-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Burrit
tag
T már elég sok helyen van a 29-es körzetben, nem fogja abba hagyni a terjeszkedés, hülye lenne, szinte mindenki vált, mikor nálam bekötötték az optikát, azt mondta a szerelő, hogy annyi megrendelésük van, hogy alig bírják, csak türelem!
-
Burrit
tag
válasz
platypushun #6420 üzenetére
Azt hiszem, ő volt az a Havas Henrik beütésű ember, akit én is hívtam, 2 mondat után letettem és hívtam a T-t inkább.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6373 üzenetére
Sosem volt 52 alatt!
-
Burrit
tag
Akkor most megpróbálom a lehető legegyszerűbben leírni amit mondani akartam. Lesz@rom a upc hd-t, az iptv hd-t, az iptv sd-t, és az analóg kábelt is. Egy dolog érdekel és az az, hogy a koszfészek faluban ahol lakom, a pénzemért milyen szolgáltatást kapok.
Nem áll módomban máshoz hasonlítani az iptv, mint az analóg kábelhez, mivel 18 éve ez volt nálunk, ezt néztük még a Dallast meg az x aktákat is. Közel ugyan azért a pénzért 3x több csatornát kapok sokkal jobb minőségben. Ez az ami nekem számít. Egy sima LG LG HD tv-m van és alig vehető észre különbség az sd és a hd adás között. Nyilván 1080p-ben sokkal szembetűnőbb lenne.
( láttam már jó képminőséget )
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6338 üzenetére
Én saját magamhoz nézem. Én jobban jártam a T-vel.
-
Burrit
tag
válasz
bigdady #6334 üzenetére
Azért ez erősen nézőpont kérdése. Szentmártonkátán a UPC 8/0.5 megás internetet tud biztosítani 7000ft környékén telefonnal. A Thome 120/50-et 8000-ért csomagban olcsóbban. Egy T-s illető innen a prohardverről meg is lepődött, hogy egy 4000 + apró lélekszámú faluban mint a miénk, optika van. Pedig ez nem meglepő, a szerelő mondta is, hogy teljesen be vannak táblázva, annyi a megrendelés.
Lehet másnak drága a T de nekünk ár/érték arányban olcsó. -
Burrit
tag
Talán még Újhartyánt mondta, de nem biztos.
Sikerült összehozni az AP router a Huawei-el tökéletesen működik! Ez a fajta van nekem: [link]
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6320 üzenetére
Ja ja működik volt kint ma a szerelő, én dolgozom még most is, nem voltam otthon de asszony azt mondta jó.
Közben megtudtam a modem belépési adatait, holnap összehozom az Ap routerrel, legyen már a 120 mega, a 120 mega!Köszönöm a sok segítséget.
Akit érdekel a további területeken lesz elérhető hamarosan az optikai hálózat:
Tápiószentmárton
Bénye
Ócsa
Káva ( ebbe nem vagyok biztos )és egyre nem emlékszem, gyorsan sorolta a szerelő tegnap!
-
Burrit
tag
Nem tudok belépni a huawei modembe, mert sem az alap felhasználó nevet sem a jelszót nem fogadja el, sem azt amit adtak. Majd ha visszajönnek elkérem!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6315 üzenetére
Nem néztem meg előtte, csak azt hittem gigabites, akkor összehozom a Huawei-el az ap routert és kész!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6313 üzenetére
Nekem csak 8-at tudnak biztosítani, de tudod, hogy ez nekem eleve kevés!
Viszont router után csak 90 mega jön a 120-ból Tp link TL-WR941ND
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6311 üzenetére
Már azonnal megtörtént, azóta leadtam a upc-s modemet is, a csajnak volt egy gyenge próbálkozása, hogy kedvezőbb árért nem maradnék? Mondtam neki, hogy olyan kedvezőt te nem tudsz mondani, ha csak nem ingyen van!
-
Burrit
tag
Ennyi pénzért, plusz a borravalóért, jöjjenek vissza és csinálják meg. A gyerek tv-je nem megy, nincs is itthon a héten, így nem sürgős, de ne én fizessek érte már pluszban!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6307 üzenetére
kábel probléma van újraindítottam mindent, átdugtam másik portba is, ott sem megy. Ahogy elmentek megállt a kép azon a tv és ennyi. Ha lenne olyan hosszú kábelem, nem is jelentettem volna hibát, de nincs, így várhatok.
-
Burrit
tag
Optika, utána utp!
-
Burrit
tag
Kész a bekötés, ahogy elmentek az egyik iptv már nem csatlakozik!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6297 üzenetére
Na basszus így már világos!
Köszönöm! Majd két év múlva okosabb leszek!
Elnézést a tudatlanságomért, eddig a kábel tv volt az Isten, meg az adsl!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6295 üzenetére
Mindegy majd megoldom. Bár nem értem, hogy ha van beltéri minden tv-hez, akkor miért kell elöször a hgw-be csatlakozni és onnan a beltéribe!?
-
Burrit
tag
A fő problémám az, hogy a szobák elrendezése és a tv-k elhelyezkedése miatt, két olyan fal is lenne, ahol egyszerre 3 vezeték futna párhuzamosan. Ez esztétikailag nem túl nyerő. Nem ismerem az optikai rendszereket. Azt hittem elég a tv-nek az optikai szál, plusz a beltéri amit adnak hozzá, mint egy koaxos rendszernél, mert így a házon kívül egy sima osztással oda lehetne vinni, az optikai szálat a szobákhoz, hozzám meg csak egy szál jönne be.
-
Burrit
tag
Egy kérdés:
Mindenképp a hgw portjából kell mennie az iptv kábelének? A problémám az, hogy mivel nálam van a pc, oda kerül a hgw, de ugye 3 tv-re lesz iptv. A másik két készülékhez, hogy eljusson az én szobámban kábelrengeteg lenne. Külső dobozból nem megoldható az osztás?
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6284 üzenetére
0 volt a tájékoztatás. Elolvastam, megrendeltem!
De köszönöm!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6281 üzenetére
Egyértelmű!
-
Burrit
tag
A 10 is több mint 10x gyorsabb, mint a jelenlegi 0.75. Mondjuk az 50-nek jobban örülnék. Még egy hét teszek fel mindenről képet, plusz sebesség tetsztet!
Nyilván az első időkben, minden hiper szuper lesz, sávszélesség, ping stb... majd ha több felhasználó lesz, nyilván romlani fog!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6272 üzenetére
Nyilván én sem vagyok saját magam ellensége, de az unokatestvérem sem állt igazán úgy hozzá, ahogy kellett volna, miután kiderült, hogy rendeltem. Ment a huza-vona, hogy majd törli a megrendelést stb... aztán ő mondta, hogy majd ha lejár a hűségem. Könyörögni nem fogok neki.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6270 üzenetére
Rendben, akkor mindent ugyan így, mint most! Kivéve a pppoe-t!
Köszönöm!
-
Burrit
tag
válasz
Intruder2k5 #6268 üzenetére
Nem variálok már, nem szándékozom velük szerződést bontani 2 év után, ha csak nem jön addig más szolgáltató, jobb ajánlattal. Majd 2 év után faragunk az áron!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6266 üzenetére
No igen, ki is jött belőle az üzletkötő, átakart téríteni a t-mobilhoz, de sajnos 1998 óta telenoros vagyok 6 telefonszámmal a nevemen ebből 5 előfizetés, inkább maradok!
Nekem csak az internet számít 1000ft plusszért 15x gyorsabb netem lesz, semmi más nem érdekel. A mostani tv műsörok színvonala elég kiábrándító, néha nézek egy kis Discoveryt vagy valami sport műsort, de ez is maximum egy hónapban egyszer kétszer fordul elő!
Van esetleg amit tudnom kell az optinetes modemről?
Jelenleg egy tplink router van a upc-s modemmel és egy ap router, a jel javítása érdekében. Valamit másképp kell csinálni a T-s modemnél?
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6264 üzenetére
Most derült ki, hogy az egyik unokatestvérem T-s üzletkötő, ezt az egész hacacárét féláron is megúszhattam volna a kedvezményével, de majd 2 év múlva!
Nem baj eddig is össze volt kötve a pc-vel a tv, akkor ez nem fog változni!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6262 üzenetére
Engem nem, mert nem nézek tv-t! A család többi tagjának elmondtam, hogy mi a dörgés, majd ők veszekszenek ki nézze hd-ba a műsort!
A mostani beltériken sem lehet még usb-ről filmet lejátszani?
-
Burrit
tag
válasz
Intruder2k5 #6260 üzenetére
Nem világosítottak fel, de tudtam. Nem is akartam HD-t, de havonta 300ft-al drágábban kaptam meg, így nem igazán érdekelt, akkor legyen!
-
Burrit
tag
28.-án 08:00-10:00 között jönnek hozzám kötni, ( Szentmártonkáta ) előbb nem tudtak. Iptv családi + HD 3 tv-re, Optinet 120/10! Valahogy kibekkelem addig!
-
Burrit
tag
Biztos lehetsz benne, hogy lesz. Ez a körzet bármelyik szolgáltatónak aranybánya, ha fejleszt. A UPC-nek fejlesztés nélkül is. De leáldozóban van nekik. Egyre több településre megy a Digi vagy a T. Nem tudnék okot, hogy valaki aki megteheti, miért ne váltana.
Na majd jelentkezem képekkel a bekötésről, sebesség tesztel és a UPC visszautasítandó ajánlatával amit tesznek, hogy maradjak!
-
Burrit
tag
Szentmártonkátaiak Figyelem!
Átadtád a hálózatot indulnak a bekötések, rendeljetek!
Most hívtak pár nap múlva jönnek kötni nekem, elvileg ma hívnak egyeztetni időpontot!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6215 üzenetére
T-komos haverom is szabin van!
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6213 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ne legyen szolgáltatás, főleg azok után hogy készen vannak. Nem kevés pénzt belelocsoltak, ha nem indítják el, nem látnak belőle egy fillért sem. Júniusban még a jogi herce-hurca ment, júliusban teszteltek, most már csak lesz valami! De szólni fogok, ha tudok valamit!
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6211 üzenetére
Szentmártonkátai vagy te is?
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6209 üzenetére
Azért remélem a szolgáltatást elindítják, ha már a hálózatba beletették a pénzt, csak meg kell nyomni a nagy zöld gombot.
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #6206 üzenetére
A T inkább csak mozgolódik. Június elején dobták be a szórólapot, hogy rendelhető a szolgáltatás. Azóta 4x rendeltem, 4x kaptam levélben elutasítást, hogy a lakóhelyemen, nem elérhető az általam rendelt optikai szolgáltatás. Ahhoz képest, hogy sarok telken lakunk és két utcán is 4m-en belül futnak az oszlopon az optikai vezetékek, ezt erős kijelentésnek tartom. A legutóbb azt mondták tesztelik a hálózatot, augusztus 4.-én felhívnak, ez nem történt meg, ma felhívtam őket, azt mondta a telefonos kisasszony, hogy nálunk nem elérhető a szolgáltatás. Mondtam neki, hogy 4 hónapja kész a hálózat kiépítése, 2 hónapja bedobták a szórólapot, hogy rendelhető a szolgáltatás, de két hónapja elutasítanak. Majd érdeklődik és visszahív. Kíváncsi leszek. Mondjuk az érdekes, hogy rendelni lehet a T-kom rendszerében, legutóbb telefonon rendeltem meg ügyintézővel, de ha érdeklődök, hogy mi újság, nálunk nincs is ilyen szolgáltatás!
-
Burrit
tag
válasz
Zsocy155 #6161 üzenetére
Hát ez az. 7000-ért 8/0.75 vagy 8000-ért 120/50 nem mindegy. Ha 2000 lenne a 8/0.75 egy szót se szólna senki szerintem. De nálunk az is baj és gondolom lassan mindenkinél, hogy túl sok lett az internetet használó kütyük száma a háztartásokban. Ehhez ez a sávszesség már kevés.
Az nagyon kevés, mondjuk nem mintha sokat érnél el a panaszkodással.
-
Burrit
tag
válasz
Zsocy155 #6156 üzenetére
Érdekes, hogy nem! Nekem atom stabil a net, sosem szakad és mindig állandó a sávszélességem se több se kevesebb. 1 mega lefelé! Ping sosem magasabb vagy alacsonyabb 50ms-nál. Az egyetlen hiba áramszünetnél jelentkezik, kb.: fél óráig kell csiholni mire újra lesz hálózat, ( dns kiszolgáló hiba ) google van beállítva. Ezen kívül semmi bajom vele.
-
Burrit
tag
válasz
#84221696 #6152 üzenetére
Az is jó sztori volt amikor szerettem volna feljebb váltani kb.: egy éve, leírtam ide tanulságos volt. Le se sz*rtak nekem kellett emaileket küldenem nekik, és telefonálgatni állandóan, de hónapokig csak azt kaptam válasznak, hogy próbamérést csinálnak, hogy elbírja-e a hálózat a félelmetes 12 megát. Már úgy hívtam őket, hogy én vagyok az a hülye aki még többet akar fizetni. A vége persze az lett, hogy túlterhelt a hálózat, ezért nem lehetsges a megrendelésem.
-
Burrit
tag
Évek óta lejárt a hűségem, ez a bosszantó, még fel sem hívtak, hogy figyelj paraszt köss újra kedvezőbb árral! Nem kussolnak inkább fizessem a majd 7000Ft-ot a 8/0.75-ös netért és a telefonért.
Az idegesít, hogy ordibálni sincs értelme, mert szerencsétlenek nem tehetnek erről Nagykátán!
Egyszer elszakadt a cérna, mikor wifis modemet szerettem volna, mert ezt lehet igényelni adsl mellé, akkor jött a sokadik hideg zuhany, valóban lehet, de nem a 29-es körzetben. Akkor picit ingerülten elküldtem mindenkit a pi**ába, majd elnézést kértem és elmentem routert és ap client-et venni!Persze, majd írom mit ajánlanak!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6144 üzenetére
Kibírom
Csak várom a upc-vel történő szakítást. Nagyon kíváncsi leszek mit fognak ajánlani, hogy maradjak, és hogy azt eddig miért nem ajánlották fel, mint régi ügyfelüknek.
Széles mosollyal adom majd át a modemet, hogy elviheti a főnökénet és síkosító nélkül felhelyezheti az azt megillető helyre!
-
Burrit
tag
Nálunk már kész a hálózat, a szomszédos Nagykátán a szolgáltatás is működik, az utolsó infó amit kaptam az az, hogy tesztelik még. Tudom türelmetlen vagyok, az eddigi 15 évet kibírtam, de most már nagyon benne van a bugi a lábamba 8/0.75 helyett 120/50 nagy előre lépés. Azért a ping-re kíváncsi leszek, most stabil 50ms!
-
Burrit
tag
Sziasztok!
Kicsit leült a topic, ezért panaszkodok egy sort.
1 hónapja bedobálták Szentmártonkátán a T-homeos szórólapokat, hogy rendelhető a szolgáltatás. Én meg is rendeltem, pár hét múlva felhívott a T, hogy még tesztelik a hálózatot, de augusztus 4.-én hív, hogy mikor jönnek kötni, na ez eddig nem történt meg. Azt nem értem, minek szórólapozzák be a falut, ha még 2 hónapig sehol semmi? Már nagyon szabadulnék a UPC-től. A másik dolog, hogy épp lakásfestésben vagyunk, nem lenne hátrány, ha még festés előtt lenne furkálva és nem utána!
-
Burrit
tag
Most hívott a T-Kom, Szentmártonkátán még nincs átadva az optikai hálózat előre láthatólag 1-2 hét és kész lesznek, augusztus 4-én hívnak időpontot egyeztetni!
-
Burrit
tag
Engem nem különösebben érdekel a sávszélesség duplázás, beérem annyival, hogy most majd 1000Ft-tal többért 15x gyorsabb netem lesz. A T már kiküldte a szerződést, de hívni még nem hívtak, hogy mikor jönnek kötni!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6053 üzenetére
-
Burrit
tag
Egy ismerősöm T-s, ott dolgozik, kérdeztem tőle mi legyen iptv vagy sat tv, azt mondta csak is iptv!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6034 üzenetére
Nem sok értelmét látom a HD-nek egyébként! A másik dolog, hogy én egyáltalán nem nézek tv-t, csak az asszony, a többieknek, meg ha lesz HD tv, ha nem teljesen mindegy nekik. Nekem megér 380Ft-ot, ha van valami jó meccs, azt tudom HD-ban nézni, vagy az ismeretterjesztő csatornákat.
-
Burrit
tag
Mivel 1db HD képes készülékünk van, igen tudtam róla!
Családi csomagnál 400Ft különbség van a HD pack és a sima között 14.000-es havidíjnál ez nem számít már!
-
Burrit
tag
válasz
grkalimari #6026 üzenetére
Netmánia XXL + IPTV Családi + HD,79 csatorna 3 tv-re 14.000Ft + apró! Már bedobálták a szórólapokat, tegnap felhívtam a T-t, simán megrendeltem telefonon!
-
Burrit
tag
Remélem t-vel nem lesznek ilyen gondok, mint ma reggel a UPC-vel!
Volt egy röpke áramszünet, ilyenkor fél óra alatt lehet netet csiholni, állandóan " dns szerver nem válaszol " google dns van beállítva, win7-ben és a routerben is!
-
Burrit
tag
Sajnos el kell hagynom a csoportot, rendelhetővé vált Szentmártonkátán a T! 120 megás net, iptv családi + hd 79 csatornával, 3 tv-re megrendelve, jönnek is kötni! Búcsúzóul teszek majd fel képet a bekötésről!
köszönöm a tanácsokat!
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #5991 üzenetére
Itt a közelben nem nagyon van, kókai barátom t mobilos, ők pl az euro parkba járnak, mert elvileg oda tartoznak, majd felhívom őket!
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #5989 üzenetére
Nem mert a körzetekhez vannak rendelve a t-pontok és ott tudnak tájokoztatást adni. Ha t-home ügyfélszolgálata sem tud tájékoztatást adni, akkor talán ott tudnak!
-
Burrit
tag
válasz
Anonymus X #5986 üzenetére
Már vagy 1.5-2 hónapja végeztek. Ti melyik t-pont-hoz tartoztok?
-
Burrit
tag
Nekem azt mondták májusban a T-sek, hogy június 1.-től rendelhetek ( Szentmártonkáta ), meg is tettem, de nem kaptam a mai napig semmi értesítést, felhívtam őket, nem tudtak mit mondani, hogy mikor lesz szolgáltatás. Azt javasolták, kérdezzem meg a legközelebbi t-pontban, csak tudnám, hogy az hol van! Nagykátán megy már a T ?
-
Burrit
tag
Mindenki befoghatja
Szentmártonkátaiak!
Június 1.-el lehet rendelni a T-t én biztos, hogy 120Mb-re fizetek elő!
-
Burrit
tag
válasz
enginev3.0 #5783 üzenetére
Mikor én láttam, hogy Szentmártonkátán, köt a T, felhívtam a UPC-t, hogy mennyi hűségidőm van, ha van és közölték, hogy 2 éve lejárt, nagyon nem kerestek. Vajon miért? Mert akkor nem kell a jelenleginél kevesebb havidíjat felajánlaniuk!
-
Burrit
tag
Folyamatosan baszogatom a T-t, hogy mikor lehet rendelni, de még nem tudnak választ adni ( Szentmártonkáta ) 1 hónapja ész vannak az oszlopon a kötésekkel, már nagyon kellene, mert a 8 megával és az 55-ös pinggel már teli a hócipőm !
-
Burrit
tag
Ha valamiért nincs net, akkor tv se lenne így meg külön van! A telefont azért nem rendeltem meg mert az alap 1500Ft-os telefont nem lehet ehhez a csomaghoz hozzáadni, csak a 2500Ft-os, akkor meg marad a upc-s alap telefon, mert úgy már drágább lenne!
-
Burrit
tag
Nos a UPC-nél már 2012 óta nincs hűségem, a T-home pedig a jövő héten hív fel, hogy mikor tudják kötni a dolgokat és mikortól él a szolgáltatás. Gondolom lesz még 1-1.5 hónap de nem baj a lényeg, hogy lesz. A UPC meg lehúzhatja a rolót itt Szentmártonkátán azt hiszem. Most 6500 Ft a 8 / 0.75-ös net itt meg 8000 Ft 120/50-es!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #5474 üzenetére
De kell a letöltés is, mert töltök le nem keveset!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #5469 üzenetére
Nagyon nem zavar a tányér a házon, az viszont inkább, hogy nem tudom felhívni a t-home-ot, mert se ügyfélszámom, se telefonszámom nincs és nem tudom megkérdezni, hogy mikor tudnak kötni. De addig felhívom a upc-t, remélem a tudtom nélkül nem hosszabbítottak hűséget, mert 3 éve kötöttem 2 évre!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #5467 üzenetére
Mert az iptv a sávszélességből vesz el, ha jól tudom és már eleve lenne az internetre csatlakoztatva:
-1 Pc
-4 Telefon
-1 Laptop
-2 TabletHa lehet akkor minél jobban próbálom csökkenteni a pinget ha lehet, nem kell, hogy még 3 tv is a netről menjen!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #5465 üzenetére
-
Burrit
tag
A tkom oldalán, már rendelhetek pár napja még nem lehetett! Lehet felhívom őket, mikor tudják kötni!
-
Burrit
tag
Akkor ez optikai lesz?
-
Burrit
tag
Tegnap indultunk az asszonnyal otthonról ( Szentmártonkáta ), nézem mindenhol fehér kocsi, oszlopokon az emberek, gyorsan odagurultam megkérdezni mi történi kábel tv, telefon, internet húzás Telekom! 1 kábelt húznak, nagyon remélem optinet lesz, nem kábelnet, mert a kábelnet elég gyatra 120Mbit-es netnél 15Mbit/s a garantált le és 2Mbit/s a garantált feltöltés! Azt mondták 1.5 hónap és megy a szolgáltatás. Pénteken dobok fel képet a kábelről és a dobozról!
-
Burrit
tag
Én újfent küldtem a UPC-nek egy B......k sz...a a k...a a......t emailt érdekes 5 perc múlva felhívtak, hogy sajnálják de nem tudják biztosítani a kért 12Mb/s-es szolgáltatást, tegnap 336Mb képet kellett feltöltenem honlapra 2 óra alatt fent volt majdnem eret vágtam magamon, de ha Sűlyben van a Digi remélem Szentmártonkátára gyorsan leérnek nagyon várom már.
Stabilitással nekem sem volt soha gondom idejét sem tudom mióta vagyok UPC előfizető még soha nem szakadt a net ismerőseimnek a Digi/Fiberpower szokott szakadozni de szerintem elviselném hetente egyszer a szakadást ha 120Mb/s-es netem lenne.
Btelt hanyagolnám UPC-től bérli a hálózatot és szarabb a UPC-nél!
-
Burrit
tag
Nos jelenleg Február 17.-e van még mindig nem keresett meg senki a UPC-től a sebességteszt eredményével. Ugye Január 2.-án nyújtottam be az igényt adsl csomagváltásra azóta eltelt 32 munkanap és leszarják a fejem. Többször telefonáltam e-maileztem, de állandóan azt hajtogatják sajnáljuk, várjak türelemmel ez azért több mint felháborító 2 nap max 2 hetet igértek!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #4197 üzenetére
Megtörtént kíváncsi vagyok mit írnak vissza, ma pont egy hónap telt el az ígért 2 nap - 2 hetes határidőből!
-
Burrit
tag
Nos folyamatosan hívogatom a UPC-t, hogy mi van a sebesség méréssel csak azt hajtogatják, várjak türelemmel. Mondtam a hölgynek, hogy nem tudom feltűnt-e az az apróság, hogy többet szeretnék fizetni azért a fosért amit önök internet szolgáltatásnak hívnak? Nem lemondani akarom, hanem többet fizetni, de szarnak a fejemre. A hölgy mondta, hogy örömmel értesülünk róla, hogy bővíteni szeretné az internet szolgáltatását. Kíváncsi lennék, ha lenne konkurencia akkor is ennyi időt venne-e igénybe, hogy nagyobbra csomagra váltanék. 1 hónapja várok a válaszra.
-
Burrit
tag
Nekem lejárt a hűségidőm ezért szeretnék az eddigi 8 megás netről a szédítő sebességű 12 megásra váltani, a telefonos kisasszony azt a választ adta, hogy nem biztos, hogy tudják biztosítani ezt a hiper sebességű netet, de csinálnak egy próba mérést a hálózaton és felhívnak az eredménnyel. Megkérdeztem, hogy időben ez mit jelent a válasz 2 nap de lehet 2 hét is ez január 2.-án volt azóta sem hívtak. Ez nem szolgáltatás ismerőseim sebesség tesztjében szoktam látni a 0-1-es pingeket, nekem csak álmaimban jelenik meg sosem volt 45-50-nél kevesebb pingem. Most 6000 + aprót fizetek a 8 megáért telefonnal ismerősöm 6000-et fizet a 120 megáért. Ez nem szolgáltatás én meg szeretnék nekik többet fizetni és le se sz*rják a fejem!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest