-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Beallitasokban felulre ird be hogy "google play" aztan kattints a google play system update-re (angolul hasznalom btw) aztan ott a 2. Pontra a google play system updatere. Ellenorzi h van-e frissites es biztos hogy lesz! Frissits. Miutan ujrainditotta magat inditsd te is ujra manualisan aztan ismeteld meg az egesz frissitest addig mig a legfrissebb nem lesz rajta (moto 2 havonta ad ki play updatet uh a marciusi mar regi). Ha nincs frissitve a play service akkor az kihathat az ota frissitesre.
-
pietrrr
aktív tag
Szia!
Valószínűleg a zsebed állította át, ugyanis lezárt állapotban is lehet az óra stílusát változtatni...Remek megoldás...
Ugyanígy vissza is tudod állítani a körösre:
- Felébreszted a telefont koppal vagy mozdítással, úgy hogy a zárképernyőn (óra) marajdon.
- Hosszan megérinted az órát.
- Ekkor már tudod lapozni jobbra-balra az órastílusokat. -
pietrrr
aktív tag
Ezt én is tapasztaltam, hiába veszem le a képernyőn ujjal nagyon minimálisra a hangerőt, nem lesz halkabb, mint az első "lépcső" a gombbal beállítva.
Ez (többek között) nekem is nagyon hiányzik a Samsungból, hogy ott viszont tényleg lehetett lehelletfinoman is állítani a hangerőt.
Egyelőre sajnos én sem találtam erre megoldást -
BB9360
aktív tag
Most elindítottam az index.hu-n egy interjút, vele párhuzamosan a radiocafe98 app-ot. A hangerőt külön tudjuk szabályozni, ugye. A chrome-ban futtatott interjú hangerejét szépen le lehetett vinni, de az app-ét továbbra sem, amint a némításból feloldottam, azaz elkezdten emelni a hangerőt nulláról, az első lépésre már sokkal hangosabb volt... Ha a youtube-nál, ami app, és a rádió appnál is csinálja, de a chrome-nál (ami persze szintén app, de ilyen szempontból talán más) nem, akkor lehetséges, hogy valahol be lehet(ne) állítani, hogy az app-ok hangereje honnan induljon? De ez elég nagy baromság szerintem, mármint a saját gondolatom.
-
sniper112
aktív tag
nem teljesen normális,
két opció van , amit olvastam hogy reseteled a hálózat beállítást, és a sim kártyát ki veszed és törlöd az e simet és úgy ha minden igaz újra inditás után letölti a frissítést
vagy
van ez a program
rescue and smart assistant és azzal rakod fel a legújabbat viszont itt előszőr backup kell és utána meg gyalul mindent. -
Ájvé
veterán
-
mhydas99
senior tag
Termeszetesen lehet. De hogy mennyibe kerulne az passz, a szervizben tudjak megmondani. De minimum 20 ezerre saccolom viszont gyorsan megvan. Cserebe utana feletsd el a vizallosagot mert nem fog szigetelni a telefon
Tudom hogy szep a telefon de tartsd tokban! Vagy megprobalhatod eloadni hogy nem ejtetted le (ha nincs mas kulserelmi nyoma!) Es a belso hotol pattanhatott meg az uveg. Mondd azt is hogy tobbszor ois parasodott a kamerauveg alatt a lencse! (Az soknal elofordul) Ha jol es nyugodt hangnemben ervelsz, akkor van eselyed hogy garibn ingyen cserelik!
Es mindenkepp tisztisd mwg a twlwfont patikaallapotura hogy lassak torodsz vele! -
krizitomo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest