- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
radio100jozs #13008 üzenetére
A wifi komponenses részre válaszolva:
CB -nél csatlakoztatott eszközöknél 260Mbit/s -et ír átlagban, a hálózati eszközöknél 300Mbit/s -et ír (5GHz -en vagyok).
Viszont sebességmérésnél itt is ugyanannyi az érték mint vezetékes esetben.
Valószínűleg érdemes lesz felhívnom az ügyfélszolgálatot. -
pvt.peter
őstag
válasz
radio100jozs #13009 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Megvan a baki...
Kiderült, hogy az egyik laptop hálózati kártyája nem 1Gbites, hanem csak 100Mbites... vmiért rosszul emlékeztem.
Viszont a másik laptop (Intel Core i5-2410M @ 2.30GHz, SSD, 8GB RAM) 1Gbites hálózati kártyával is "csak" 200-220Mbit/s sebességet produkált.
Belépve CB menüjébe a Hálózati diagnosztikánál nem ír semmiféle hibát sem az ellenőrzés során.
A csatlakozott eszközöknél 1000Mbit/s -et ír ki, a hálózatok tulajdonságainál pedig 1Gbit/s -et.
Többszöri különböző napszakokban történt mérés során is csak 200Mbit/s körül mozgott a sebesség :/
Elképzelhető, hogy kevés a gép hozzá, hogy kihasználja a teljes sávot (nem tartom valószínűleg)?(#13010) bigdady: jaja, Cat5e kábelt használtam.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Érdeklődésképpen kérdezem, hogy akinek "INTERNET 500 OPTIKA" csomagra van előfizetése annak mekkora a tényleges, valós sebessége?
Nekem nem sikerült még csak megközelíteni sem a 300Mbit/s sebességet, se Wifin se vezetéken csatlakozva...
(Tudom, hogy a garantált sebesség az 100/5,5Mbit/s, de ez azért mégiscsak pofátlanság.) -
pvt.peter
őstag
válasz
Gubek-Einste #10544 üzenetére
Okes, tesztelni fogom.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Gubek-Einste #10540 üzenetére
Szia,
Koszonom a valaszt.
Wifi router nelkul hogyan tudom megnezni, hogy rendben van-e a szolgaltatas?
Jelenleg az alabbi eszkozok vannak bekotve:
- Intertek, Single Port ADSL2+ Modem Router, 6511-A1-EU-0SC,REV: A1
- TP-Link TL-WR841ND wifi routerHagyjam ki a wifi routert es szimplan csatlakozzak a modem routerre utp kabellel?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
A probléma röviden tömören az, hogy már régóta folyamatosan szakadozik az internet hiába volt bármiféle hiba bejelentés.
Írtam már a "TP-LINK routerek" topikba is: #3744, illetve frissítettem a router firmware -t is, de a helyzet ua maradt.
Miután elmegy az internet kapcsolat (sárga felkiáltójel a wifi mellett) utána a le illetve a felkapcsolódás oldja meg a problémát vagy pedig a Windows hálózati diagnosztika ahogy a fentebbi linken elérhető kép is mutatja.
Ugyan ez a helyzet akkor is, ha vezetékkel kapcsolódok a routerhez ...Vki tapasztalt-e hasonlót? Ha igen, mi volt a megoldás rá?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest