- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz Padrino1 #10210 üzenetére
Nem, mert csak 1 "lyuk" szolgál internetre, 3 IPTV-re 1 pedig telefonra.
Vagyis azt az 1 "lyukat" továbbítanod kell egy routernek. A kettő között csak 1 különbség van, utóbbival ki tudsz építeni olyan hálózatot, hogy a te routered a "modemen" keresztül csatlakozzon, így használhatod a saját routered wifijét, mert egyébként ezeknek elég trágya.
Előbbiben azt hiszem hiányzik ez a funkció.
-
Nooeca
senior tag
válasz Padrino1 #10223 üzenetére
Ott valamit elcseszett az ügyintéző, vagy te fordítod el a valóságot.
2 dolog problémás és nem hiteles ezért az árak:
-> egyrészt internet+alap telefon 50 és 120 esetében is csökkenti a végeredményt, vagyis a csomagajánlat végösszegét. Ezáltal mivel 8000 1 szolgáltatás esetében és 6400 2 szolgáltatás esetében így az ár:6400 + 1200 = 7600 Ft. Ez az internetes listaár, ennél magasabb árat sehol sem adhatnak neked 120 Mbit/sec + telefon esetében. De él a hálózatfejlesztési akció, így ezekre megy egy úgynevezett Speciális kedvezmény, ami miatt az ár végeredményben 5490 környékén alakul. (120 Mbit/sec + telefon).
Időben pedig igen 1 hónapot még mindenképp igényel Pilis.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz Padrino1 #10226 üzenetére
Mint mondtam ez hülyeség, valaki elnézett valamit, már tudok olyan előszerződésről Pilisen ahol szintúgy kedvezményes ár lett 50 Mbit+alap telefon 5040 forint. Itt valamit elnéztek a feliratkozáson vagy nem tudom.
Sokszor ők is bekeverednek, mert 3 táblázat van egymás mellett, és gondolom elfelejtette nézni az "akciókért" nevű feliratot (ami pl. a hálózatfejlesztési oldalon is ott van), és nem adja meg a Spec. tarifát.
Ugyanilyen kedvezményt adtak Alsónémedin is egy ismerősömnek, illetve Monoron is.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
-
Nooeca
senior tag
válasz Padrino1 #10272 üzenetére
keress egy üzletkötőt.
Ő adhat neked bármit, nincs megkötve a keze. Kérdés csak az, hogy ő úgy profitál belőle, ha te nagy csomagot veszel, ha kisebbet, neki is kisebb a jutalék. Vagyis ne várj tőle egetverő olcsóságot, de kialkudhatsz egy ennél valamivel kedvezőbb SpecII-es csomagot simán, mert mint mondtam, a hálózatfejlesztési akció él, de ezek szerint telefonon már nem akarják megadni.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz7503
tag
-
MODERÁTOR
válasz Padrino1 #10467 üzenetére
Szerintem leginkább attól, hogy mi lesz éppen a szerelőnél. 29-esben szerintem 2 féle ONT-ot osztogatnak, talán mindkettő Huawei. Egyébként nekem nincs T-s tapasztalatom, csak a PH-n olvasott infók, de vagy itt, vagy a T-s topikban biztosan kapsz választ a kérdésre.
-
Nooeca
senior tag
válasz Padrino1 #10467 üzenetére
hg8245 és hg8245H, valóban, mindkettő Hauwei.
Első a buta, a második az okos, erre opció nincs tudtommal, de 2 ismőrös is már zaklatta a T-t eszközök kapcsán, majd kicserélték nekik H-sra. Az a szerencse ha egyből azt kapod.
Bár hogy őszinte legyek utóbbi időben mindenki fehéret, azaz a H-st kapta, az vagy szerencse, vagy csak abból volt készleten
-
Hunreal
tag
válasz Padrino1 #10567 üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy addig és oda húzzák az optikát ahová kéred. Nálam ez tavaly úgy ment Monoron, hogy kijött a két szaki, kérdezték, hogy hol/hogyan/hová menjen be az optikai kábel. Elmondtam nekik és az utasításaim szerint tették a dolgukat. Az optikai kábel az oszlopról közvetlen bejött a szobába, majd azt rádugták a telekomos routerra, oszt csókolom. Összefoglalva: igen, oda teszik, úgy csinálják ahogy te kéred.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
zsolesz7503
tag
válasz Padrino1 #10836 üzenetére
Én ezt vettem meg: TP-Link TL-WR1043ND És hát ha már megvettem fogom is használni.
Nooeca Hát megint megtudtam valami újat. Akkor legyen 5e mindegy fog kelleni 2db mert 2 gépre lesz kötve. Az én gépemben van SSD másikban nincs kíváncsi leszek i3-as cpu-val mit tudok kihozni a netből. Mindegy mert anno 12Mbit volt 9200ft most 6900 a Gbit ha 100-150-et tudok használni nekem elég.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs