- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
Gorbesz #12319 üzenetére
Háááááááááát én saját magam nyomoztam mindent ki
kivitelező tervezők..stb.stb..
radio100jozs: hehe hát igen...ezt az upc, csak kábelen szolgáltatunk baromságot se kéne erőltetni..ott ahol optikát húznak de ők tudják..nem vagyok szakértő de házba behúzott optikai szálra már mehetett volna más eszköz lanon rfogh tv..stb. nem tóm lehet-e..stbstb.
-
asdf_
veterán
válasz
Gorbesz #12176 üzenetére
Egyreszt a korabban irtak, masreszt a dsl-en hasznalt kedvenc router (kb. barmilyen szar jo oda, elmegy gond nelkul) az esetek donto tobbsegeben ugy hasal el 60 meg 120 megabit sebssegen (magasabbrol mar nem is beszelve), hogy orom nezni.
@Intruder2k5: A kiguro pinggel meg esetleg egyutt lehet elni, a mellekhataskent jelentkezo, akar 5% feletti packetloss-t azert dugja fel az intel maganak.
-
válasz
Gorbesz #12176 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. A probléma oka, hogy a HGW alapszoftvere - nem a UPC-s firmware, hanem az alapszintű Intel chipset driver - hibás, és emiatt bizonyos időközönként kiugró ping értékeket produkál. És ez a hiba sajnos bridge módban sem oldódik meg. Bár az is igaz, hogy némileg nagyobb körülötte a hype, mint amennyire valójában zavaró ez a hiba.
-
Thauxeeb
tag
válasz
Gorbesz #12087 üzenetére
Ezt írtam, meg nyilván még nincs vége a koaxos dolognak sem, csak nem értem a UPC logikáját, főleg ha már Monor optika néven harangozták be annó, erre DOCSIS.. Ennyi erővel Örkényen is volt optika, a DSLAM-ig
Jó, gondolom azért, hogy egységes legyen a hálózat, de nem tartom jövőbelátó lépésnek. Csak nem most lesz a vége.(Lásd DOCSIS 1/1 gigánál jár most, míg az XG-PON sokkal többnél.)
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest