Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz meridarider #11337 üzenetére
Hogy cm7-et feltenni a Defy+ romot használva alapul a Froyo cee helyett?
Ez már nagyon öszvér megoldás. Én nem kérek belőleAlapból ugye mi van? Froyo alap (2.2 cee) arra rá a cm7 (2.3) de zárt bootloader miatt csak froyo kernellel.
Amit meg ott ír: Froyo alap helyett fel egy Defy+ rom ami Froyo alapú/kernelű nandroidra feltett herélt fixed sbf, tehát ez már alapból öszvér mert ha a teljes full sbf-et teszed fel a Defy+ romból akkor "no way back". És erre rá a cm7 (2.3) ami ugye megint csak másik kernelt/modulokat tartalmaz.
Kicsit ez már amolyan mindent mindenre pakolás, és szerintem a vége meg ugyanaz csak sok felesleges lépéssel.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Neck
veterán
válasz meridarider #10620 üzenetére
Nem. Ez egy német lementett Defy+ ROM-ra épül.
Az MSGinger 1.1 épül kínai összefércelt Milestone2 ROM-ra, az MSGinger 2.0 pedig már erre a német defy+-ra fog épülni.A német nem jelenti azt, hogy a teló nyelve is német, nálam USA angolon fut, de benne van a többi szokásos nyelv is a magyar kivételével.
Georef:
szép eredményekpok.tom:
Én amúgy ott tartok, hogy ha hirtelen "elfelejtené" a 720p-t se cserélném le.
Ugyanis stabil, gyors, megbízható. (Nálam) ugyanolyan stabil, mint a 2.2 gyári Froyo, csak gyorsabb és kevesebbet fogyaszt.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
pok.tom
aktív tag
válasz meridarider #10620 üzenetére
és mi a probléma?
én tényekről beszélek, hogy ha piros lencsés telója van és érdekli a 720p akkor érdemes feltenni, én ezt használom 3-4napja és nincs fagyás/újraindulás, innentől kezdve nekem mindegy, hogy milyen romra épül, és nem csak én vagyok ezzel így. -
Neck
veterán
válasz meridarider #10076 üzenetére
Ha megnézed, Linpackban azonos az eredmény. Annyival több szabof1 eredménye (~ +10%) amennyivel gyorsabb a CPU (1000 vs 1100) míg a Quadrantban +40%-al gyorsabb szabof1.
Ezt a korábbiakban is megfigyeltem, amikor CM7 rommal futó defy tulaj postolta a Quadrant eredményeit, hogy jóval több pontot ér el. Vagy valami nem (vagy nem jól) jelenik meg a grafikai részen, vagy valami számítás optimalizálva van, nem tudom, de ekkora eltérés nem indokolt (szerintem).
Mondjuk úgysem a Quadrantot futtatjuk egész nap, szóval ez olyan nekem, mint a 3DMark, nem azzal játszol de azért érdekes.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
törölt tag
válasz meridarider #10076 üzenetére
Ha ironikusan írtad, akkor , ha komolyan írtad, akkor csak utalnék a két-három évvel ezelőtti botrányokra a videokártya-gyártók benchmark csalásai körül. De gondolom ironikusan írtad, csak nem vagyok benne biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz meridarider #10071 üzenetére
Igen, tudom, de a VSel1-et a legnehezebb kitesztelni. Nálam ha egy napot bír átlag használat mellett, akkor megyek 1-et lejjebb. A következő 18 lesz. Azt várom tőle, hogy ott még stabil legyen, úgy nézem, 300-on 18 alatt nem nagyon stabil senkinek, legalábbis nem nagyon láttam senkinek 18 alatt beállítva.
Az 1000MHz-es értéket könnyű kitesztelni. Ha Linpack meg Quadrant alatt stabil, akkor jön a Modern Combat 2 egy órácskára, meg egy sorozat epizód. Ha azt bírja, akkor stabil
Megtennéd, hogy a VSEL excelbe beírod az értékeidet?
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz meridarider #10004 üzenetére
Mondjuk én a fullscreen caller id-t is használom, és nekem kiírta a neveket is.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz meridarider #10001 üzenetére
Ha 0670... helyett +3670... mented el a számokat (ami egyébként nemzetközi viszonylatban jobb is) akkor nincs ez a hiba.
-
chab7
addikt
válasz meridarider #9995 üzenetére
Ha azzal meg vagy elégedve akkor maradj is rajta, mert az 1.1 szerintem is nagyon tuti. Elég az a ram is, ha van üres akkor nincs gáz. Majd ha mégis fogyna ő magától kiszed belőle dolgokat, felesleges killezni , csak fogyasztja az akkut az ilyesmi.
Zöld kamerásoknak kicsit többet kell múókolni ezzel az eu-s defy+ rommal, és nincs olyan gyors sem mint az ms2 1.1Neked azért nem világosabb, mert a greenbreadmod kernele "javította" ezt. (Nem olvastad a xda-s írásomat? )
(Amúgy walter most akarja ezt a defy+ romot alapnak használni az ms2 2.0-hoz)
(#9996) AizawaKouta: Nálam lámpafénynél nem is világítanak a gombok. Végre a hiv. nightly-ban jó az auto fényerő. Azóta vissza is álltam cm7-re.
[ Szerkesztve ]
-
meridarider
tag
ja és nekem egyáltalán nem világosabbak a gombok az miért lehet mindenki ezen problémázik nekem meg pont hogy tetszene és nincs
God hates us all.
-
Neck
veterán
Ez még a kínai upgrade-je. A 2.0 fog majd a defy+ romból építkezni.
-
kano
nagyúr
válasz meridarider #9619 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő.
Van ilyen kiegészítés amit fel lehet tenni. Itt, de még a legújabbhoz nincs meg.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
domerator
veterán
válasz meridarider #9619 üzenetére
Működik
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
rum-cajsz
őstag
válasz meridarider #5931 üzenetére
Ő lesz a barátod: [link]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
zsirfecske
addikt
válasz meridarider #5931 üzenetére
xda topicban láttam hogy írták egyszer, de rákerestem és nem találtam. az új boot logós képes szavazás környékén volt.
-
Slukkica
őstag
válasz meridarider #4465 üzenetére
Magyar és Angol nyelvi csomag és telepítő - 1.8.5
Fontos!
A telepítéshez szükséges hogy a következő file-ok telepítve legyenek:
miuiandroid_Defy-1.8.5.zip
miuiandroid-1.8.5_Defy-EN-PACK1_2.3.5.zipMegjegyzés:
A ROM a telepítést követően magyarul indul!
Android billentyűzethez magyar szótár hozzáadva sms barát ékezetkezeléssel! THX:sEsE123!Letöltés: 1.8.5_Defy-HU_Update_Signed.zip
md5: f0e238b991100c45b016e8c92948abf1[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest