-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
intuicio #2274 üzenetére
Szia!
Én messengernél tapasztaltam hasonló hibát régebben, de az Android 14-re való frissítés megoldotta nálam a problémát.
Neki hanyas Android van a telóján?
A topiktársak által linkelt egyéb megoldási javaslatokat is érdemes lehet kipróbálni, hátha valamelyik megoldja a problémát. -
Gróf...
aktív tag
válasz
intuicio #2198 üzenetére
Mostanában az első számú főellenség a kuglipléj. Ha belenézek a fogyasztási listámba, akkor dobogós helyen van.
Mondjuk az én készülékem úgy van beállítva, hogy lehetőleg semmi semmit ne tehessen benne önhatalmúlag. Így akár 9 napot is heverészhet. (Nem túl sokat van a kezemben!)
A húgyúbon van sok (KI)oktató dejó. szemezgessetek belőle. -
mhydas99
senior tag
válasz
intuicio #729 üzenetére
Ez abszolut nem normalis dolog
Mindenkepp csinalnek rajta egy teljes fa tory resetet. Elotte backup Gdrivera vagy Onedrivera esetlwg masra de legyen meg. Aztan reset utan .indent backupbol visszatolteni. A bejelentkezesekkel egyutt sajnos sokaig tart, tobb ora de csak egyszer kell megcsinalni.
-
Ájvé
veterán
válasz
intuicio #729 üzenetére
Szia, nálam még soha nem fordult elő. Okos frissítés esetén újra kell indulnia, nem tudom nálatok miért marad kikapcsolva. Nekem 5 db frissítést ír mióta megvan (kb 1 hónapja, November 27), kettő ezen a napon, november 29 szintén 2x és december 13, sose volt reggelre kikapcsolva, nézd meg az okos frissítésben be van állítva az újraindítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged