- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
TomPack #1458 üzenetére
Nem szeretném ha ez a dolog itt elmenne más irányba, másrészt asszonyoknak Samsung s21 fe van ami nem nagy durr de alapvetően jó telefon, jó a szoftver de van amikor fél nap alatt lemerül a teló neki mert jött a frissítés, utána persze majd idővel jön egy másik ami helyre teszi, de nem mindig jó az sem, nekem picit túl van már tolva a szoftvere amúgy, olyan xiaomi miui csak bugok nélkül.
-
Kiskutya
veterán
válasz
TomPack #1447 üzenetére
Ebből a sok dologból én szinte semmit nem használok! Pont ezért szerettem régen a mate 10 pro telefonomat is mert úgy volt jó alapból ahogy volt, nem kellett állítgatni. Egyszerűen csak használtam és minden úgy működött ahogy nekem jó! Kb ezt kaptam most ettől az edge 40-töl is. Jelenleg a messenger kivételével működik minden ahogy számomra kell mindenféle állitgatás nélkül!
-
Ronyn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged