- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz defygaben77 #11793 üzenetére
Ha a cm7 esetében csak a kinézet nem tetszik és miui kinézetet szeretnél, a napokban linkeltem itt miui skineket cm7 theme chooser-hez. Próbálj ki egyet és olyan lesz mintha miui lenne. (Na a menü szerkezetét nem változtatja meg.)
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Lacopapi
addikt
Pfff....MIUI.hu 1.10.8 - reggel ötkor vettem le töltőről,egész napos használat (telefon,némi zene,folyamatos 2G adatkapcsolat és szinkron,pár fotó),után jelenleg 89%-on áll a bál...meg vagyok elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Képes kell legyen, mert ms2 alatt ment. Csak mikor beletekertem a filmbe akkor fagyott meg a rom. Szerintem a cm/miui -ba nincs integrálva minden codec. Mert pl kamera felvételeket azt hw módban játszik, de már avit nem.
-
domerator
veterán
Írd meg privátban a PONTOS leírást, hogy mit akartál csinálni és hogyan. Megpróbálom ugyanazt MIUI-US alatt és visszajelzek, ha ez így megfelel.
Szerk:
Uppsz nem olvastam figyelmesen... ezek szerint tárgytalan, mert CM7 van már fenn?
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Neck
veterán
Próbáltál másik verziót is, vagy mindig ugyanazzal? Némelyik 3betűsnavi verzió eléggé érzékeny az azt futtató oprendszerre, én kipróbálnék egy régebbi/újabb verziót ROMcsere előtt...
(#11795) fa4hu:
Jaja, alig van időm itthon magamra[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
defygaben77
tag
Mivel nagyon belefolytatok a CM7 kontra MIUI "harcba", senki nem válaszolt nekem a kérdésemre! (legalábbis remélem, hogy csak ezért :-) ) Felraktam a Miui.hu romját, de állandóan újraindul a hárombetűs navigáció állítgatása közben. Alap 2.2CEE-ről kezdtem a telepítést, szabóf1 kolléga leírása alapján. Mindent pontosan a leírtaknak megfelelően csináltam. Próbáltam úgy is, hogy a felrakás után semmihez nem nyúltam, egyből a navigációt telepítettem az SD kártyáról, de a telepítés utáni beállítgatásoknál állandóan újraindult! Ebből kifolyólag nehezen hiszem, hogy user hiba lenne! Valaki tud esetleg segíteni, hogy mi lehet a baj? Köszi! Egyébként nekem is tetszene a Miui (bár a CM7 is bejön), de mivel a Wiuival és most ezzel is így jártam, maradtam a CM7 mellett! Azon minden pöpecül, hibamentesen működik!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
Neck
veterán
Csajosnál van a cumó, mivel nekem az USB az alaplapomon félig halott, de élvezi, úgyhogy innen nem mertem ROMcserét kockáztatni. Ha leugrottam hozzá, kitúrom nektek
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz domerator #11787 üzenetére
Nem állt szándékomban trollkodni, most végeztem melóból, most tudtam bekapcsolódni, és ott a smiley a mondat végén...
És tudom, hogy nem vagyok normális, de legalább nem olyan vagyok, mint a többiek
Ja, és anyukám mindig azt mondta, hogy az a troll aki mondja
No meg aki észérvek helyett személyeskedik.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
"Ha mindenáron bele akarod magyarázni, hogy mennyire jó a CMIUI, akkor keress más példát szerintem."
El lett volna baxva a napod, ha ezt az utolsó mondatot véletlenül nem írod le?
Amikor már lecsillapodott az egész akkor jössz ide trollkodni?
Amúgy kötve hiszem, hogy ha egyáltalán végigolvastad az egész vitát, akkor értelmezted is... nem erről volt szó.Szerk:
"@11734:
Nem a saját véleményed írtad le, többször kihangsúlyoztad, hogy ez nem szubjektív vélemény, hanem "fizika".. Olvass vissza, rájössz, hogy más szemében igenis "térítő" szöveg volt, amit írtál Ezzel nincs semmi baj, én is sztárolom a Defy+-ot, kellenek emberek akik rávesznek másokat ROMcserére"Te nem vagy normális.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
CM7/MiUi alatt van egyáltalán hw-es avi lejátszás? Ha igen mivel tudom kihasználni?
Egyáltalán a hw képes erre?[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz domerator #11712 üzenetére
Nekem külön tetszik a fekete, és simán olvasható.
Aki használt régi rezisztív TN+Film paneles kijelzőt (HTC Diamond2 for example) annak áldás ez a mostani kijelző
Mellesleg nekem:
A tárcsászó háttere kékes, a kontakt menü háttere fehér, az SMS menüje fehér, stb.
Nem nyúltam semmihez, a sima Defy+ ROM beállítása ilyen, de a gyári Froyo is ilyen volt...
Egyedül a launcher háttere fekete, de azok közül a gyakran használtakat, mint bizonyára tudod, ki lehet pakolni. Erre értette Chab7 amit írt.Mivel alapból sötétebb, elegánsabb ruhákban járok, amihez szeretem, ha mennek a dolgok, nekem még a home screen háttere is fekete... És mégis simán látok rajta mindent.
Ha mindenáron bele akarod magyarázni, hogy mennyire jó a CMIUI, akkor keress más példát szerintem.
@11734:
Nem a saját véleményed írtad le, többször kihangsúlyoztad, hogy ez nem szubjektív vélemény, hanem "fizika".. Olvass vissza, rájössz, hogy más szemében igenis "térítő" szöveg volt, amit írtál Ezzel nincs semmi baj, én is sztárolom a Defy+-ot, kellenek emberek akik rávesznek másokat ROMcserére@11741:
Nekem is ez a bajom vele. Nagyon sok mindenre ott a beépített megoldás, ami "végül is jó arra, amire akartam, szóval elég", és megtanulsz vele élni, használni. Nagyon jó dolog ez, Jobsék jól kitaláltak mindent, aprólékosan. De én nem szeretem, ha beszabályoznak, ha én valamit amúgy akarok csinálni, akkor addig keresem, amíg meg nem oldom.Meg megvan az egésznek az a hack feelingje, amikor hárman a vállam felett nézik a buszon, ahogy a bootmenüben VSelt állítok Ezt a fajta moddolhatóságot, amit jelenleg az android, és ez a teló jelent, nem adnám semmiért. Nagyon sokat volt a kezemben iPhone4, hihetetlenül jó telefon, csak tényleg "készen van", de valahogy mégis kicsit "egyen". Ha nagyon akartam volna, vehettem volna, de nekem ez jön be.
Természetesen ez mind magánvélemény!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Tézé81 #11761 üzenetére
Tegnap MIUI-US alatt sikeresen kezeltem két hívást, ma viszont belefagyott az átváltásba... egyelőre emeltem a Vsel értékeken, mert eléggé lent voltak. Meglátom mi lesz.
(#11782) Tézé81:
Ha senki nem figyel, akinek megvan a Defy+, akkor szedd le a romot és ki tudod venni belőle... nekem nincs meg, nem használom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Neck
veterán
Azért van ennyi HSZ, mert pl folyamatosan frissül a CM7, napi szinten. Minden verziónál megosztják az emberek a tapasztalatukat. De volt itt már szó mindenről: Akksi használat maximalizálása, hogyan lehet tuningolni a telefont, melyik feladatra melyik program jó, melyik ROMnál mi a különbség, kérdésekre válaszok, stb.
Inkább örülni kellene, hogy ez a közösség ilyen lelkes, mint fanyalogni.
Szerintem, ha egy telefonnak sok hibája van, akkor inkább meg sem veszik, és kihalt a fóruma, 2-3 ember írogat egymásnak. Trollkodni meg szerintem menj más fórumba, a véleményed persze leírhatod, de mivel nem kapcsolódik a témához, ajánlom figyelmedbe az off topic választógombot.
@11703: "A másik a beépített dolgok. Én pont hogy jobban szeretem ha valami csak egy stabil alapot ad és én választhatom meg mire mit szeretnék használni. Ilyenkor meg az a jó ha minél kevesebb cucc van az alapban benne."
Nekem ezért volt szimpatikusabb a Defy+ ROM. A "gyári" jelző nekem az autók miatt mindig a stabilitást, a megbízhatóságot juttatja eszembe. Ez a ROM áll talán a legközelebb a gyári Motorola ROMhoz, ezt nap mint nap tapasztalom a stabilitásán, gyorsaságán. A WiFi, a GPS, a játékok, minden tökéletesen működik. (A játékok közül egy kivétellel, a Modern Combat 2 nem megy, viszont a játék fórumában írták a fejlesztők, hogy maga a játék nem szereti a Gingert.)
Eddig amiatt fagyott nekem csak (2x-3x), amikor tesztelgettem a VSel értékeket, és kicsit túlságosan alámentem. Egy darabig stabil volt pár alkalmazás alatt, mások viszont fagytak egyet.Ha már ez feljött: legjobban tesztelni a zene és filmlejátszó programokkal lehet. A tesztprogramokkal már régen stabil volt a teló, de a film/zene ugrott ~> +1 VSel, megjavult
Egyébként semmilyen anomáliát nem tapasztaltam, egyedül a másolás lassú valamiért, de az lehet kártya probléma is. Vettem egy kártyaolvasót, ma kitesztelem, és jövök az eredményekkel
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Ennél az új stable CM7-nél a Baseband Switchert kell bántani? ha igen, melyikre kell tenni?
Central Europe Hong Kong 4.5.1-85
Central Europe RT 2.34.0
Europe RT 3.4.2-145 -
chab7
addikt
Azért én is megnyugtattam magam, hogy látszik a fekete háttérrel a menü. Kimentem, most szépen erősen süt még a nap. Max fényerő kell hozzá (de ez nem árt napon a fehér háttérhez sem) és olvasható, még úgy is ha közvetlen rásüt. De ha kicsit elfordulok hogy ne 90 fokban érje akkor meg egész erős is a kijelző.
-
eventus
veterán
válasz domerator #11755 üzenetére
BlackBerry Hármat használtam és tökéletesen lehetett látni minden helyzetben. Egy móka volt bele: napsütésben az optikai pad nem mindig reagált
Lassanegy éve defy van, de hiányzik a BB. Elég nagy hiányosságok vannak benne, de a napi aktív használatra tökéletes![ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
kano
nagyúr
válasz domerator #11734 üzenetére
Úgy veszem észre, hogy most nagy divat lett a CM7-et ajnározni. Pedig annak is vannak hibái.
Nekem a Miui, Defy+ rom is jól működik. Kifejezetten nem szeretem, h a CM7 szívja az akkut, ennek ellenére néha azt is használom.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
chab7
addikt
Békém jeléül, egy mindkét tábornak ajánlott launcher, ha az eredeti nem jönne be: Nemus Launcher
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Tézé81 #11764 üzenetére
Sajnos, nem sajnos, nekem nincs ennyi hívásom, így olyat még nem is próbáltam, hogy ha beérkezik egy hívás egy másik aktív közben akkor azt letegyem. De alkalom adtán ha 3 telóval leszek egy helyiségben ki fogom próbálni mi történik ilyenkor, le tudom-e tenni az aktív hívót.
-
RootRulez
félisten
Ugyanígy látom.
Ahogy mondod.
Szerintem is.
Igazad van.
Így van.Pontosan ezt gondolom én is.
Osztom a véleményedet.
Egy véleményen vagyunk.
Ugyanezt akartam írni.═════════════════════════════════════════
-
Tézé81
tag
Sajnos nekem egy órán belül van 10-12 hívásom... És ha az újonnan érkezőt sem felvenni nem akarom, sem elutasítani, akkor az épp folyamatban levővel egyszerűen nem lehet mit kezdeni (hacsak meg nem kérem, hogy ugyan tegye le a hívász, mert én nem tudom)... Már azon is gondolkodtam, hogy ezt a részt vajon a Phone.apk kezeli-e, és összeomlik-e a CM7, ha felülírom a 2.2-ével (abban sokkal faszább volt)...
-
tzl
senior tag
válasz tarnagy #11741 üzenetére
Nem lógsz ki Az iphone egy átkozott jó készülék, hihetetlenül összerakott rendszerrel, döbbenetesen összecsiszolva a hardverrel.
Odaadod bárki kezébe és 2 perc múlva használja tökéletesen.
Viszont vannak negatívumai, pl. iTunes a maga hülye korlátaival (pl. max. 3 szgéppel tudod szinkronizálni a telefont), bluetooth korlátozások, nem lehet mass storage módban használni és még sorolhatnám. Nálam ezek nyomnak annyit a latban, hogy inkább Androidot használjak, számomra ez a kényelmesebb, testhezállóbb, de attól még az iphone is lehet nagyon jó termék és az is -
chab7
addikt
válasz #71562240 #11759 üzenetére
Megkövetem magam, és bocsánatot kérek akkor domitól a térítés vádja miatt.
Hallgatok rád és beszüntettem a vitát. Jobb a béke szerintem is mint az hogy fekete vagy fehér. (Nekem akkor is fekete ha a fizika fehéret mond )A gyárit hogy kell felrakni? RSD Lite jó hozzá? És melyik verziót kell feltegyük?
(#11761) Tézé81: Nekem olyankor ad egy értesítő hangot és nem fogadottba teszi az újat. Akivel beszélek éppen azzal meg beszélek tovább.
Igaz egyszer volt még csak ilyen, akkor így viselkedett.[ Szerkesztve ]
-
Tézé81
tag
Nagyon jó ez a CM7 de attól idegrohamot fogok kapni, hogy ha bejön egy második hívásom beszélgetés közben, akkor az épp folyamatban levővel nem tudok semmit csinálni... Másnak nincs ilyen gondja, csak nekem??
-
tzl
senior tag
válasz Nataniel #11709 üzenetére
Minek ehhez külön program?
adb pull /system/media/bootanimation.zip
Aztán a zipben lecseréled az animációt, amire akarod, a desc.txt-ben átírod a kép méretét, amekkorát felhasználtál hozzá (1x1 pixeltől 854x480-ig bármekkora lehet), vissza a cucc zipbe, aztán
adb push bootanimation.zip /system/media/bootanimation.zip
-
törölt tag
Megmondom, mi az igazság: chab7 kolléga, indokolatlanul írta dominak, hogy térít, domi pedig ezt túlreagálta, pedig nincs is front. Ha ez folytatódik, az lesz a vége, hogy beszüntetem az összes főzött romot, és mindenki csak a gyári Froyót használhatja, és azt is csak egyféle beállításban. Akkor nem lesz vita. Már csak azért sem, mert a vitát is beszüntetem.
Ahogy RootRulez kolléga is írta, szidjuk inkább az SE Active fanokat!
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
Áááámberek, és egyéb szerzetek!
kezd kicsit (nem kicsit?) sekélyessé válni a vízszint - emelkedik a föld, vagy csökken a víz?
kezdetek zsigerből elbeszélni egymás mellett...ha nem tudnátok, _mindannyian_ DEFY-t használtok.
Hogy ki milyen rommal... egyéni szocproblem. Mindenki azt, amit - vagy amit más rátukmál...?
vagy amit rátukmál másra?
s mindezt azért, mert ő (vagy más) lefikáz egyes rom-okban valamit...?továbbiakban talán csak a szubjektív pozitívumokat kellene megosztani ki-ki "saját" romjával kapcsolatosan, s ha marad még cseppnyi objektivitás is az illetőben, akkor elmondhatja, mi az ami nem tetszik benne, mi az, ami szerinte rosszul működik...nála. (hiszen mint tudjuk, user error ide v. oda, de nem mindegyik készülékre települ fel normálisan mindegyik rom...)
korábban is megjegyezték többen, hogy tökéletes rom nincs. s most akár a két nagy tábor programozói össze is foghatnának és készíthetnének egy MiM7-et, a két romból összehozva, az se lesz sokak számára tökéletes... hiszen nincs is tökéletes, a tökéletes az untat (bosszant...? lásd szinfon példa, mint fentebb említette valaki.)
s persze: Peace!
s hogy a témához is hozzászóljak: Blue Dado témát használok WIUI alatt - s ami nagyon tetszik benne, pl a színes ikonkák a beállítások menüben. nagyon feldobja - legalábbis számomra
ugyanakkor találtam egy lockscreen-t amiben át szeretném formálni az ott indított programokat. Tehát hogyan tudnám kicserélni hogy ne az alap calendar induljon, hanem pl a gemini naptár?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
chab7
addikt
válasz domerator #11755 üzenetére
Legyen igazad, már ott tartok, hogy inkább béke legyen, mint mi is az igazság.
De ha elsőnek így kezded mint most a 2.-es pont (újsághoz hasonlítás), akkor ehhez egyből mellé tudtam volna állni (mintsem fizikázni egy biológiai szerv működésével kapcsolatosan).Az ebook olvasóban nekem is fekete betűk vannak fehér háttérrel (azaz nem fehér mert az vakít hanem amolyan enyhén világosbarnás) mert nagyobb mennyiségű szövegnél - mint egy könyv is - már valóban ez a szembarátabb.
(Viszont ha meg fáradt a szemem akkor Jucus úgyis felolvassa nekem )
Legyen béke
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Kár volt ilyen kategórikusan lefizikatörvényezni ezt a megállapítást.
Lehet engem csak ez húzott fel, hogy ezt a fekete-fehéret ennyire ténynek/törvénynek írta domi.A mostani utolsó hsz-je alapján már még biztosabb vagyok ebben.
Ezt írtam:
...a fekete háttér erős fényben, napi használatban összetapicskolt kijelzőn nehezebben olvasható, mint a fehér...
Korábban ezt:
...tény, hogy ha maszat van az üvegen, az minden irányban veri vissza a fényt, ettől egy világos hártya lesz a displayen. A fekete droid háttér csak felerősíti ennek az érzetét és a kicsi fehér betűk képtelenek kitűnni ebből a világos maszatból. Ezzel szemben, ha világos a háttér, akkor jó (auto)brightness beállítás esetén a nagy fehér háttér áttöri az említett maszatot és az fog látszani... innentől kezdve ami azon fekete, vagy más kontrasztosabb szín, azt könnyebben megkülönbözteti a szem. Egyszerű fizika, logika, semmi több, ez nem tetszés kérdése...
1. Ez így leírva tény!
2. A fekete háttéren fehér betűk lehet szemkímélőbb valóban a kevesebb fény miatt. Az én számomra azért kellemesebb a fehér háttér, mert közelebb áll a hagyományos nyomtatott könyv-újság színvilágához, a fényerőt pedig be lehet állítani.3. Miért húzott ez fel téged?
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #11750 üzenetére
Nem akartalak felhergelni,pláne nem egyetlen szóval- a "türelem" ebben az esetben mindenkire vonatkozik,de megbocsáss,jelenleg Te tűnsz a legdühösebbnek.
Nataniel....csatlakozom(nék)
chab7...esküszöm,hogy még az eredeti Iphone hátteret is próbáltam (mert van),de nem láttam rendesen,ezért kellett így döntenem...szóval nonszensz,de fekete MIUI...nekem így jó.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #11748 üzenetére
Ha már fizika.
"a fekete háttér előtt jobban látom a világító ikonokat"
Ezzel ki is mondtad. Szerintem is a fekete háttér előtt levő világos betű/ikon szemkímélőbb, mint a fehér háttér előtt levő sötét. De mint ahogy a Defy-k sem egyformák, a szemek sem.
Kár volt ilyen kategórikusan lefizikatörvényezni ezt a megállapítást.
Lehet engem csak ez húzott fel, hogy ezt a fekete-fehéret ennyire ténynek/törvénynek írta domi.A mostani utolsó hsz-je alapján már még biztosabb vagyok ebben.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #11748 üzenetére
Én legyek türelmes és ne az, aki alaptalan dolgokat mond rám????????? Milyen világ ez???
Mindenkinek szíve joga, milyen színösszetételt használ, ETTŐL MÉG TÉNY MARAD, hogy a fekete háttér erős fényben, napi használatban összetapicskolt kijelzőn nehezebben olvasható, mint a fehér... olyan nehéz ezt megérteni, hogy ez így van... felőlem pinket is használhat az összes PHilton fan is.
-
RootRulez
félisten
No de mi ez a széthúzás? Mindenkinek szíve joga dönteni, milyen romot használ. Inkább örüljünk, hogy van miböl. válogani és utáljuk az SE Active fanokat!!!
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #11734 üzenetére
Türelem.Más a véleményed,elmondtad,oké....a kijelző ilyetén megközelítését még nem gondoltam át,mégpedig azért,mert nálam a MIUI FEKETE....de tökre...és tudod miért? Mert a fekete háttér előtt jobban látom a világító ikonokat.Rossz a szemem,erre a döntésre jutottam hosszas próbálkozások után,hogy ez a legkevésbé megerőltető.Nekem.
Másnak más,semmi gond.
Én a romokkal úgy vagyok,hogy amelyik a legmegbízhatóbb,azt próbálom megtartani...aztán jól elcsábulok...örökös körforgás...például a legutolsó stable (átok a fejemre),nem tetszik.Többet vártam tőle valószínűleg mint amilyen lett. Most MIUI van fenn,ezzel a rommal még Hero-s koromban jöttem össze.Nem érdekel mire hasonlít-minden hasonlít valamire-,ha jó,akkor használom,csak sajna nekem időről időre megőrül,mint azt már írtam..olyankor feldühödök és visszamegyek CM vonalra.Mert nem rossz az sem.Szóval felesleges a nagy vita....ugynazt a készüléket használjuk..legalább a topikon belül ne marjátok egymást,ha lehet...és ez mindenkinek szól,természetesen
-
defygaben77
tag
Felraktam a Miui.hu romját, de állandóan újraindul az igo állítgatása közben. Alap 2.2CEE-ről kezdtem a telepítést, szabóf1 kolléga leírása alapján. Mindent pontosan a leírtaknak megfelelően csináltam. Valaki tud esetleg segíteni, hogy mi lehet a baj? Köszi!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
chab7
addikt
Itt elvekről van szó. Én spec. nem szeretem ha más találja ki nekem mi a jó, és odalöki, használd. Mindezt horror áron, mert hogy milyen jót alkottot, hogy nekem csak használni kell.
Ez a nagyon elkényelmesedett világ egyik borzasztó nagy problémája. Lassan nem gondolkozik senki, csak hallgat a nagy szóra.Amúgy dominak még annyi, hogy nincs bajom a miui-val, csak ha azt akarják túlzóan kiemelni mint tökéletes választást. Ha igazságtalan vád hangoza el a miui ellen is akkor amellett is kiállok, hiszen nálam is a második annak ellenére hogy nem sokat használtam.
De ezeket sokszor leírtuk már... nem kéne mindig belefolyni ebbe.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Nataniel
senior tag
Tarnagy, igazad van, viszont nekem már a 4/4S már kicsit túlhájpolt... már meg se haragudjon az alma,de egyrészt a kontakt importálás/exportálás,SMS,és egyéb ilyen iTuneos szaroktól a hajamat téptem a backup-tól szintén... jó lenne az a rendszer ha nem volna ilyen gátlástalanul megkötött...ez nem társadalmi vélemény,hanem magán, magánemberként meg megsúghatom hogy az apple a megoldásait dugja fel magának
UP: Az utóbbi 3 nap rendszerportolási/Backportolási problémája miatt is....
Persze hogy van back de az örömlány iTunes még véletlenül sem engedte,három napot vett el az életemböl mire rájöttem a kulcsáraXiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
volvoguy
addikt
üdv! A nemrég megjelent cm-7.1.0-jordan-signed stable-nek milyen már most felmerült hiányosságai vannak? Főleg azoktól kérdem, akik RC 1.5-ről álltak át, mit tapasztaltak?
A wifi problémáról olvastam....2 hete használom az RC 1.5-öt, és már kezdenek kiborítani a következők:
- DSP Manager FC-zik, ilyenkor a mikrofon használhatatlan, csak a restart segít
- gyakran nem reagál a képernyőzár, nem old fel, Power button nem reagál, megoldás csak az akksi ki-be
- a wifi, a már elmentett hálózatokhoz nem csatlakozik automatikusan, de gyakran még manuálisan se, hiába törlöm a kapcsolatokat
- Market, szinte naponta kell Clear Data-t nyomnom, mert sokmindent nem hoz be...Szóval ezek tükrében remélhetek javulást? Mit tanácsoltok? Megéri feltenni a stable-t?
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
domerator
veterán
Mintha csak én írtam volna... ugyanígy gondolom.
...és csakazértis beírom, hogy tölthető az 1.10.14-es MIUI US jordan. (igaz, én egyelőre nem teszem fel, mert az 1.10.7 is jól megy.)
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
Bevallok valamit: fogalmam sincs, mi a baj az iPhone-nal!
Egy szenzációs készülék, fantasztikusan sokat tud, stb. Drága, ez biztos. A fiamnak van egy 4-es, most tette föl a legújabb iOS frissítést, szuper. Nagyon tetszik. Nekem.De: én azért nem vennék iPhone-t a Defy helyett, mert akkor mit buherálnék nap mint nap? Nekem az a bajom vele, hogy túlságosan készen van. Nincs CM7, nincs MIUI, nincsenek nightly-k, nem lehet belepiszkálni és így tovább. (Ld. még: kütyümánia)
Mindössze ennyi.
(Meg nincs is annyi pénzem.)Lehet, hogy kilógok a sorból? Jaj, istenem, mi lesz most?
[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #11732 üzenetére
Az én verziómban wifivel nem (vagy sem) működött a market.
(#11734) domerator: Á, hagyjuk az egészet. Ennek így tényleg semmi értelme. És el sem olvasom ezt a hsz-t mert az egy dolog hogy ha valakiknek nem egyezik a véleményük akkor vitáznak. De hogy nyomatékosításként minek kell káromkodni. Ki nem állhatom ha valaki így akar érvényt szerezni. "rohadt kurva élet"-eltem én itt? Még az apámtól sem tűrtem el ha nem tudott uralkodni magán (Isten nyugtassa).
Ha nagyon bele akarnék menni, és elfogadom , hogy fizika az hogy a fehér háttér a jobban látható, akkor is azt mondom, hogy jóval kevesebbszer kell verőfényes napsütésben hunyorogva keresgélni a menüben (de el sem fogadom hogy nem látható, mert a fehér betű meg kivirít mögüle ha fel van véve a háttérfény) mint normál körülmények között használni és akkor meg már tök mindegy melyik. Esténként meg egyenesen a feketét jobb nézni, nem vakít ki.
De mint mondtam ki kicsoda, azt használjon. Majd ha tűző napsütésben rohangáló, húdefontos üzletember leszek akkor lehet nekem is a fehér kell.
Most meg kiváló a fekete. Fizika ide vagy oda.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Szőrszálhasogatsz, térítesz. De mindegy.
B@sszameg az a jó kib..ott bánat... miért térítek? Mi volt ebben térítés?
Leírtam egy fizikai tényt, ami úgy van... leírtam az én SAJÁT véleményemet a miui-ról, aminek az volt a lényege, hogy ezt a fizikai tényt jobban kompenzálja, mint az alap droid. Leírtam az ezzel kapcsolatos válaszokra az én SAJÁT véleményemet, amik szintén igazak. Az, hogy másnál ezek a dolgok hogyan működnek (tárcsázó, segédprogik alkalmazása, stb.) az már erősen szubjektív. Ez nem szőrszálhasogatás és nem térítés... chab, pont tőled nem vártam volna, hogy ennek minősíted!De hogy engem rá akarjanak beszélni valamire ami nekem nem jön be
Annál jobban nem fog.Elárulod, hogy mivel akartalak rábeszélni?????????? Felőlem olyan romot használsz, amilyet akarsz. Te és még jópáran sokszor leírtátok a véleményeteket a CM-ről, a Defy+-ról... sokan nem éppen kíméletes hangnemben összevetve mondjuk a miuival... akkor miért pont az én véleményemmel van baj? Mozz miért fikázhatja a miuit, amikor épp CM-et használ? miraterminátor miért fikázhat minden más romot és kvadrantot és általánosságban szinte mindent a CM-en kívül?
ELMONDANÁ MÁR VÉGRE VALAKI, HOGY MI A BAJ AZZAL, HOGY LEÍRTAM AZ ANDROIDDAL KAPCSOLATOS VÉLEMÉNYEMET ÉS A FEKETE SZÍNVILÁG SZEMRE TETT ELŐNYTELEN HATÁSÁT? De pontosan, idézetekkel, mit mondtam rosszul és miért, kit bántottam meg, mivel, hogyan!!!!
Mondtam Mozz-nak is hogy jöjjön vissza? Nem.
Én mondtam neked, hogy gyere miui-ra? Ha esetleg igen, akkor is mi a baj vele? Rosszat akarok ezzel bárkinek is?
A rohadt kurva életbe hogy nem lehet normálisan fórumozni....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szabof1 #11729 üzenetére
Persze, szereti a mobilnetet, csak ne legyen bekapcsolva a data saver. Rengetegen kérdezték már ezt a megszakadó letöltést, akiknél csak az volt a baj, hogy data saver módban voltak. Wifivel szerintem sok múlik azon is, hogy mekkora és mennyire stabil a jelerősség, illetve a rendelkezésre álló sávszélesség, igaz, ezek is inkább csak nyilvános, többek által használt hotspotnál szoktak ingadozni. Wifinél sokszor teljesen másképp megy pusztán attól, hogy tíz centivel arrébb helyezem a telefont...
chab7: Meg amiket mondanak...
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Nataniel #11726 üzenetére
Nekem még defy+ romnál volt ilyen ha jól emlékszem, de hagytam úgy és reggelre meg is javult magától a dolog. (Igaz másik alkalommal meg nem, akkor FR kellett és kézzel belőni az accountot, mert mindkét esetben titanium visszaállítás mellett követte el ezt a hibát.)
Az ájfon fanok térítése nekem hasonlít a szcientológiához. Abban is nem azzal van a baj amit mondanak, még csak nem is az hogy térítenek. Hanem ahogyan mindezt teszik. És ami mögötte van
-
szabof1
őstag
válasz #71562240 #11722 üzenetére
Na nekem meg pont mobilnettel azonnal letöltődnek a programok a Marketről, míg wifivel órákig próbálkozik és kb. minden 4-5. jön csak le nagy sokára. Erre varrjál gombot!
Bocs ez még mehetett volna az előző hsz-embe.
(#11728) Nataniel:
Ezt megköszönöm
Az első linkben csak az exe van. A végén levő link meg elkerülte a figyelmemet. Bocs.[ Szerkesztve ]
-
Nataniel
senior tag
Chab, nekem állandóan eldobja tré-gumil mobilnettel is, wifivel is kapcsolat túllépési idő cimén... valamikor meg csak tölt...és tölt...és tölt....
(#11724) premete:Igazság szerint,nekünk itthon van egy (H)iPhone 3G a 16 gigásból...van Androidunk,és van vezetékesünk is, meg egy NokLa3100...Az Andró a favorit, aztán a Nokia a vezetékes,és úgy utcsónak az ájjmegfón...tény ami tény,jaileltem,azóta úgymond megtüröm,mert sokkal használhatóbb lett,de idézve egy osztályomba járó mániákus almást.... az Android sehol sincs az Almához képes... nem akartam neki azt mondani hogy meg a jó édes anyádat
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #11722 üzenetére
Nekem még olyan is volt hogy mentésből visszaállított accounttal nem akart menni a letöltés. Ilyenkor a webes marketben nem is látta a telót, nem ajánlotta fel. Hiába is nyomtam rá 20 appra is, egyik sem indult természetesen. Ilyenkor valamiért nem tudja hova küldje.
(#11724) premete: Még közben eszembe jutott az is, hogy mennyire különfélék is vagyunk. Én pl egy egyszerű falusi "paraszt", de van aki meg nagyvárosi, rohangáló üzletember.
Na hát ég és föld, nem csoda ha más lesz a preferált rom a telójukon Nem baj ez csak ne akarja az egyik a másikra erőltetni a saját ízlését.
Ájfont tényleg nem veszek mert valóban csóró vagyok. De ha nem lennék az, lehet akkor sem vennék. Bár lehet a pénz társaságában elvész az elvek tartása, vagy más elvek lépnek a helyébe, nem tudom. Nagyon nem is akarom megtudni.[ Szerkesztve ]
-
Tézé81
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a tárcsázó programon, vagy min múlik, de a gyári 2.2 sokkal jobban kezelte, ha beszélgetés közben bejött egy újabb hívásom (hívásvárakoztatás be van kapcsolva). Nem lehetne elérni a CM7-nél, hogy az ilyen hívásnál is a gyári 2.2 kezelőfelülete jelenjen meg?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
chab7
addikt
válasz domerator #11715 üzenetére
Azokat töröld ki. Ott ne legyen semmi, és akkor az alatta levőnél mindent jól fog mutatni.
A min-maxot már alatta jól mutatja, és ha a fehér sávok üresek lesznek akkor a measure is jó lesz.
Na meg a storedet is most már be kellene állítani a menüben 1500 vagy 1540-re, mert rosszat mentett el.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Szőrszálhasogatsz, térítesz. De mindegy.
Nem a gyári tárcsázót SMS-ezőt használom, hanem számomra megfelelőbbeket. Skinezhetőek. SMS pl fehér háttér, fekete betű. (Mint a webböngésző is), Gyorshívásnál meg fotóra bökök, nem menüből, de ha menüből kell ritkán használtat előkeresni ott meg virítanak a nagy fehér betűk.
Nagyon ritka, hogy szikrázó napsütésben az utcán kelljen valami a fekete menüből, olyankor is elviselhető (nem postás vagyok aki folyton kint mászkál ) ha én kint vagyok és tűz a nap akkor nem a telót nyomkodom hanem valószínűleg mással vagyok elfoglalva.
De ez legyen a legnagyobb baj hogy fekete, nagyon ritkán okoz gondot (még július óta hogy megvan a teló nem okozott) és cserében van egy jó rendszerem.
Mint mondtam ez már szőrszálhasogatás, kinek mi a jó. Én sem mondom, hogy használjon mindenki cm-ot, mert amaz csúnya fehér. Van akinek nem az.
Mondtam Mozz-nak is hogy jöjjön vissza? Nem.
De hogy engem rá akarjanak beszélni valamire ami nekem nem jön be
Annál jobban nem fog.(Fogunk mi még itt erről eszmecserélni )
(#11718) Nataniel : Nem még mert nekem a boot kép és animáció is lényegtelen komponens, nagyon ritkán indítok újra. A többiek nevében hajlongtam, na meg csak azért is mert mindig dícsérendő ha születik egy jó leírás.
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
max respect az irományért
mivel a telekommunikációban dolgozom, sok sok telefon és sms megy a kezem alatt. (havi 2000 sms vagy több) + hozzá jön a whatsapp-os üzik..
nagyon nemjó, hogy vaksinak kell titulálnom magam, hogy fél kézzel a képernyőt takarjam fél kézzel meg pötyögjek.csak annyi, hogy lehet szidni, ócsárolni a kici kínaiakat de mégis ők nélkülük sok sok dolog nem volna. se HD tv, se más elektronikai cucc.
sok jó embert ismertem meg itt, sok sok hasznos infók mellett, szerintem mindenki megtalálja a megfelelő romot.
a MIUI vonal színesebb, átláthatóbb (szerintem, nekem legalábbis)már csak a témázást kellene megtanulnom
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
domerator
veterán
válasz tarnagy #11714 üzenetére
Nálam most ez a helyzet... önállóan írogatja felül a Battery Manufacturer Spec-ben a kapacitás értéket... most szerinte 2978 mAh akksim van... de jó is lenne.
Mindegy, feltöltés lemerítés megvolt, hagyom, hadd dolgozzon magában egy pár napig.
-
tarnagy
aktív tag
Visszatérve az akku belövésére:
megdöbbentett, hogy a Monitor Pro felrakása után (mely persze átvett elődjétől mindent), elsőre azt kalkulálta ki a kis édes, hogy a Stored 1430 (itt állt akkor épp), az alatta lévő soban pedig Measured: 8 (azaz NYOLC) mAh. Tátva maradt a szájam!Most ürítem, és beállt végre, 23 a Stored (21 %-os akkunál), és ugyanennyi a measured is
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Nataniel
senior tag
válasz tarnagy #11711 üzenetére
Kimondtad a varázsszót... Milliók kedvence...
Való igaz, és ennek ne nyissunk új topic-ot,mert félek 3 nap alatt összegyűlne ennyi hozzászólás mint x hónap alatt itt,hogy mit lehet ebben a fostalicskában szeretni... nem...nem szar... annak tartása van....
A magam részéről ezeknek a műsornak nem nevezhető dolgoknak van gigantikus "E-Pénisz" értéke...Bocs,de ez jól hangzott
-
domerator
veterán
chab7:
Szerintem a napos utcán nem a menüben kell szaladgálni. Hanem akkorra már be kell legyen a teló lőve, és csak használni kell. Útközben nekem csak a home, az appok vannak használatban, tehát nagyon ritkán fordul elő, hogy valamit pont napsütésben kell matatni a menüben. Ezeket már előre beállítom otthon, ahol meg nekem kellemesebb a feketét nézni.
Kicsit ironikus leszek... ezek szerint este kiteszed azoknak a partnereknek a direct call linkjét a home-ra, akikkel másnap beszélni fogsz, valamint azokét is, akiknek sms-t írnál, sőt meg is írod előre... mert például a tárcsázó, a névjelgyek és alapesetben az üzenetek is fekete hátterű ugyebár... bocs.
Komolyra fordítva: az alap droidot NEM tudod úgy használni, hogy bele ne fuss az általam említett problémába. Továbbmegyek: a MIUI-t sem... hiszen az egy dolog, hogy a rom szembarát, de a további appok jelentős része szintén ebben a barátságtalan temetői színvilágban készül(t).
(#11704) Mozzarella
Juteszembe, a miui.us verzióban valami hihetetlen igénytelenül szutyok a boot logó.
Hála a magasságosnak, hogy elég ritkán kell összefutnom vele... és én speciel nem nézem folyamatosan, amíg bootol. Tényleg xar, mert szaggat, low-end telefon hatást kelt.
(#11705) YAS-dude
Az alap aosp (google-féle) androidban fekete a háttér, szerintem azért, mert pl. amoled kijelzők esetén energiát lehet vele megtakarítani (ott nincs háttérvilágítás, hanem az egyes pixelek világítanak, így a fekete pixel nem eszik akkut).
Igen, ezt tudom... megint előtör bennem az irónia...
Ugrálnék örömömben, ha amoledes telóm lenne és ezzel 20% akkuidőt megtakarítanék... nem baj, hogy napfényben rontom a szememet és ráadásul 2x annyi idő kiskubizni, hogy mi van a képernyőn... ááááá ... az akkuidő fontosabb. Az meg, hogy a piacon levő telefonok többsége még TFT... az kit érdekel... a jelek szerint a guglit a legkevésbé.(#11707) tarnagy
Az e-péniszt loptam, csak itt pont helye van...
[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
Mozzarella
"A MiUi-ra visszatérve, a keleti felfogást jól szemlélteti, hogy a több tucatnyi téma közül egyre sem tudtam azt mondani, hogy igen, ez az!! Kicsit mind olyan "búcsús", jónéhány pedig egyenesen ízléstelen..."
Olyan ez (ízléstelen), mint hogy én a ValóVilágot és társait nem hogy ízléstelennek, de kifejezetten hányingernek tartom. Mégis: az országban állítólag milliók kedvence.
Szóval, még ma is igaz a római mondás: "De gustibus non est disputandum."[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Akinek fenn van a legújabb miui: a videófelvétel nem akadozik már? Mert nekem szept.közepén volt fenn utoljára az akkori verzió és a videófelvétel folyamatosan akadozott. Minden wipe, clear megvolt de úgy is. És ha ez számít ebben az esetben zöld soc lencsés a defym.
-
Nataniel
senior tag
-
tarnagy
aktív tag
válasz domerator #11701 üzenetére
domerator
"e-pénisz index" Óriási!
Egyébként rájöttem, hogy számomra is közömbös eme bizonyos e-testrész mérete, mivel nekem egyetlen játék van fent, nagy néha előveszem: a hídépítés (X-construct). Ahhoz pedig nemigen kell teljesítményplafon.
-
szabof1
őstag
"A másik a beépített dolgok. Én pont hogy jobban szeretem ha valami csak egy stabil alapot ad és én választhatom meg mire mit szeretnék használni. Ilyenkor meg az a jó ha minél kevesebb cucc van az alapban benne."
+1 Szívemből szóltál.
Én alig használtam valamit a MIUI alakalmazások közül, rögtön telepítettem a saját kedvenceimet. -
-
natë
nagyúr
Nekem még az nem egyértelmű mindig, hogy akkor a hivatalos MiUi-kban van-e alapból 4way reboot. A másik, ami nekem mindenképp fontos lenne a MiUi spec. spare parts. Ha ez a kettő megvan a ROM tökéletesen kielégíti az ilyen formájú igényeimet, mert ugye a hangerőgombos ébresztés a mai verzióban már benne van.
Juteszembe, a miui.us verzióban valami hihetetlen igénytelenül szutyok a boot logó.
-
chab7
addikt
Az egészhez csak 2 észrevétel:
Szerintem a napos utcán nem a menüben kell szaladgálni. Hanem akkorra már be kell legyen a teló lőve, és csak használni kell. Útközben nekem csak a home, az appok vannak használatban, tehát nagyon ritkán fordul elő, hogy valamit pont napsütésben kell matatni a menüben. Ezeket már előre beállítom otthon, ahol meg nekem kellemesebb a feketét nézni.A másik a beépített dolgok. Én pont hogy jobban szeretem ha valami csak egy stabil alapot ad és én választhatom meg mire mit szeretnék használni. Ilyenkor meg az a jó ha minél kevesebb cucc van az alapban benne.
Mások a felhasználási módok.
Emiatt más is lesz a támogatott irányvonal.
És ahogy Mozz említette. Azok a témák nekem is búcsúsak mint minden kínai cucc, éppen ezért nem használok GO appokat sem.Az e-pénisz index meg valóban csak tájékoztató jellegűnek jó, hogy mégis melyik szinten van a rendszer, nem összehasonlításinak.
[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
Az én hozzászólásomra van esetleg valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Hmmm... egészen normális hangvételű beszélgetés kerekedett.
Nem akarok én sem flame-et, de leírom a véleményemet, mert van.
A legeslegnagyobb érv, ami miatt a MIUI vonal mellett tettem le a voksomat, az a fehér (világos) menürendszer. Szívesen csinálnék egy olyan szavazást, hogy ki az, aki harsogó kültéri fényben kifogástalanul látja a droid alap fekete hátterén a kisebb-nagyobb fehér betűket, számokat, ikonokat. Egészen durván fogalmazva: ha nem patyolattiszta a kijelző üvege, akkor emberi szem elleni merénylet az alap droid színvilág nappali, erős fényben. Ugyanis tény, hogy ha maszat van az üvegen, az minden irányban veri vissza a fényt, ettől egy világos hártya lesz a displayen. A fekete droid háttér csak felerősíti ennek az érzetét és a kicsi fehér betűk képtelenek kitűnni ebből a világos maszatból. Ezzel szemben, ha világos a háttér, akkor jó (auto)brightness beállítás esetén a nagy fehér háttér áttöri az említett maszatot és az fog látszani... innentől kezdve ami azon fekete, vagy más kontrasztosabb szín, azt könnyebben megkülönbözteti a szem. Egyszerű fizika, logika, semmi több, ez nem tetszés kérdése.
Hogy fikázzak is: sajnos az az érzésem, hogy mivel a legtöbb romot komoly tudású IT guruk, programozók készítik, ezzel nem számolnak. Az ő világuk a beltéri, vagy monitorfényben derengő szoba... ott szinte bármilyen színösszeállítás frankó, csak éppen nem viszik ki a telefont a szabadba.
Aztán hogy a google miért csinálta eredendően ilyenre a droidot, arra csak egyetlen értelmes dolog jut eszembe... minden áron a totális szembeszegülés az apple cuccaival. Bárki megkövezhet, de az almás telefonnál emberbarátibb színvilágot nem igazán láttam még. A droid szerintem azért lett feketén fehér, hogy ezzel is kinyilvánítsa az almásoktól való teljes elszigetelődést. A baj, hogy ennek felhasználók százezrei isszák a levét.Most téli, sötétebb hónapok jönnek, ez a megközelítésem kissé kevesebb aktualitással bír, mint nyáron, de láttam több olyan postot fórumokban a nyáron, amiben szintén erre a jelenségre panaszkodtak... és vajon mennyien vannak, akik nem fórumoznak, csak épp szenvednek emiatt.
Még egyszer hangsúlyoznám az esetleges kötekedőknek: ez nem szubjektív megközelítés, ez fizika, ez tény!
Nos, ennek fényében az én véleményem az, hogy a kínaiak a MIUI rom esetében használták az eszüket és a szemüket... erről ennyit.
Egy másik topicban leírtam a másik érzésemet a MIUI-val kapcsolatban... itt csak ennyit: jól írta valaki fentebb, hogy a MIUI-ban olyan dolgok vannak "gyárilag" beépítve, amit a legtöbb másik rom esetén csak 3rd party appokkal lehet megoldani. Biztosan van a CM-ben olyan, amit a MIUI nem tud és fordítva. Innentől viszont a döntés szubjektív: kinek a CM előnyei jönnek be, kinek a MIUI előnyei. Nekem jöhet bárki a quadrant pontokkal, pont lexarom, mert nem játszom a telóval, a normál működéséből meg úgysem látszik, hogy XXX ponttal kisebb ennek a romnak az e-pénisz indexe.
(#11698) Mozzarella
Az, hogy a WiUi fc-zik, hotbootol, nem a MiUi hibája, itt jön elő az összemixelés egyes betegsége, minden tiszteletem Wajk-é, de szerintem a kevesebb néha több lenne...
Attól tartok, s ne legyen igazam, hogy a CMiUi-t főzögető srác is átesik majd a ló túlsó oldalára és instabil lesz a ROM-ja.Ezek miatt azt javaslom mindenkinek, aki olyan szerencsés helyzetben van, hogy nem gond egy telefon használata angol nyelvre állítva, hogy használja az eredeti MIUI-t, vagy az US verziót. Ezekben nincs utólagos mod (ami egy jó mod esetén lehet hátrány is) és vélhetően egy jó telepítés után nem lesznek poltergeist jelenségek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...