- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
domerator #11734 üzenetére
Türelem.Más a véleményed,elmondtad,oké....a kijelző ilyetén megközelítését még nem gondoltam át,mégpedig azért,mert nálam a MIUI FEKETE....de tökre...és tudod miért? Mert a fekete háttér előtt jobban látom a világító ikonokat.Rossz a szemem,erre a döntésre jutottam hosszas próbálkozások után,hogy ez a legkevésbé megerőltető.Nekem.
Másnak más,semmi gond.
Én a romokkal úgy vagyok,hogy amelyik a legmegbízhatóbb,azt próbálom megtartani...aztán jól elcsábulok...örökös körforgás...például a legutolsó stable (átok a fejemre),nem tetszik.Többet vártam tőle valószínűleg mint amilyen lett. Most MIUI van fenn,ezzel a rommal még Hero-s koromban jöttem össze.Nem érdekel mire hasonlít-minden hasonlít valamire-,ha jó,akkor használom,csak sajna nekem időről időre megőrül,mint azt már írtam..olyankor feldühödök és visszamegyek CM vonalra.Mert nem rossz az sem.Szóval felesleges a nagy vita....ugynazt a készüléket használjuk..legalább a topikon belül ne marjátok egymást,ha lehet...és ez mindenkinek szól,természetesen
Aktív témák
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- PlayStation 5
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest