- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #13054 üzenetére
Köszi! Akkor most ez a legolcsóbb lehetőség.
-
pinnacle
nagyúr
29-es körzetben pl. Monoron is van már Digi? Ez a Digi Kompakt nem is vezetékes hanem műholdas TV, internet, telefon meg mobil?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
bigdady #13016 üzenetére
Köszi! Múltkor is mondtad, csak nem sikerült megtalálni, hol mutatja a frekvenciát. Ezt lenne jó előhozni.
Nekem a DVB-C hangolási menü, Jel állapotnál van. Esetleg meg tudnád nézni, hogy Kézi hangolásnál, 322, 346MHz-nél van-e a Gemini TV? Szerintem a Panán is be fog jönni a frekvenciára keresve, csak ezt a LG magától is tudja.
-
pinnacle
nagyúr
29-es körzetben, Monoron, optikai hálózaton milyen frekvencián érhető el a Gemini TV? Elméletileg a 322MHz-en, ( helyi TV-n) de ott nekem semmi sem jön be. UPC-nél azt mondták, hogy a 346MHz-en, de ott nekem csak HBO, meg code download van. Azt is mondták, lehet nálunk nem jön be, de az nem rajtuk, hanem a helyi TV-n múlik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12678 üzenetére
Lehet elég csak szoftvert frissíteni, nem kell router csere. Most ezt küldte a UPC.
Mérnökeink tudnak az Ön által érzékelt hibáról, az elhárítás már folyamatban van. A modemre egy új szoftver verzió fog rátelepülni, ez meg fogja oldani az említett hibát. Az elhárításig szívest türelmét és megértését kérjük.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
imibogyo #12677 üzenetére
Köszi! Lehet szerencsére ez csak egyedi eset. Ha másnak nincs ilyen gondja, akkor biztos.
Ezt válaszolták a UPC Facebook oldalán.Illetékes csoportunknál utánakérdeztünk és azt a választ kaptuk, hogy a leírt probléma ismert. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal, ahol rögzíteni fognak egy kiszállást a modem cseréjével kapcsolatban.
Üdvözlettel UPC Online csapat
Nagyon jó csapat, nekem ők segítettek a legtöbbet.
-
pinnacle
nagyúr
Nem olvastad a hozzászólást?
Nekem azóta csinálja ezt a telefon, amióta a Connect Box van. Korábban, másik HGW-vel nem volt ez az idegesítő szaggatott hang.Nekem üzenetrögzítős telefonom van, neked nem. Érted?
Egyébként ez az idegesítő hang, akkor is bejön ha a beszélgetés végén a másik fél leteszi a telefont. Neked nincs ez?
UPC fórumban mondták, tudnak adni Ubee-t. Remélhetőleg át lehet tenni az előfizetést.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12673 üzenetére
Connect Box hibája. Valahogy kellene Ubee-t szerezni, mert ismerősömet nagyon idegesíti.
-
pinnacle
nagyúr
Panasonic KX-TG6821 telefonom van. Ha üzenetet hagynak, a telefon lerakása után 20mp ilyen "elektromos zaj" hallatszik, amit a rögzítő fel is vesz. Mi a fenétől lehet ez optikai hálózaton? Idáig nem volt ilyen gond.
-
pinnacle
nagyúr
Szerelő mondta, hogy papíron van még Ubee, de valóságban csak Connect Box van. Router környékén hozza a maximumot, ház körül 30-40Mb, legrosszabb eredmény a kert végében 40 méterre a routertől volt. Érdekes módon a feltöltés, ott is jó volt. Ipv6-ot, wifree-t kikapcsoltam, végül az 5GHz-t is. Ubee-nél kevésbé melegszik.
Optikánál ilyen le/fel töltést tudott nálam.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12661 üzenetére
Ez jó ötlet, csak fel kell kelni 4-kor.
Mondjuk nem tudom, hogy igaz-e ez a 4 fele osztás, illetve mekkora sávszélességen osztoznak az ügyfelek.
-
pinnacle
nagyúr
Végre nálunk is bekötötték.
1 hónapja a Delta van a Metalkom helyett. Szerelőnek is mondtam problémádat, azt mondta, hiába vagy egyedül az utcában, kisebb városokat, nagyjából 4 fele oszt a UPC, így ha azon a területen, sokan használják, az hatással van a maximális sebességre.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #12655 üzenetére
Köszi! Pedig mondtam a UPC ügyfélszolgálatnak, hogy 2 TV-vel lesz használva, az egyik idáig mediacarddal ment, a másik régi analóg TV. Akkor venni kell egy DVB-C TV-t, mediaboxot nagyon utálom.
-
pinnacle
nagyúr
Most kötik be az optikát. Azt mondják ezen már nem lesz analóg jel, csak digitális. Ez tényleg így van? Úgy tudtam, hogy szabadon fogható analóg csatornák ezen is vannak.
-
pinnacle
nagyúr
Na végre, hogy nálad is kiépítették.
Nálam is szépen dolgoztak a Deltások. Neked ki mondta, hogy már a héten hozzák az optikát? Nekem március 8-án építették ki a védőcsövet. Tegnap még a telefonos ügyfélszolgálat, Facebookosok azt mondták, nem látszódom a rendszerben, majd ők telefonálnak időpont egyeztetésre. Délután a Facebookosok szóltak, hogy most már látszódom a rendszerben, hívjam a 1221-et.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12596 üzenetére
UPC-nél milyen árak vannak most?
Végre kiépítették a rendszert, látszik is náluk (ennyi idő telt el), időpontot kértem bekötésre, erre azt mondták a régi rendelésemet törölték, (erről nem kaptam értesítést, sőt számla is jön mindig 0 Ft-al, erre az új ügyfélszámra) ez most 8000Ft-ba kerül. Mondtam ne tegyék ezt velem, 3 hónapja várok az internetre, az ő hibájukból, mert rosszul lett rögzítve kérésem. Facebookos UPC-s kollégák jöttek rá, egyébként még mindig várhatnék. Azt mondták majd visszahívnak. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12587 üzenetére
Kiépítették a bekötést!
Nagyon lelkiismeretes csapat volt. 2 helyen is ástak, hogy ne kelljen felszedni a dísztéglákat. Elég kemény meló volt. Ház előtt kitörték a csövet, abból húzták be. Ha valaki még nem látott UPC aknát, így néz ki. Az üres cső a mienk. Azt mondták, hogy az a vékony sárga kábel, az optikai szál, és azt is egy vékonyabb fekete védőcsőben húzzák be. Jó nagy ráhagyással dolgoznak, szomszédnál a bekötésnél is van majdnem még egy, ekkora tekercs.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Persze, 2 helyen is jó árat kaptam.
Remélem nem állnak neki most ásni. Ráér, nem várom el, hogy fagyban dolgozzanak, meg szerintem a járdának sem tenne jót. Persze lehet, hogy légkábelen hozzák be. Igaz korábban azért utasították el, mert mondtam, hogy a járdát ne szedjék fel. Most is láttam, ilyen viacolorral dolgozni embereket, azt mondták simán fel lehet szedni csavarhúzóval, visszarakás után viszont döngölni kell. Arra viszont vigyáznni kell, hogy ne legyen megfagyva a homok a tégla alatt. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12569 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de talán lesz internetünk.
Köszönet a Facebookos kollégáknak! Ti is próbáljátok ki, ha nem megy valami a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül.
2018.02.15-én érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, az optikai hálózat beüzemelése érdekében indított műszaki felmérés elkészült és a hálózatfejlesztéshez szükséges kivitelezést megrendeltük, melynek eredményéről tájékoztatni fogjuk.
-
pinnacle
nagyúr
Neked most milyen neted van? Lehet iQpro vagy EuroQuattro jó választás. Utóbbinál társkártya is van, amivel tudod mással felezni a költséget.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12568 üzenetére
Most írták a UPC Facebookos kollégák, hogy
A felmérés jelenleg folyamatban van, türelmed kérjük ezzel kapcsolatban. (új igényt nem kell leadnod) Üdvözlettel, UPC Online csapatTalán csak lesz egyszer internetünk.
Legjobb az lenne, ha UPC-s fórum tag tudna segíteni. Már sok szerelővel beszéltem, de senki sincs fent a Prohardveren.
-
pinnacle
nagyúr
Most derült ki, hogy 12.28-án
kolléga sajnos nem megfelelően rögzítette a kérelmet, így a felmérés el sem indult. Ezt felé és vezetője is jeleztük.
Ez tényleg szörnyű, ha nem kérdezem meg a Facebookon, akkor ez soha nem derül ki.
Csak az a furcsa, hogy a másik kettő kolléganő sem látta, amikor érdeklődtem.
Tegnap is jeleztem az internet bekötési kérelmet. Nem tudom, hogy jó helyre, ide írtam.Persze valószínűleg ez router beállítás lesz, de internet bekötési almenü nincs.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Mano66 #12563 üzenetére
Lehet azért jobb lesz szakemberre bízni. Azt már korábban mondták, hogy a házunk előtt valami központi gerinchálózat fut, vigyázni kell a kiépítésnél. Illetve lehet az akna ami előttünk van, nem is a UPC-jé, hanem az övék 10 méterrel arrébb van.
Ezért írtam korábban, lehet az alvállalkozók döntik el, hogy kinél kötik be, ha nehezebb, azt mondják nem lehet megcsinálni. Pedig a UPC-nél úgy vagyunk nyilvántartva, hogy ki van építve. Mondjuk erre meg azt mondták, hogy nem számít semmit. -
pinnacle
nagyúr
Kiderült, hogy azért mégsem olyan inkorrektek. Az első megkeresésem lett lezárva, amikor azt kértem, hogy lehetőleg ne szedjék fel a téglát. A december 28-i még él, csak senki nem tudja mi van vele.
Talán majd a Facebookosok tudnak segíteni.
Egyébként földkábelt csak a tégla felszedéssel lehet behozni? Nekünk a vízcsövet valami vízsugárral mosták ki, és úgy hozták be. Itt is jobb lenne a járda alatt. -
pinnacle
nagyúr
Ide is beírom, hátha több a tapasztalat UPC-s földkábel bekötésre.
Tényleg a Facebookon érdemes érdeklődni a UPC-nál, ott hamarabb válaszolnak. December 28-án volt internet igénylésem, idáig 2x nem tudták, hogy mi a helyezet, másodszorra azt mondták, hogy a beruházási csoportot az ügyfélszolgálat is csak emailben éri el, ezek a levelek néha elkeverednek.
UPC online-tól egyből jött a válasz.
Házunk előtt dísztégla van, azért nem tudják bekötni, mert
Ennek eredeti állapotba helyezését a felmérés keretében nem tudtuk vállalni, így a beüzemelés nem történt meg.Ez mit jelent? UPC-nél, hogy kötik be a földkábelt dísztégla esetén? Betonnal öntik ki a helyét? Utcán ilyen Viacolor téglával dolgozó munkások azt mondták, ezt simán fel lehet szedni, mert nincs rögzítve, legfeljebb az első téglát kell összetörni. Illetve a házunk előtt UPC akna is van, nem lehet a járda alatt behúzni a védőcsövet? Az a gond, hogy nekünk még régen simán csak beásták a földbe a koax+telefon kábelt, nem védőcsőben vezették be.
Szomszéd családi házba be van kötve az optika. Nekünk senki sem szólt. UPC alvállalkozói saját hatáskörben döntik el, hogy kinek kötik be és kinek nem?Rákérdeztem, hogy idáig miért nem válaszoltak a megkeresésemre. Azért ez tényleg durva.
Rendszereinkben úgy látjuk, hogy a december végén tett megkeresésedben kollégáink nem kaptak választ ebben illetékes munkatársaiktól, ezért az ügy lezárásra került, miután nem tudtak érdemben tájékoztatni. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
Ezt nem is értem, ha a beruházási csoport nem válaszol, akkor lezárják úgy az ügyet, hogy nekem nem is szólnak, miközben már 2x is kerestem őket?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Losicica #12423 üzenetére
Szia! Akkor vagy a legjobb helyzetben, ha lejárt a hűséged és van konkurencia. Nekem erre hivatkozva, ezt adták. Most a Flip a legolcsóbb. Ez a Telekom fedőneve, DIGI-s helyeken.
Itt meg simán megkérdeztem, hogy nincs-e valami jó ajánlat. Internet idáig nem volt.
Ha nincs semmi konkurencia, akkor a MinDigTv-t is mondhatod, illetve azt, hogy kaptál jó flottás ajánlatot. Azt vettem észre, hogy a "lemondási osztályon" barátságosabb, segítőkészebb ügyintézők vannak. Ezért nem kell túl durván nekik rontani. Éreztetni kell, hogy szívesen maradnál, mert nagyon jó a UPC, de egyszerűen drága neked.
-
pinnacle
nagyúr
Most hívtak, Digital Bronze HD csomaggal, 120-as internet, Nonstop M, 5990Ft. Viszont azt mondták 14 napon belül elállhatok, de az analóg telefont már nem kötik vissza. Tudtok valamit erről a hívott fél nem elérhető hibáról? Ezért nem tudom rábeszélni az ismerősömet az internetre, mert erre panaszkodik a barátnője, aki digitálisra váltott.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12246 üzenetére
UPC-nél adtak egy jó ajánlatot.
ePack-al, 1 év hűséggel.
TV: Digital Gold azt mondták ez nem teljes HD csomagos, csak pár csatorna M1, M2 ... Van ilyen Gold Light is?
Net: Fiber Power 120
Telefon: Nonstop M ez Díjmentes beszélgetés hálózaton belül és kívül Bármelyik időszakban6700Ft-ért. Nonstop S-el 5200Ft.
Az a gond, a digitálisra átállított telefonnál, hogy sokszor a hívott fél nem elérhető szöveg hallatszik amikor hívják a számot. Tudtok ilyen hibáról? Mi a fene lehet ez? Ezért nem akar az ismerősöm váltani.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12247 üzenetére
Köszi! Valószínűleg az átállás miatt van ez probléma, azért persze bejelentheti.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
berbatov2 #12245 üzenetére
Az hittem, hogy október 24-től mindenkinek fel kell ajánlani a lemondási lehetőséget, ha minden ÁSZF-re érvényes, de úgy látom a DIGI-nél, hogy ez csatornaváltozás esetén igaz. Telekomnál nem találom, illetve volt valami sajtótájékoztató.
Úgy néz ki azért sürgős a UPC-nek, hogy még 24.-e előtt 2 évre szerződjünk. Kíváncsi leszek, milyen árak lesznek utána.
Ismerősömet régóta rá akarom beszélni vezetékes internetre, csak ő ezt az este 6-ot nem akarja elveszíteni. Illetve azt mondta, hogy ismerősének UPC-nél azt állították, hogy kötelezően, mindenkinél ki kell cserélni optikára, nála kezdték, de azóta gond van a telefonálással. Akár ő telefonálna, vagy őt hívnák valami hálózati hiba szöveg hallatszik. Tudtok erről valamit?
-
pinnacle
nagyúr
Kint van az új ÁSZF. Október 24-től, 45 napon belül bárki felmondhatja a hűséget. Lehet, hogy jobb árak is lesznek.
2017. október 24. napjától
Valamennyi ÁSZF-et érintően
Jogszabályváltozás miatt az alábbi pontok módosulnak:
ÁSZF 9. Az előfizetői szerződés időtartama – módosításra kerül a határozott idejű előfizetői szerződés
időtartamára vonatkozó feltétel
ÁSZF 12.1.3. Az Előfizetőt, Ügyfelet az Előfizetői Szerződés és az Általános Szerződési Feltételek
egyoldalú módosítása esetén megillető jogok – módosulnak a hátrányos rendelkezéseket tartalmazó
módosítás esetére vonatkozó előfizetőket megillető jogok oly módon, hogy az Előfizető az értesítéstől
számított 45 napon belül, azonnali hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az
Előfizetői Szerződést.triluan Connect Box-al semmi gond? Én pont most próbálom elérni, hogy ne ilyet hozzanak, hanem valami Broadcom chipsetest. Itt az összefoglaló a problémákról.
-
pinnacle
nagyúr
Megint hívtak a UPC-től, kisebb netet nem tudnak adni csomagban, 2 év alatt lesz teljes átállás, helyi irodában még ennyi kedvezményt sem tudnak adni. Most már nem csak a 29-es körzet, hanem az összes UPC számra érvényes az ingyenes hívás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #11884 üzenetére
Ezt magadtól kérdezted? Monoron nincs internet előfizetésem. Saját router sem kell a Technicolor, Ubee mellé, gondolom van olyan, mint a TP-Link 741ND.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #11882 üzenetére
Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #11880 üzenetére
Köszi! Akkor mégis kell Connect box. 30/3 internet előfizetőknek mennyibe kerül ennek bérlése? 700Ft a különbség a 120/10-hez képest, de igazából 10/1 is elég lenne.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #11877 üzenetére
Korábban írtam, hogy hívtak a UPC-től, hogy megszűnik a koax, de utána írták a fórumban, hogy ez nem igaz. Ha behúzzák az optikát, arra kötnek valami elosztót, amivel mehet az internet saját routerrel, telefon, TV? Ha tényleg csak digitális jel lesz, akkor STB kell majd a régi TV-hez.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #11873 üzenetére
Nem tudod, hogy Monoron mikorra várható ez a kötelező átállás? UPC-től sürgetnek, hogy mindenképpen STB kell a régi TV-hez.
Fiber Power 30-hoz nem adnak routert. Ilyenkor a UPC-től kell bérelni, vagy akár egy TP-Link 741ND-t is használhatok? -
pinnacle
nagyúr
válasz
poli27 #11866 üzenetére
Köszi! STB akkor viszont tényleg kell, ha csak digitális jel jön majd.
Digital Bronze 2db STB-vel, 30/3 internet, Nonstop S-re mi lehet a legjobb ajánlat? Gondolom UPC ügyfélmegtartó hívhatott.Telekomnál hasonló előfizetésre milyen árak vannak? Részletekre kattintva, csak visszahívás jött fel.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! 29-es körzetben megszűnik a koax? UPC-tól hívtak, hogy az optikai hálózat miatt már nem mehet tovább az, hogy az egyik TV media carddal a másik meg analóg módon csökkentetett csatornaszámmal. Mindent lecserélnek optikai kábelre+STB-t kell venni hozzá.
6590Ft+2év hűségért ezt ajánlották, Digital Bronze, HD adás: 1 TV media carddal, 2 TV STB-vel, Connect Box+120/20 intenet, azt mondták ez a legkisebb, Nonstop S.
Tudtok jobb ajánlatról? Internetre 10/2 is bőven elég lenne. -
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #11852 üzenetére
Köszi itt is!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #11844 üzenetére
Köszi! Sajnos Monorra már nem jöttek be. Ha jól emlékszem Péterinél megálltak.
-
pinnacle
nagyúr
29-es körzetben kinél legolcsóbb a vezetékes telefon? Ephone-al van valakinek tapasztalata? Gondolom a legolcsóbbak közé tartozik, csak kell venni VOIP telefont/adaptert is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #11546 üzenetére
Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #11544 üzenetére
Köszi! Ezt jó tudni. Amit én linkeltem az korlátlan, hűség nélküli előfizetés.
Melyik VOIP szolgáltatóhoz lehet számot hordozni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #11542 üzenetére
Elméletileg 225-300Mbit/s csak nem tudom, hogy mit bír, ha mondjuk 50-en teljes sebességgel töltenek le egyszerre. Beltéren lassabb, de azért hozza a UPC-t.
-
pinnacle
nagyúr
29-es körzetben, ha van ismerős, lehet ez a legjobb ajánlat. Topic tetején az összefoglaló. Nem tudom, hogy a Telenornál mi a maximális sebesség, talán 150Mbit/s. Igaz 4G-s routert is venni kell hozzá.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #11180 üzenetére
Köszi! Akkor ugyanazt lehet fogni, mint analóg módon.
-
pinnacle
nagyúr
UPC, Digital Bronznál milyen csatornákat lehet fogni DVB-C tunerrel, média kártya nélkül? Volt valami lista, csak nem találom.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsolesz7503 #10755 üzenetére
Igen. Kérdezd meg, talán tudnak valamit.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #10749 üzenetére
Felhívtam a UPC-t, december közepétől lesz elérhető. Lehet, hogy akinél nem volt internet, érdemes januárig várni, mert lesz valami támogatás.
-
pinnacle
nagyúr
Az a lehúzás, amire írta.
"Tipikus, ahol semmiféle alternatíva sincs az ADSL-el szemben, ott továbbra sem fejlesztenek, ahol meg már 2. vagy 3. szereplő lenne a normális net kapcsán az UPC, na ott fejlesztenek."Ha csak nálad lehet kapni 500 Ft-os debrecenit, 850Ft-ért, el tudod intézni, hogy más ne is árulhassa, minek neveznéd?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #10685 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy már idén lesz normális net.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
radio100jozs #10681 üzenetére
29-es körzetben van már FiberPower 30? Gondolom majd csak a fejlesztés után.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
poli27 #10677 üzenetére
Nem lehet csak adatra előfizetni? Nekem ezt írták.
Adat&NET (akár hang mellé is):
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): n.3690.-Ft
Hanghívás vagy SMS kezdeményezése esetén azonnal beáll a 400+400 nettó forintos kvóta.Valós sebességre 40Mbp/s-t írtak a másik topicban, de még az is bőven jó a UPC-hez képest.
-
pinnacle
nagyúr
Valaki használ iQpro-t? 4641Ft/korlátlan. Lehet, hogy ez megoldaná, körzetünk szívását. Igaz azt nem tudom, hogy mi a valós sebesség a jelzet 150 Mbp/s-hez képest. Mondjuk a fele is bőven jó lenne.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8706 üzenetére
Én így mentem át a Matávtól a UPC-hez.
9. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog
20. §
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatjaUtána kellene járni, hogy nincs-e valami apró betűs rész, amivel kivonják magukat a törvény alól. A Telenorra például nem volt érvényes a törvény, webshopos vásárlás esetén. Most már érvényes.
termék átadásától számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül
elállni a szerződéstől - feltéve, hogy a szolgáltatás nyújtása még nem kezdődött meg;
felmondani a szerződést - ha a szolgáltatás nyújtása az előfizető beleegyezésével már megkezdődött.Lehet, hogy még ez sem teljesen tiszta, mert a felmondás valószínűleg nem ugyanaz, mint az elállás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #8702 üzenetére
Nincs olyan lehetőség, hogy telefonon rendelve egy drágább csomagra váltasz, majd 14 napon belül lemondod?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kiskaktusz #4283 üzenetére
Köszi! Reméltem, hogy olyan lesz, mint a Digi.
Továbbra sincs hír arról, hogy Monoron mikor lesz Digi?
-
pinnacle
nagyúr
A nyári digitális átállás után a UPC-nél megszűnnek az analóg csatornák, vagy nem változik semmi?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4155 üzenetére
Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én a 29-es körzeten kattintottam a csomagokra. Akkor itt mi a valós ár?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Most a UPC-nél is 6000 Ft a 3 együtt, igaz 2 év hűséggel. Illetve még +1000 Ft a Mediacard. Röhej, hogy még mindig digitálisnak adja el a UPC az analóg adást. Egyébként ahol van már Digi ott sem olcsóbb a UPC? Nem tudom, hogy ki marad náluk. Nekem van Digi, UPC is, talán jobb a UPC képminősége, de lehet, hogy azért, mert kisebb TV-n nézem, de biztos nem éri meg a felárat.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4126 üzenetére
Köszi! Már lejárt a hűségnyilatkozatom csak azért lenne jó tudni, hogy lesz-e 1 éven belül Digi, mert akkor nem vállalnék hűséget, ha digitális csomagra váltok.
-
pinnacle
nagyúr
Tudtok arról valamit, hogy mikor lesz Digi Monoron? Nehogy a UPC-nél 1-2 év hűséget vállaljak.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Nikon DSLR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest