Hirdetés
Aktív témák
-
namyang
tag
válasz
szabof1 #32795 üzenetére
Feltettem, ugyanis megfeledkeztem róla, hogy nálatok hajnal volt, amikor nekiálltam ennek..., a CM9 kernellel vmiért nem ment, CM7 kernellel megy.
A ROMról pedig annyit, hogy a 03.05-össel nem ment nekem a camera, viszont a maivan (03.17) megy minden pöpecül. Kissé döcögős az egész rendszer, plusz ez a launcher nekem nagyon fura. Kicsit játszok még vele, de aztán szerintem megy vissza a launcher pro. Igazából semmi gyári cucc nem jön be benne (contact, phone, stb) igaz a CM7nél sem az alapokat használtam, de abban azért eleve jobb volt a gyári. A gmail és gmail widget viszont egészen bejön.
Na így elsőre ennyi észrevétel.Ja még amit nem értek, a mapsot nem tudom elindítani adatkapcsolat nélkül. Ez így koreában egészen fájó dolog...Csak az első használathoz igényelt vmi adatkapcsolatot, azt adtam neki wifiről, most el tudom indítani anélkül is, szóval ez storno. Mondjuk gps jelet nem talál wifi nélkül... szóval továbbra is meg vagyok lőve... bár ez így volt CM7 alatt is. Igazából ezért álltam neki az egész ROM pakolgatásnak, és a legfrissebb CM7 nightly helyett gondoltam kipróbálom a CM9-et...
Aktív témák
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest