésétől kezdve a nyereségét, meg mindenét. A kiskereskedelem azért van, hogy a kiskereskedő belefeccölje a pénzét az árukészletbe, ezért rakhat rá lóvét. Megrendelni a neten mindenki meg tudja... Azért meg minek fizessen az ember, ha megrendeli ő is? Hogy azért adjon pénzt, hogy beikszel egy terméket? Vicc. -
válasz
Integra #7829 üzenetére
Nekem Louisbol van toltom a motorhoz, ahhoz kepest, hogy itt milyen arakat mondtak, ez az 50 euro egesz szereny volt (a gyorscsatlakozo meg kulon kiralysag, nem kell lebontani a fel motort, ha ra akarom tenni a toltore).
Mondjuk azt nem tudom, hogy 80 Ah-s akksit visz-e meg a designja sem az Apple-tol van, de helyrehozta a gyengelkedo akksimat (hosszu ideig nem ovlt hasznalva es nem tartotta a toltest par napnal tovabb). -
válasz
Integra #7683 üzenetére
Kérdeztem is egy ismerőst, aki a gödöllői kapitányságon dolgozik, azt mondják, hogy lincselés lesz.
Hozzáteszem, szerintem nagyon helyesen. Mert az ilyen barom az anyukája előtt locsolja fel olajjal a kanyart, meg verje ki karókkal az utat, és húzzon kötelet az útra. Istenbarmai...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #7573 üzenetére
vara sem szebb sztem...
ezek a túraendurok nem a szépségről szólnak.
és másfélszer annyira kerül.inkább motoroznék,mint tovább gyűjtögetnék egy hondára.én nem vennék suzukit,de uj motort sem.hülye előitéletek...
hiába magyarázom magamnak,h ma már összes japcsinak azonos a minősége. -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #6799 üzenetére
Igazából nem. Ad egyfajta biztonságérzetet, de tudom, hogy ez becsapós, és nem kísértem a sorsot. Megnyugtat a tudat, hogy nyugodtabban fékezhetek, mert az ABS kisegít, ha baj van. Szándékosan nem hergelem az elektronikát.
Olyan mondjuk volt, hogy a Mátrában motoroztunk, és a kanyarokban elkezdtem próbálgatni a hátsó féket használni, és bátrabban használtam, mintha nem lett volna ABS. Kanyarokban is jól jön, amikor hátsó fékkel segítek ráfordulni az ívre. A tapasztalat pedig, hogy finom csúszást megenged, de mielőtt megindulna a fara, azonnal közbelép. Érzésre kb olyan, hogy elkezdesz fékezni, és egyszercsak érzed, hogy hopp ez sok lesz, és abban pillanatban már a pedálon is érzed, hogy működni kezd a szerkezet, és minden oké, persze egyúttal csökkentem a fékerőt, az életemet azért nem bízom az elektronikára, meg olyan tökéletesen finoman nem is szabályoz, ugyanúgy pulzál, mint az autóknál.ALI_G: Öö, hát listaáron 190k-val volt több az ABS-es, mint a sima. Valójában nem tudom. 1,84M volt az ABS-es, 1,65M a sima, és 1,77M-ért hoztam el az enyémet. A simából nem tudom, mennyit engedtek volna. Nem is merült fel végül, hogy ABS nélkül vegyek. Sokat megyünk két személlyel is, szóval nem csak az én biztonságom volt fontos.
-
Topiccsendőr
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #5135 üzenetére
Légy boldog akkor a szánalmas riposztjaimmal.
Nekem meg az szánalmas, hogy azt hiszed, hogy az akinek ilyenje van az max a-ból b-be egyenes úton használná a motorját.
A motor "élvezkedésre" is van , nemcsak azért , hogy egyenesen menjenek vele. Bocs.És mint korábban írtam, sokáig nézegettem az 1000-es változatot, tetszett, és tuti mentem volna vele euroringre, vagy kakucsra.
-
törölt tag
válasz
Integra #5087 üzenetére
sipcsontvedonek talan jobb is, mint motorosnak, marmint magaban. ott egyertelmuen ilyenfajta terhelesek erik, motoron meg lehet h amikor 'csak' raesel, akkor nem kemenyedik be. a deszkasok is eltrafalnak gyakran ezt-azt meg magasbol esnek, tehat ott egyertelmuen van letjogosultsaga.
ki kene probalni h mi az a sebesseg/ero, ahol mar csillapit. amilyen lassan huzogattak szet a videon, el tudom kepzelni h nekunk is siman jo lenne. csak kene ra vmi kopasallo, aztan hajra. -
válasz
Integra #5014 üzenetére
Világos, kinek mi tetszik. Én szeretem ha van a motornak látszatja, van teste, és nem a vázra, meg a nyúlványra ülök fel. NR-en biztos magamhoz nyúlnék, de nekem nem kell olyan motor, ami elveszik alattam, pedig nem vagyok vastag gyerek.
Akkor sincs a 954nél szebb motor
-
válasz
Integra #4975 üzenetére
Csak nem lépnek ki, amikor a 600RR tönkrever mindenkit. Bár, így, hogy a Ten Kate átment GPbe, így sose lehet tudni. De van egy olyan érzésem, hogyha ki is hozzák az Sp3-at, akkor az is ugyanolyan ocsmány lesz mint az 1000RR.
Szvsz inkább maradon SP2 design, icipicit átszabva, de inkább ne. Az úgy szép, ahogy van, nem nagyon tudnak rajta szebbíteni
-
[lAyCsI]
addikt
-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #4941 üzenetére
Na de Integra.
Ne csináld már.
Én a te szavaiddal írtam le azt, amit Honda kapott. De úgy látszik a Hondának nem kenhetik el a száját, csak a többi márkának
Mod:
bevallom én is görény vagyok, mert ha sokan mondanak A-t akkor én biztos B-t mondok, szóval Tüzi, meg Szalai G a Hondafíliájukkal nállam Hondafóbiát idéztek elő -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #4937 üzenetére
Biztosan láttad a Vin Dieseles filmet amiben 23-adikat kapcsolták az RX-nek vagy MX nek (annyira nem fogott meg, hogy emlékezzek rá) , meg az Eclipsnek.
Na, az egész filmben egyetlen egy mondat alkotja a szellemi vázat. Amikor lenyomja a szöszigyereket Vin, amaz meg elkezd magyarázkodni, hogy "de már majdnem megvoltál". Amit ezek után mond kopasz barátunk, az nagyon katartikusValahogy ez eszembe jutott itt a gumikon, meg a 800 köbcentin
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #4919 üzenetére
most a 2006-osról meg a 2007-esről van szó?
mert ezek közt a 600-asban az szir szar +5 lóerő tényleg _nem_ érezhető. Kicsit más a dinamikája, és valóban jobb.
de kikeresem a hsz-t a véleményemről.
mod: meg is van
-
válasz
Integra #4888 üzenetére
Látom próbálják előnyösebb oldalukról lefényképezni ezeket a motorokat.
Nem fog sikerülni, mert szerintem borzasztóan ocsmány mindegyik
Na jó, a hornet az tetszetős, de mostmár látom, hogy az új 1000RRnél is van ocsmányabb motor a KTM személyében.Ez jó jel a jövőre nézve.
Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest