- One UI zápor szórta meg Európát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
pok.tom
aktív tag
válasz
#71562240 #10755 üzenetére
azé ez vicces..
cm7nél meg mindenki rinyált (én is), hogy lehet kikapcsolni töltés alatt a led visszajelzést, most meg az a baaaj..korábbról következtettem, hogy az "új sorozat" (májustól kb) piros lencsés telót árulnak, mert én akkor olyat kaptam és mások is, az utóbbi pár hétben nem olvastam rendszerességgel, a fórumot, lehet, hogy régebbi defy-t is árulnak még? vagy pénzfeldobással, döntik el, hogy zöld illetve piros lencsés kamerát a telóba? az utóbbi feltevést nem hinném, idáig egy ember cáfolt meg, vidéki t-mobil? (nem lenézés).
Kicsit visszaolvastam a fórumban, az lehetséges, hogy t-mobilnal vásárolt teló még zöld lencsés, mert ők régebbről több 100 vagy 1000db-ot (vagy még többet) berendeltek (ezért is tudják ilyen olcsón adni, ha nem tévedek 2év garival) szal lehet gsm boltokba érdemes próbálkozni, ott is megengedik, hogy kibontsd megnézd (nálam sikerült a gsm home-ban)@Neck:
használtál cm7-et? (igaz én a "hivatalos nightly-t" már\még nem tettem fel, de a fórumlakók szerint jobb mint az xda-n szereplő) én még mindig azt mondom, ha lesz cm7-ben 720p akkor én lehet visszatérek rá (mondjuk addigra már lehet nagyon megszeretem a defy+ romot) , ezzel a rommal semmi bajom, de cm7-ben voltak olyan bizonyos featureök amik hiányoznak. (zeneléptetés sötét képrenyőnél, notifications- menübe beépülő widgetek, hosszan nyomom a visszafelé gombot és bezárja az éppen használt appot, összefoglalva a cyanogenmod settings, de sorolhatnám még), amúgy idáig jól meg vagyok ezek nélkülmod:
@Jonny99: szerintem első körben vedd meg, ha nem működne akkor még mindig tudod uninstalálni pl titanium backuppal, (nyilván elötte tegyél fel egy másik launchert ideglenesen, amit addig használ, amíg letöltöd és telepíted a launcher pro-t)
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- One UI zápor szórta meg Európát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest