Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
Aktív témák
-
namyang
tag
válasz
szabof1 #32795 üzenetére
Feltettem, ugyanis megfeledkeztem róla, hogy nálatok hajnal volt, amikor nekiálltam ennek..., a CM9 kernellel vmiért nem ment, CM7 kernellel megy.
A ROMról pedig annyit, hogy a 03.05-össel nem ment nekem a camera, viszont a maivan (03.17) megy minden pöpecül. Kissé döcögős az egész rendszer, plusz ez a launcher nekem nagyon fura. Kicsit játszok még vele, de aztán szerintem megy vissza a launcher pro. Igazából semmi gyári cucc nem jön be benne (contact, phone, stb) igaz a CM7nél sem az alapokat használtam, de abban azért eleve jobb volt a gyári. A gmail és gmail widget viszont egészen bejön.
Na így elsőre ennyi észrevétel.Ja még amit nem értek, a mapsot nem tudom elindítani adatkapcsolat nélkül. Ez így koreában egészen fájó dolog...Csak az első használathoz igényelt vmi adatkapcsolatot, azt adtam neki wifiről, most el tudom indítani anélkül is, szóval ez storno. Mondjuk gps jelet nem talál wifi nélkül... szóval továbbra is meg vagyok lőve... bár ez így volt CM7 alatt is. Igazából ezért álltam neki az egész ROM pakolgatásnak, és a legfrissebb CM7 nightly helyett gondoltam kipróbálom a CM9-et...
Aktív témák
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest