- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
TayRol #17187 üzenetére
Olyan matrica nekem is kellene, mert a lengővillámról is lekoptattam a sarkammal a festéket a sok spiccelés miatt. Szerintem az eloxálást ugyanúgy összekarcolod a csizmáddal, az se bírja jobban a mechanikai sérülést. A matrica lenne a legjobb, csak egy kicsit olcsóbban
-
válasz
TayRol #17182 üzenetére
Rákeresel neten, hol eloxálnak. Ez egy vegyi bevonat alumíniumra, különböző színekben, biztos van hasonló szürkében is, vagy olyanban, ami megy a motorod alapszínéhez.
Ali:
A lábvédőre gondol, bár a nevét én sem tudom. Az a lukas izé, aminek a bokacsontod nekifeszül, ha haladsz a géppel. Amire a fékhenger is fel van csavarozva. -
válasz
TayRol #17081 üzenetére
Te döntesz
Én Kushit veszek, ha lesz rá pénzem.
Jodanovich:
Nem tom. Japánban azért elég fejlett a motoros kultúra, és a japán mentalítás miatt nem hinném, hogy a fő ruhagyártójuk szarul csinálná amit csinál. Aztán persze sose lehet tudni, de senki nem mondta, hogy itthon kell vásárolni -
-
Detox!
senior tag
válasz
TayRol #16627 üzenetére
Nem véletlen szemezgettem az ő kínálatukból először
Deha tényleg motul (és tényleg), legyen az. Valószínűleg a CBR-em sem alakul hintalóból pegazussá, de ha finomabb lesz a váltóm mármegérte. Eddig zokszó nélkül tűrt mindent a picim, most megkapja a tutit, így majdhúszévesen meg is érdemli asszem.
Kösz a véleményeket tisztelt hölgyeim és uraim!
-
jasszer
őstag
válasz
TayRol #16615 üzenetére
Hát, hetven vmennyit mutatott a Citroen C3 digitális órája, de mivel pontatlan, meg havas út olyan hatvanra saccolom a valós sebességet. Nem volt rajtam szemüveg, így csak két fénylő pontot láttam már (a hátsó lámpákat) mert annyira verte fel a havat a kocsi, de nagyon jó volt..
-
jasszer
őstag
-
feca81
aktív tag
válasz
TayRol #16520 üzenetére
penteken szarra aztam.a borkabatom,az alattt levo vizhatlan kabatom,es az ingem is atazott. a scizmambol fejrte forditva csorgott a viz.kesztyut kifacsartam,bo egy deci kijott a kettobol.szted?
es ezt ma teteztem.-3 fokban motoroztam.szarra fagytam.az ujjam meg most is faj,ugy elfagyott.mar beszreztem egy teli sikesztyut.ezt nem lehet birni.valoszinu hetvegen le fogom tenni a motort,felek,h vmi baja lesz ekokra hidegben -
jasszer
őstag
válasz
TayRol #16525 üzenetére
Igyekszem, mivel a kormánycsapágy is cserés így duplán oda kell figyelnem. (megvan már az új, csak még nem volt idő beledobni) Annyira engem sem vonz a szar időben motorozás, viszont autóm nincs, BKV-val meg egy órával több beérni, csak akkor használom, ha nagyon muszáj.
-
jasszer
őstag
válasz
TayRol #16412 üzenetére
Igen, olyan 7 rugó körül van a pinlock. Lehet hogy kibírja a gyári bevonat is a plexin, de szeretnék tutira menni, már csak biztonsági megfontolásból is. Lesz benne párás/száraz/fagypont körüli és alatti nap is, tavaly is eleget szívtam ezzel.
A Dual Touch tényleg elgondolkodtató, de ha tudok alkudni vmit a Lazer-ből akkor azt fogom elhozni, alapból 11k differencia van a kettő között, amiből pont ki fog jönni egy téli kesztyű, meg kis pótlással egy nyakmelegítő.
-
jasszer
őstag
válasz
TayRol #16383 üzenetére
Na, én a Sharkokat nem ismerem, amik akciósan vannak azok eléggé "belépőszintűeknek" tűnnek.
ALI: Nézem a Louis kínálatát, ott is az alsóbb kategóriájúak olcsóbbak, ráadásul egyik sem pinlockos ránézésre, ami nekem a téli motorozás miatt életbevágó. Kiállítási darab volt a bukó, tehát hibátlannak kell lennie.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #16032 üzenetére
nagy lett?
én amikor vettem, S-et néztem. passzentos volt, mondom ez jó lesz. kérdezte az eladó, hgy szoros-e. mondom ja, jól tart. megmozgatta a fejemen, aszondja nagy. az XS méretbe alig tudtam a fejem belepasszírozni. na aszondja ez lesz a jó. áááá, váze, ez túl szoros, nem bírom ki benne. azt mondta, majd meglátom. na mondom ok. kb. 1000-1500kmig baromi szoros volt. most 35000 kili után lötyög.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #16032 üzenetére
féloff akkor: komlett motoros bőr ruha
-
-
-
szasza.223
csendes tag
válasz
TayRol #15381 üzenetére
Itt nálunk Szhelyen a Yamaha szalon tartozik a motoporthoz,, mentem is be és láttam 30-ér kirakva. Mutattam srácnak hogy neten ez akcijós ám! Ledöbbent és mutatta gépen hogy nekik a beszerzési ár is több mint az a 19.990.- . Végül 24-be hoztam el
Nagyon jó kis jakó, cipzárok meg minden finom rajta. Kényelmes, keményprotis (váll+könyök), kivehető thermobélés, ütésnyelő puhaproti a háton, ujjai szűkíthetők. A szél 160-nál sem vágott át rajta, és kurva jól néz ki.
Ha valakit érdekel, kialkudhatunk rá egy baráti árat, nem használom, szó-szerint egyszer volt rajtam, vattaúj,, bogármentes. L-es méret, Én 174cm és 74kila vok, rámöntötték na, csak van egy másik jakóm ami már hozzámnőtt
egyébként ugyanez:
-
Boci_83
őstag
válasz
TayRol #15381 üzenetére
Shoxban vettem. Ugyan ennyiért, minusz még egy kicsi...
Utolsó két darab volt, a másik nagyon kicsi méret.
Egyébként Shox börze lesz, biztos jó áron hozzá lehet majd jutni dolgokhoz, ha marad valami, mert tegnap is elég sokan voltak, már tart a szezon végi kiárúsítás. Bukók is elég jó áron vannak!Mod: Ez is milyen jó már...!
Bejönnek ezek a cumók!
-
szasza.223
csendes tag
válasz
TayRol #15094 üzenetére
10nap?? Az enyém 10óránál akkor áll többet ha gallyra iszom magam és átalszom a napot. Az elmúlt egy hétben 600km biztos belement, részben lótifuti, részben örömködés.
Nincs hideg!!, vagyis nekem egy sima kordúra dzsekim van, az alá egy pulcsi, alulra farmer meg 2zokni + sportcipő, és a világból kimegyek ha köll. Pedig a bukóm is huzatos meg nem is zár rendesen a plexi.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest