- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
namyang
tag
válasz szabof1 #32795 üzenetére
Feltettem, ugyanis megfeledkeztem róla, hogy nálatok hajnal volt, amikor nekiálltam ennek..., a CM9 kernellel vmiért nem ment, CM7 kernellel megy.
A ROMról pedig annyit, hogy a 03.05-össel nem ment nekem a camera, viszont a maivan (03.17) megy minden pöpecül. Kissé döcögős az egész rendszer, plusz ez a launcher nekem nagyon fura. Kicsit játszok még vele, de aztán szerintem megy vissza a launcher pro. Igazából semmi gyári cucc nem jön be benne (contact, phone, stb) igaz a CM7nél sem az alapokat használtam, de abban azért eleve jobb volt a gyári. A gmail és gmail widget viszont egészen bejön.
Na így elsőre ennyi észrevétel.Ja még amit nem értek, a mapsot nem tudom elindítani adatkapcsolat nélkül. Ez így koreában egészen fájó dolog...Csak az első használathoz igényelt vmi adatkapcsolatot, azt adtam neki wifiről, most el tudom indítani anélkül is, szóval ez storno. Mondjuk gps jelet nem talál wifi nélkül... szóval továbbra is meg vagyok lőve... bár ez így volt CM7 alatt is. Igazából ezért álltam neki az egész ROM pakolgatásnak, és a legfrissebb CM7 nightly helyett gondoltam kipróbálom a CM9-et...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával