Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
Szeretem a DEFY-m de elegem lett belőle!!!!!!!
2 hete hoztam haza a szervíznből, és már megint vihetem vissza, és úgy hogy amit javítottak csak sz@rabb lett(sokkal nehezebben megy a lefele gomb mint a felfele)...szerintetek telefont cserélik vagy mit cserélnek ilyenkor garanciába?
Nem érzékel egy 2 cm x 1 cm-eniPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Dudi08 #50011 üzenetére
köszi az infót
megpróbálom levenni a fóliát(úgyis szilikon alapú, és visszaragaszthatom)SZERK:levettem a fóliát, és a t-től a P-ig nem működik a gombsor ott nem érzékel), nem tudom miért..nem tudom kideríteni h szoftver vagy ott tényleg nem érzékel semmit,
Mert ha elfordítom akkor megy szépen minden gomb[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Segítsen valaki, hogy aki CMX 11.02+update-t használ annak amikor USB mass storra rakja akkor le tudja simán OK-zni? mert nekem nem érzékel ott, csak nagyon nehezen!
és amikor írok akkor meg az O betönél nem érzékel...Bug vagy az új fólia miatt lehet?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz sharkybacsi #49983 üzenetére
valóban nincs benne gyroscope
-
skidrowkill
aktív tag
válasz sharkybacsi #49977 üzenetére
Benne vannak a lib fajlok, mivel a flashelesnel kicsereli...
Azt nem hiszem hogy nincs a defyben giroszkopgiroszkopiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
-
skidrowkill
aktív tag
válasz ccs2929 #49958 üzenetére
elvileg ezt csinálja! de nem biztos, nem próbáltam még, de azt mondják hogy működik!
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
aki JB-t használ , az próbálja ki a 4.2 kamera appot!
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz wPityuka #49955 üzenetére
kevesebb memóriát vesz igénybe(nálam 20-30 MB között van), de más nem igazán változott.
Gyorsabb valamivel ettől.
230 Mb szabad memóriám van!iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz skidrowkill #49834 üzenetére
Megtaláltam, vagyis azt hiszem...vagyis most CMX(2ndboot)-ot használok, ha átrakom a recovery-be sima bootra felteszek 1 másik romot akkor van egy másik rendszerem?
És ha vissza rakom 2nd bootra akkor megint a CMX jön be?[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Van valahol egy leírás, hogy JB alatt hogy lehet beüzemelni a multiboot-ot?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz somi52 #49692 üzenetére
Megpróbálod még 1x megcsinálni? úgy látszik nem csak nálam nem ment, pedig örülnék neki ha menne
Mi a tapasztalat a Mokee JB-vel?? gyors? memória?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz somi52 #49651 üzenetére
kem nem akar menni a moto logonál megáll piros led és se előre se hátra aksi ki majd be de nem megy...
(tiszta telepítés megvolt)iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
-
skidrowkill
aktív tag
válasz somi52 #49646 üzenetére
a quarx 10.18+v4 van fenn
felraktam a tied, és utána wipe cache, wipe davilk cache, és semmi....
a moto logon sem megy túl+ piros led van!iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz somi52 #49635 üzenetére
az adw-ről tudsz küldeni képet, hogy hogy néz ki?
hülye kérdés, de mi a test 2nboot?
és hogy frissítésként lehet telepíteni(install zip from...) most a quarx 2ndboot van fenn![ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Black Phone #49504 üzenetére
Nem
-
skidrowkill
aktív tag
(#49501) csabi94
igen!
előbb az okt 18. frissítést . majd a v4 et
de itt van egy kis segítségLesz új "JB"elég sok benne az újítás
JB 4.2[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz csabi94 #49416 üzenetére
szerintem nem jelentkezik bug ha visszarakod
(#49417) lmisi egy google fiok van beállítva, nem nagy forgalmú(napi 15-20- email)
-2 widget-el operálok(óra,energia )
-csak 1 naptárat szinkronizál
- viber van , skype nincs,a facebook-ot meg Chrome-ról használom(#49418) feketepeti az enyém Piros
- olyan alkalmazásokat amiket nem használok soha azokat root uninstallerrel letöröltem
-a doc xls, pdf fájlokat simán megnyitja az ingyenes Es File Explorer-nek a beépített office-alkalmazása.Szerintem mindenki máshogy használja a telefonját, máshogy állítja be, máshogy lakja be...ahogy én használom, kiürítettem úgy tökéletesen működik akadás mentesen, ha lesz időm ma délután csinálok egy videót, és akkor megnézhetitek!
-
skidrowkill
aktív tag
válasz feketepeti #49401 üzenetére
Hát nem tudom hogy neked milyen készüléked van, de az enyémen ez a leggyorsabb rom a WR elbújhat mellette, minden szuper gyors, minden alkalmazás működik, 1x sem szaggatott be, sok olyan játék elindul rajta ami CM7 en nálam szaggatott ...(pl RF2012)
Úgy telepítettem ahogy leírták, és egyből elindult nem kellett várjak az első indításnál
Akksi idő kiváló nincs akkuesés, sokáig bírja, egész nap játszottam, telefonáltam zenét hallgattam, és este 22% volt...
ahogy írták más telefonnál, " Nem minden készülék viselkedik ugyanúgy egyes ROM-okkal"(#49404) csabi94 remélem megválaszoltam
-
-
skidrowkill
aktív tag
még annyit kérdeznék
1.Felteszem az okt.18-i romot, reboot, utána
2 Vissza recoverybe a V4 update, reboot,
3 Recovery és gappsÍgy vagy egyszerre mindent?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz StefanBraun #49270 üzenetére
Basszus, nem találom a Quarx v4 update-et
-
skidrowkill
aktív tag
válasz StefanBraun #49270 üzenetére
Basszus, nem találom a Quarx v4 update-et
-
skidrowkill
aktív tag
válasz oliverkiss32 #48459 üzenetére
hát hetente jött újab és újabb quarx, de nekem nagyon lassúnak tűnt, pedig amikor megvettem akkor Cm9 et tettem fel és az nagyon smooth volt, de utána egyre rosszabbnak éreztem, lehet csak egy jó cm7 kelett volna...
(#48460) Dudi08
ha visszajön a szervizből akkor szerintem kipróbálom a lezo romot, eddig csak jót olvastam rólaiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
1 hozzáértőt kérdezek, hogy ha kb hetente cserélek romot, tiszta telepítéssel, az miért van hogy egyre rosszabbnak érzem a telefon-t?
nem formáz mindent és mindig marad valami a telefon memóriájában amikor újrateszem?
Nem tudom de amikor először raktam fel costum romot a telóra akkor volt a leggyorsabb és a legjobb, utána kezdett rosszalkodni...
Ilyenkor gyári recovery-be wipe data és újra a régi???? vagy semmi értelme?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Holnap lesz 3 hete hogy szervizbe van a Defy-m már hiányzik!!
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Botigta #48234 üzenetére
ez a link az, csak sajnos nem működik a prisonblock.hu más linket meg nem tudok, de ha már szenvedsz vele, inkább rakj fel egy 2.3.7-et vagy a 4.1.1-et 1 hsz. XDA -ról
szerk1: szobof1 feltette egy másik hostra Letöltés
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Botigta #48219 üzenetére
Szia, én is ilyen értetlenül álltam a rootolás előtt mint te hiába olvastam el az 1.hsz-t
Nagyon egyszerű...ITT. találsz egy leírást, kezd az elejétől és amire a végére érsz készen is vagy.
Hála Szabof1 részletes leírásának nekem 1-re sikerült úgy hogy nem értettem hozzá.
És azt hiszem neked elég az 1.1 ponttól kezdened!
mivel a te android rendszered 2.2[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz CoolBoy323 #48034 üzenetére
Az a helyzet hogy vidéken adtam be szervizbe, és csak 1 héten 1x jönnek a készülékért, és ki tudja meddig javítják
Az a helyzet hogy nem tudtak cserekészüléket adni
És kb 10 percig magyaráztam nekik, hogy a Defy gyárilag független nem én függetlenítettem ...merthogy kérdezték a telószámom és 30-as volt.
És emiatt nem tudtak olyan készüléket adni amibe ment volna az én 30 as számom
Most egy őskövülettel járokiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a vodafone-os szerviz gyorsasággal?
már 1 hete benn van, de még semmi....iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Gyári állapotba kellene visszaállítanom a telefont...hol találok leírást?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz skidrowkill #47291 üzenetére
wááá!
megpróbáltam rárakni 1 rom-ot (JB) újraindítottam csak nem töltött...
utána felraktam a Wajk-ot és most tölti
Köszi a segítségetiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz FearTomi #47287 üzenetére
az a baj, hogy nincs senkinek Defy-je a környezetemben
de nem értem, hogy az én defy- miért ne tudná feltölteni?[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz baal-amiga #47285 üzenetére
a romot feltettem, de a Defy nem tölti az akksit, és nem kapcsol be...a moto jel után bejön egy kis akksi benne 1 kérdőjel onnan sem előre sem Hátra....
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Történt egy igazán szomorú dolog, és nem tudom mit kezdjek vele....
Este nekikezdtem romot cserélni, de annyi ideig wipeolta amíg belealudtam...és reggelre lemerült...most meg beléptem a recoverybe, felraktam a rom-ot, de amikor el akarom indítani bejön egy akkumulátor és rajta egy kérdőjel...és nem indul el...
mit tegyek?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok #
A hangerö. LE gombom elromlott..ezt gariba javìtjàk??[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
melyik jobb a Wiui JB vagy a Quarx JB?
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Ma a zsebembe volt a telefon és amikor kivettem láttam hogy "Minden hívás átirányítva"
kerestem a beállításokban de nem találtam hogy hapcsoljam ki.
valaki tudna segíteni?
WajkIUI multilang 2.5.27iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
van a wiui 2.5.27 és a 2.5.27_Plus és nekem egy Bayeres Defy telefonom van.
Feltettem a 2.5.27_Plus-t és nem akart elindulni pedig úgy írja hogy Defy/Defy+
Valami ötlet?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Motorola frissítés <---szerintetek lesz belőle valami?
-
skidrowkill
aktív tag
de most komolyan törtem magam hogy egy bayeres telót vegyek, és akkor nincs olyan rom ami támogatja a 720p-t?
nem hiszem el!iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
kinek mi a véleménye a WIUI stabile verzióról?
-
skidrowkill
aktív tag
most a JB be bekerült a dual boot, hogy lehet használni?
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
tegnap feltettem a Qx Cm10 09.04-et
és azt vettem észre hogy akadoznak a játékok!...nálatok is?ui:nem akart menni a chrome és csináltam egy tiszta telepítést, és akkor sem ....ötlet?
( elindul amikor be akar hozni egy oldalt kilép FC nélkül)Tudnátok mondani olyan 2.3+ romot ami nagyon gyors?és a játékokat is prímán viszi?
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
changelog
Fix Audio in video rec and decrease fps in preview camera (not in video), 2Channels for audio, DSP-Manager in software which support JB (ex, apollo) it's not a bug, Support multiboot.
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
újraraktam az egész gépet miatta de semmi... akkor mivan?
engem az se érdekelne ha MTP van, csak az a baj, hogy nem tudok semmit rátenni a telefonomra USB-n keresztül, mert nem hozza be...
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Black Phone #45688 üzenetére
amikor lehúzom akkor csak az USB connection és ott ki lehet választani a Memory card accedd....és ennyi mást nem lehet nagyon idegesít
ötlet?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Black Phone #45678 üzenetére
köszi, nagyon szuper
nem tudod, hogy hogy lehet beállítani CM10-ben , hogy ne MTP, hanem USB mass store legyen?[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Most mi van quarx oldalával? valaki tud valamit?
-
-
skidrowkill
aktív tag
okés, de nekem mind valami MTP USB-t ír és nem csatlakozik...már 2 hete nem tudom megoldani, és neten sem találok választ rá
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Kik használnak cm9-et vagy cm10-et???
-akik használnak, működik az USB mass store??
-ha igen hogy csinálta??
fontos!iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Jelly Bean-en nem megy még a Google Chrome?
-
skidrowkill
aktív tag
Megkérek szépen valakit, hogy segítsen megoldani az USB problémám!
Rádugom a gépre
-az eszközkezelő szoftver telepítése
-MTP USB-eszköz
...2 perc múlva
-sikertelenMit tegyek??
-
skidrowkill
aktív tag
Segítséget kérnék!
2 hete nem tudom összekötni a gépet a telóval...
Rádugom az USB-t elkezdi telepíteni az MTP USB- eszközt ,(5 perc) és utána írja hogy sikertelen...
Mit kellene csinálnom,hogy menjen?iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
CM 9 -en hogy lehet kikapcsolni a Bootanimációt?
-
skidrowkill
aktív tag
Felraktam a CM10-et és most nem megy a Market mit csináljak?
-
skidrowkill
aktív tag
rám jött a "Romcsere Pánik"
-
-
skidrowkill
aktív tag
Hogy tudnám lefrissíteni a romot(cm9,hogy minden játék program megmaradjon?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz skidrowkill #42233 üzenetére
-
skidrowkill
aktív tag
tudna linkelni valaki nekem egy OC GB kernelt??(cm9)
megköszönném[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Valaki próbálta már a JB-t?
-
skidrowkill
aktív tag
Segítsetek,hogy melyik romot válasszam,ha
-játszani szeretnék
-stabilitás kelleneiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
válasz Canis rufus #41484 üzenetére
mivel lehet visszaállítani Angolra a recovery-t?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz szabof1 #41468 üzenetére
előbb feltettem ezt 3.4.2_177-005_NORDIC <--- ez gondolom a Froyo kernel
Még 1 bayer kamerám van,és mit kell feltennem rá,hogy tudjon 720p-ben felvenni?
Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
még nagyon új vagyok a Defy világában és kérnék egy kis segítséget!
Mielőtt megvettem olvastam,hogy nehezebb romot tenni rá mint a ZTE telefonokra.
Nagy félve elkezdtem a Froyo-s Moto-mra feltenni a cm9-et és sikerült is.
Nah most viszont a kérdés az,hogyha és új romot akarok rátenni,legyen szólva Mokee OS, Cm7 RC2 vagy csak simán egy másik CM9 elég ha letöltöm a zip-et feltolom a kártyára wipe data/Factory reset utána telepítem a tetszőleges ROM-ot és cache partíció törlése, és davilk törlés és kész is?A rom cserét meg lehet ismételni??
mert ahogy tudom az nem írja át a frameware-t és azt többször el lehet végezniBocs a bénázásért,de inkább kérdezek mielőtt brickelek
ui:costum recoverym van
[ Szerkesztve ]
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok
az Epsylonnál vagy egy rom updater.apk
az úgy frissíti a legújabb verzióra hogy minden megmarad?
(belakottrom-ról van szóiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
skidrowkill
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
feltelepítettem a 2ndInitDefy_2.3.apk-t sima Defy-mre és amikor elindítom nem az Install recovery és az uninstall recovery fogad,hanem az Install BootMenu
ha azt feltettem utána mit csináljak?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat