- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #12582 üzenetére
nem
fentebb is írtam, hogy karbis.
de majd holnap rákérdezek náluk, de mint látod fentebb is azt mondja a kolega, hogy nem kell mert van háza és külön tipusra vannak gyártva, bár utóbbi lehet csak a méret miatt, hogy belemenjen a karbiházba.
nem tom milyen szerszám kellhet hozzá, le van írva, hogy mit hogy kell csinálnom, meg van hozzá pár szerszám is ami gyári. -
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #12576 üzenetére
beszéltem megint a hondással, mondtam, hogy ennyiért láttam, mondta, hogy akkor nekik is ugyanennyi lesz, max posta árával toldják meg. Ja és hogy ő nem érte el a csávót akitől rendelik, majd holnap megbeszélem velük.
Szerintetek rakjam bele én? Szolnok nekem 87 km...szóval nem szándékozok minden nap elmenni
de én még a légszűrő házat se vettem le soha, nem mondták, hogy nekem kéne kitakarítani (amit ugyebár kiderült, hogy nagy nyomású levegővel nem szabad..).
Bár van Békéscsabán is honda szalon szervízzel, még nagyon is mint a szolnoki. Lehet elviszem hozzájuk és velük rendeltetem meg... -
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #12359 üzenetére
köszönöm, hogy megérdeklődted, de mivel ugyanannyi, így helyben célszerűbb megvennem még sztem ingyen ki is cseréli
majd ősszel meglátjuk, hogy mennyi lesz az ára. De még azt se tudom, hogy milyen lesz.
Egyébként jó árban adhatja, mert nekem mint ismerős adja ennyiért, gondolom egyébként 70 lehet.
Várom már mit mondd zsoltee barátunk a 2CT-s gumikról, már pár ezret belerakott. -
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI] #12322 üzenetére
en nem veszek,csak szeretnek
mas: hazafele direkte nem kapcsoltam be a ventit,meg akartam nezni,f orralja-e a vizet.az eredmeny pozitiv.marminthogy forralja.megohzza meg csunyabban,mint eddig.gondolom,mert most mar szabadabban aramlik a viz,mint eddig. kesobb jut el a forraspontra,de az mit sem er.venti nelkul halott a joszag. nincs mese,bekovetkezettt,amitol legjobban feltem.hengerfejtomites. hetvegen blokk ki,es meghuzzuk a csavarokat.hatha eleg lesz neki.ha nem,akkor ra egy hetre kiszedjuk,es visszakuldom,hatha garba kicsereli.ha meg nem csereli ki,akkor mastol rendelek egy vekonyabbat,de teljes rez bevonatut.qrva anyjat,egyszer csak jo lesz!
a masik,140-nel jobban nem akar menni.elkezd fulladozni.megtorpan.kisebbek a fofuvokak benne,en erre tippelek.masnak vmi mas otlete? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #12290 üzenetére
Nah visszavonom minden előítéletemet a big bike-okról. Ez a Bandit valami nagyon faszántos. Sajnos azt kell mondanom, hogy a fékei jobbak &rew jénál jelenleg.
Meg ez a nagy kormány, sokkal kisebb erőkifejtéssel lapra lehet vágni. Nagyon ott volt
&rew, a fékeid egyébként jobbak, mint a múltkor.
-
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #12297 üzenetére
persze, mert nem kuldtetek veszettul. multheten persu kicsit komolyabban huzta neki, most nem tudtam volna menni vele. meg aztan o sem birja az x5-osoket...
a fekem pocsek. irtam par hete h penz hijan ferodo platinum-ot tetettem bele. soha tobbe. az elejen fog, de aztan a fekkar huzasaval nem no a fekero jelentosen. amig a gyari betettel csodalatosan fekezett, addig ezzel meg a gumi fekcsovek tagulasat is tisztan erezni. katasztrofa
jaja, jo lesz dumalni, mert egy bambi mellett meg kell beszelnunk csomo mindent: motorok, ismerosok motorjai, stb
meg hogy holafenebenvan persu?ALI: nekem is van ures asszem 4-5 kozott az fzr-en. sztem rendben van
csak akkor jon elo, ha csak poccintem a valtot.
-
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #12290 üzenetére
jo volt bizony. bar kicsit ovatoskodtam Parom miatt, de azt hiszem ez ertheto. nem azert, mert nem birja a csapatast, hanem mert csak magamat vagyok hajlando osszetorni
meg az oruletbe kergetnek a fekjeim.
viszont latszott persu fejen is h birta ertekelni a bandita nyomatekatGabo: ejha! nem kenyelmetlen hosszu tavon?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI] #12007 üzenetére
próbáld ki a 600Femet.mint a vaj,olyan puhán indul.és szépen ahogy tekered,érezni,hogy arányosan használ egyre több lovat.karbissal ilyet soha nem láttam.
és előtte pont az F2es indult irdatlan rándással.rendesen kiment a segge,csak a rántás miatt kanyarban.azzal egyetértek,h néha kajak béna injektoros beállitásokkal jönnek ki a motorok.de ez nem mindre igaz,és egy jó térkép biztos megoldás.valamint a lánc túl nagy holtjátéka sokkal rosszabb tud lenni.
-
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #11940 üzenetére
johettetek volna. mi is lajtosan mentunk (bocs a kivetelekert
) de jo volt.
Allah novessze hosszura persu szakallat, amiert kiprobalhattam az r6-ost. hat az mekkora jo jatek! konnyu, engedelmes, furge. es nagyon szepen zenel. 7-8000-ig baratsagos, joindulatu, kozlekedheto. de 10k-nal kijon belole az allatolyat megy onnan h csak neztem. hiaba no, mostanaban legtobbet a haccazas technikat csiszolgatjak. az kicsit zarvarta a turazos enemet h sokat porog az enyemhez kepest, sajnalnek mondjuk horvaciaig legurulni ilyen magas fordulaton. meg akkor is, ha semmi baja nem lesz tole
banzai,
&rewp.s.: eljenek az elenkkanyarodo x5-osok.
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #11774 üzenetére
mellesleg te hogy fújod? motordoki szerint így kellene.
-
ferkoboy
senior tag
válasz
[lAyCsI] #11546 üzenetére
Most néztük haverom 2005ös 600-as Hornetjére. egy gond van vele, ha nem kevlar, baszott meleg, forma minegy is talán. Ráadásul ahogy fennt az ülés alatt van elvezetve, ugy ha hátsó utas utazik, a bokáját szépen meg tudja égetni. Ráadásul egy nagyobb dob hatására még a lábtartón sem fér el rendesen az utas lába.
-
Topiccsendőr
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #11480 üzenetére
ezek milyen árban vannak? Tudsz hangot mutatni?
asszem louisban még láttam Léovince-t vagy mit (vmi olasz), na az csak 75k volt +a behozatal...stb
mod: felszerelni ezeket nekem is menne, vagy bízzam szerelőre? Ha szerelő végzi akkor utánhangol vagy szarik rá,hogy nem a gyári dob? Vagy mivel csak végdobról beszélünk ez nem befolyásol semmit csak a hangot?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI] #11486 üzenetére
hát én F2esemnek ezerszer libabőrösebb volt a hangja
yoshi volt ráirva(F2-F3ashoz nem készült yoshi dob),de tuti valami gányolt cucc volt.később megtudtam,h az akra dobok külső átmérője egyezik a közúti jelzőtáblákévalhavernak volt martin CBF600asán.konszolidált,közepesen mély,nem üvöltős.CBRen is ilyen lenne.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #11454 üzenetére
Lehet hogy a régebbi gépek nem azok 2000-től viszont nagyon jók.
Motoros körben?
Kik azok akik ezt mondják,nekik is volt biztos,ez ilyen elterjedt dolog mint sok más márkával kapcsolatban,Pl:Hyosung,Husaberg,Aprilia.
Azt ha tudnák milyen is egy rossz szavuk nem lenne rá. -
ALI_G
veterán
válasz
[lAyCsI] #11128 üzenetére
full mind1, ott tartunk, hogy mind a 3 kategóriában bárki nyerhet az első 10 rajtoló közül, főleg a 125-re igaz, ahol a sok kis spermahajder 15 éves csak a győzelmet tartja szem előtt...
a rossi 9. hely már érdekesebb, de neki is mind1, honnan kell első helyre felkapaszkodjon. De tegyük hozzá, hogy 5 helyet veszít az első 100 méteren -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #11037 üzenetére
Atomtengeralattjárót tervezek venni havi részletre, megzsarolok egy kis országot vele, és ha nagyon jól megy , akkor előtörlesztek. Ha az üzlet egyszer beindul, akkor a havi részletek mellett egy nagyobb országot is megzargatnék, hogy állítsa a kis rakétáit erre a mi kis hazánkra, hogy adjak egy kis melót a nagyfejűeknek. Ez a tervem, (sátáni kacaj) ebbe a diszkont napalm bőven belefér.
-
jasszer
őstag
válasz
[lAyCsI] #11028 üzenetére
Áhh, másfél év motorozás után erős lenne egy ilyen, persze így h nem ültem rá kevésbé releváns a véleményem, csak külső szemlélőként nemtom hová tenni. Alattam a sorkettő boost szabadul el, bár leginkább csak eső után, kanyarban ha a hátsókerék ráfut egy csatornafedélre...
-
qpakcovboy
őstag
válasz
[lAyCsI] #11028 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem jön be a V motor
Ducati 1098 -
jasszer
őstag
válasz
[lAyCsI] #11015 üzenetére
Jahogyoké.
&rew: Igazából nem nagyon látom h mi emelte ki ezt a mocit a többi közül, nem "jön át" azt az életérzés, amit mondjuk egy csopogó, egy café racer, vagy az emlegetett Mustang adhatna, amiért szívesen áldozná fel az ember a praktikumot. De persze ízlések és pofonok.
-
törölt tag
válasz
[lAyCsI] #11009 üzenetére
kicsit fura h vegig rossz oldalon megy a motoros a 'tokeletes nap'-ban
de tenyleg jo a video. viszont kicsit rontja az elmenyt h feliratozva van ahelyett h magyar feliratos tablak lennenek, vagy ugyanezt megcsinaltak volna itthon is. bar tudom: a penz...
ez vagy te a visszapillantoban? -
Nightmare
senior tag
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI] #10933 üzenetére
az nem tom milyen. olyan,mint a mitok.nagoy nbejon az az elso lampa.es mikor multkor beinditottak mellettem a sportkipufogoval,mit mondjak,egybol attert a szivem dobogasa az o fordulatszamara
szo szerint a mellkasomba nereztem a hangjat a motornak.kipufogokozeli elmeny volt
asszem a ocean's eleven-be volt egy. v a velencei meloban,nem tudo mar.amikor a kis kocsog elfektette,mert tul nehez volt neki.aszittem felrobbanok,mikor a vattauj gep csak ugy elfexik
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest