- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
zsoltee10
addikt
A hátsót kilátszott a szövet, mire a gumishoz értem.
Az elsőn meg hát, eléggé slick volt szegény.Na, akkor egy kis tapasztalat a Dunlop Roadsmart gummáról.
A hátsót már nyúzom 4500km óta, kopás nem igen látszik, a két személyes autópályás használat ellenére se mutat hajlandóságot kockásodásra (úgy, hogy a keréknyomást se növelem, szabvány értéken van). Oldalirányú tapadását eddig nem tudtam kipróbálni, mert a gyári első gumim már nagyon odavolt, ma viszont felkerült előre is a roadsmart.
Kegyetlen jó ez a páros, hihetetlenül nagyot fog kanyarban, eddig sosem tapasztalt kanyarsebességet sikerült elérnem velük. Hajszálpontosan irányítható a vas, egyenesfutás tökéletes, és a puha rugók ellenére a kanyarstabilitása is kiváló lett.A majrécsíkom gyakorlatilag eltűnt (hátul persze), sőt itt-ott belekapott az aszfalt a gumi szélébe is, leért a csizmám orrán a koptató.
-
-
Nightmare
senior tag
Még nem, szerdán lesz a második forgalmija. Az elsőn olyan csúnya hibákat tett, hogy egyirányú utcába tilos oldalról akart bemenni.
És ez az első volt, visszafele úton is volt rengeteg hibája.
Nem az a baj, hogy nem jó a koordinációs kézsége, hanem, hogy kihagy az agya. Pl rutin gyakorláskor az egyes, és a kettes feladatot összekombinálta, vagy kihagyott valamit belőle. Inkább ne tudjon levizsgázni, mert magára is veszélyes.
-
feca81
aktív tag
na igen,ennyiert.es msot kepzeldel,h magyarorszagon ilyen olcso.mennyi lehet kulfoldon???
ha csak azt nezzuk,h a 250-es ninja majd feleannyi amcsiban,mint itthon. igaza volt gyurcsanynak.ha vmi nem tetszik el lehet menni.lehet nem is artana kimenni.egyretobbet gondolkodom en is rajta.csak atto lfelek,h erdeklodes hianyaban magyarorszag megszunik.lesz 300 kepviselo,30 kormanytag,es 3 db lakosakik persze szlovak rendszammal es kulfoldi cegekkel rendelkezik,v segelybol el
-
ferkoboy
senior tag
Lemaradtam mint a borravaló!
Ja még egy dolog a hyo-ról.
hyo-klub.extra.hu fórumjait érdemes átolvasgatni.
Lánc ami gyárilag rajtavolt igaz, hogy O gyűrűs, 2 hete cseréltük le. NoName. 13xxx km, s már nyult rendesen. Szerintem egy gagyi sza*. Most kapott DID 520VX-et. Mindjárt más.
Csak hogy lásd, nem magasztalom én a Hyo-t. Vannak apróbb hiányosságok, de ezek nem vészesek.[bocs Ali, a hsz nagyja nem pont neked ment]
-
-
feca81
aktív tag
szereztem 2-t
ketten osztottak,es veletlenul midnketto adott. eskuszom tok veletlen
nem baj,van a csaladnal 3 auto.megyek a rav4-gyel telenyomom,es abbol elleszek egy ideig.2000-es benzines gep,tankja van vagy 80L-es,szted meglesz a 10.000Ft?
odaallunk meg a mondeoval (2000-es diesel) azt is telelokjuk.
-
Főúton ment, elsőbbsége volt, tuti.
Persu: 20 méteres fékcsíkot húzott, feltételezett reflexidővel számolva mondjuk volt 60-70 méterre, amikor a suzukis rálépett az útra. Suzuki meg olyan, hogyha nekidőlök, akkor behorpad az ajtó. A motoros ha jött 80-90el, tekintve a motor súllyát, a motorost, kitesznek legalább 250 kilót. Így nem nehéz kettévágni egy suzukit.
De lehet, hogy az a 60-70 méter volt netán 50. Egész egyszerűen, nem kanyarodok ki valami elé, amikor selsőbbsége van, és ilyen közel tartózkodik. Papa rosszul mérte fel a helyzetet.
De majd megkérdezem, hogy mi volt. -
Topiccsendőr
addikt
Miből gondolod, hogy dús a keverék? Maksifül még rendesen le sem tudta írni a jelenséget, gázvisszavételnél dadog a motor? Nem dadoghat, mivel nem kap benzint. Rángat? Ha visszaengedi a gázt, de nem visszacsukja akkor dadoghat, annyi minden lehet, menesztőgumi, lánc, vagy szegény keverék, de még a jelenséget sem ismerjük, mert szerintem rosszul van kifejtve.
-
Topiccsendőr
addikt
Mai nap a motorral jöttem melózni, rövidnadrág, bőrkabát kombó
Rámjött a szívroham amikor nagy svunggal látok közlekedni egy autót irányomra merőlegesen, de hála égnek megállt. Veeeh. Utálom komolyan. Építek otthon az udvarban egy pályát és ot fogok menni életem végéig.
-
Maksifül
senior tag
Most váltottam olajat, Castrol 2T-ről Silkolene Super 2T-re.
Igaz, mintha kicsit jobban füstölne...
Hogy lehet a keverék arányát állítani?
Ma elvileg ki lesz pucolva a karburátor, úgyhogy azt már kizárhatom a lehetséges hibaforrások közül...
Powerszelepnél szivárog az olaj, hallottam, hogy vörös szilikonnal, vagy mivel lehet az ilyet megszüntetni... Hol kapok ilyet, milyen boltban keressem? Vagy van valami más ötlet a tömítésre? -
-
SzalaiG
addikt
50 -es nő fehér fapados régifajta Suzuki Swiftel kifordul közvetlen elém a mellékútról a 7es főútra. DUDA!!! De semmi. Még jó, h nem jött szembe senki.
Kb 50 méterre voltam tőle amikor kihajtott elém. Mindig világít az elsőlámpám (gyárilag gyújtással együtt felkapcsolódik), meg azért csillog még annyira, h feltűnő legyen. Szerintem.
Minnél előbb megszigorítanám a jogosítványhoz jutást. -
Én 300.9ért, és elhatároztam, hogy többet nem is nagyon fogok, csak ha húzok el innen jó messzire
Persze azért az évi 1000-1500km meglesz
Talán...
Tényleg. Ha bejelentem, hogy ellopták a motorom, akkor törlik forgalomból ugye? Mert így nem kell bontási papírokkal szenvednem, leveszem a rendszámot, és hello. Nem kell kötelezőt fizetnem, így felnyomhatják maguknak a bonus szarjukat, és a súlyadótól is mentesülök. Legfeljebb kertek alatt megyek, ugyanúgy mint eddig.
-
qpakcovboy
őstag
-
qpakcovboy
őstag
Békécsaba felé szerintem elaludnánk...
Akkor találkozzunk Persunál a házuk elött, remélem örülni fog neki ha mi fogjuk felkelteni.
Ezt az útvonalat meg azért javasoltam, mert nincs benne közlekedési lámpa és télleg vannak benne király szakaszok, szeirntem tetszene mindenkinek. -
-
Most, hogy tüzetesebben megnéztem, nézem, hogy 7673 forinttal indítottam az évet. Ezt nem tudom hogyan, mert Októbertől ki volt vonatva a motor
Na mindegy. Ebből leszámoltak 3014 forintot, így jött ki az 4659. Csak azt nem tudom, hogyha Április 15től kellene fizetnem a kötelezőt (ami ugye 15 nap a negyed évből) akkor miért vontak le 3014 forintot, vagy, ha csak később kezdett el ketyegni a kötelezős órám, akkor Április 15től kezdődően az óra elindulásáig nem volt kötelezőm? (Korábbi papírra az volt írva, hogy Ápr 15től élni fog a szerződés). Szóval nagyon nem értem.
Asszem holnapután elmegyek az alkuszhoz, aztán ha nem jutok semmire, akkor lehet, hogy meglátogatom a fogyasztóvédőket.mod: de egyáltalán mi az a 7673 forint, amikor a kötvényen 5517 forint van negyed éves díjnak megjelölve, milyen 3014et vontak le, amikor 4500 körüli összegre kötöttem biztosítást, és akkor most mi is ez a 4659 forint a csekken.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest