- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
grkalimari #12046 üzenetére
szerintem az is ilyesmi idő lehet, de mivel ugye ezen települések Dabas Szentkáta stb ki lettek értesítve hivatalból nagyhatalmas upc által , ERRŐL lehet értelmes infója KIVÉTELESEN amit én is elhiszek, és hinnék a telefonos upcnek.. kérdezz rá, gondolom Mártonkátán nincs szent upc offline ügyfélszolgálati iroda, ha van oda menj be mindenképpen. Ahogy nézem monor van neked közelebb mint dabas, ügyfélszolgálatilag ilyen kérdéssel csak oda mehetnél úgy is.. ezt itt nem fogják tudni dabason tutira mondom..
hú de hüjén írtam le de érted remélem
-
Gorbesz
tag
válasz
grkalimari #12032 üzenetére
igen, az also a nextgen UPC. mindenhol ilyen szerelvenyeket raknak fel a vallalkozok. de tenyleg, ahol egyszer meglatod oket az utcan, onnantol mar nagyon gyorsan haladnak, egyaltalan nem lassabban mint a T anno...
-
válasz
grkalimari #11827 üzenetére
Menni fog nem nem minden csatorna, van ami csak UPC-s neten fog.
-
Samott
addikt
válasz
grkalimari #11827 üzenetére
Digi-s nettel megy a horizon go. Egyebkent jo dontes, anno mi is megtartottuk a upc kabeltevet az IPTV helyett.
-
degec
senior tag
válasz
grkalimari #11806 üzenetére
írom folyamatosan mik a hírek, Dabas letudva igazából a további nagyobb nagyobbacska települések a kérdésesek,. Örkény, Hernád, Táborfalva, Inárcs, Kakucs, stb.. lesz infóm akkor fogom írni. Havi egy telót megér nekem, hogy legyen hír.
berbatov2: lemondás után benyögöd hogy a telekom így úgy akkor kapcsiból -50%
és ügyfélmegtartó ajánlatnak hívják, ezt most már offline ügyfélszolgálaton is kérheted..talán ott hatékonyabb mert jobban le lehet zsírozni. telón van hogy nem adják meg mert aznapi keretet ellőtte a kollegina stbstb..
-
Anonymus X
tag
válasz
grkalimari #6229 üzenetére
Melyik kábeltévé csomag volt ez? Épp nálunk is mostanság jár le az 1 év hűség a kábeltévére, illetve internetre.
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6213 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ne legyen szolgáltatás, főleg azok után hogy készen vannak. Nem kevés pénzt belelocsoltak, ha nem indítják el, nem látnak belőle egy fillért sem. Júniusban még a jogi herce-hurca ment, júliusban teszteltek, most már csak lesz valami! De szólni fogok, ha tudok valamit!
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6211 üzenetére
Szentmártonkátai vagy te is?
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6209 üzenetére
Azért remélem a szolgáltatást elindítják, ha már a hálózatba beletették a pénzt, csak meg kell nyomni a nagy zöld gombot.
-
wmati
addikt
válasz
grkalimari #6188 üzenetére
Lehet variálni ahogy jól esik a szórólapon Telekom által legjobban gondolt ajánlat van. Lehet csak internet vagy tv és internet persze árak e szerint változnak. Meg ha van ott konkurencia kedvezmény akkor meg kapásból nem érvényesek ezek az arák.
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6026 üzenetére
Netmánia XXL + IPTV Családi + HD,79 csatorna 3 tv-re 14.000Ft + apró! Már bedobálták a szórólapokat, tegnap felhívtam a T-t, simán megrendeltem telefonon!
-
válasz
grkalimari #6026 üzenetére
A T weboldala is egy rakás szar ilyen téren! Én anno amikor Inviteles voltam, természetesen Invitel területen, át akartam vinni hozzájuk az ADSL-t, ha már mobil és SatTV is tőlük volt, és annak ellenére, hogy a honlapon szerepel a településünk neve mint szolgáltatási terület, rendesen feltüntetve, hogy Invitel terület, mégsem adtak nekem DSL-t, sőt azt mondták, hogy Invitel területre egyáltalán nem adnak el netet! Ez volt vagy 5-6 évvel ezelőtt, akkor végigtelefonálgattam a központi ügyfélszolgálatot, bementem vagy 3-4 T-pontba, sehol nem tudtak segíteni, hiába mondtam, hogy de ott van a honlapon a listában! Akkor mondtam, hogy vegyék le a francba listából! Na azóta is veszik le, szerintem még mindig ott van...
Pedig fordítva mindig is ment a dolog, Invitel bármikor elad bármit T területen!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest